- Konu Sahibi Huzurumsun01
kız ne yapıyon kaçak![]()
Ben deldiiimmmmm ama kimse yoooooooooook

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ne yapıyon kaçak![]()
Kızlar gelince bana cagrı atın
Hosgeldiiin cnm biz erken yedik benim kocis yedide geliyo hemen yiyokTatl m bende geldim k.bakma senim topige geldigin saatlerde ben aksam yemegimi yiyorum su an soframin basindayim yemegimi yemis sigara iciyorum![]()
selam hanımlar uzun bir aradan sonra bende siteye girdim bebek istiyoruz 3 senedir ama malesef olmuyor konuda klomeni görünce yazmak istedim bende adetimin 5 günü klomene başladım daha sonra çatlatma iğnesi bakalım şuan beklemedeyim inş. bu ay allahım nasip eder. sizler hangi aşamadasınız ?
Hosgeldiiin cnm biz erken yedik benim kocis yedide geliyo hemen yiyoknasılsın ne var ne yok gıııızzz sen sigara mı iciyooonnn
![]()
He yavrim ama tiryaki degilim sadece aksamlari![]()
selam hanımlar uzun bir aradan sonra bende siteye girdim bebek istiyoruz 3 senedir ama malesef olmuyor konuda klomeni görünce yazmak istedim bende adetimin 5 günü klomene başladım daha sonra çatlatma iğnesi bakalım şuan beklemedeyim inş. bu ay allahım nasip eder. sizler hangi aşamadasınız ?
Kıızz bebisvistiyon sigara iciyon o nasıl isssesin iciyo mu peki
Gelmiyo strese sokuyo annesiniesimde iciyo anam beraber takiliyok evebeyn olarak
Oooo masallahbizde evebeyn olarak icmiyok
kız sen bi senede strese basladıysan ooooo
Kiz bem tiryaki degilim aklima gelmezse hic icmem bile![]()
Kız esinin yanında nasıl aklına gelmeyecekkkböyle diye diye tiryaki olmada
![]()