merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. ben bir yıldır evliyim lakin benim de çocuğum olmuyor. evliliğimin 6.ayında özel bir hastanede tedaviye başladım. herşey temiz çıktı ve özel hastaneler para tuzağıydı, şimdi de devlet hastanesine gidiyorum ama 4 doktor değiştirdim. tedaviye başladığım her doktor 2 hafta içinde 1 ay tatile gittiler. doktor konusunda çok şansız çıktım

ve enson gittiğim doktor hiçbir problemim olmadığını söyledi. eşim de sağlıklı çıktı. progesteron serum 10.05 cıktı. doktor iyi olduğunu söyledi lakin bu ay adetimin 3.günü klomen başlayacağım.bu arada bana bu bilgiyi veren doktorda tatile gitti:)anlayacağınız ilaçla ben baş başa kaldım

araştırdığıma göre ilacın yan etkileri varmış. ama anne olmaya, bebeğini sağlıklı bir şekilde kollarına almaya değmez mi? hastanede bir bayanla tanıştım 4 aydır ilaç kullandığını fakat olumlu sonuç alamadığını söyledi. bu beni daha çok korkuttu ve üzdü. ben ne yapmalıyım ilacın dışında? iğnemi ya da ney? çok korkuyorum ya hiç anne olamazsam diye