Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

selam hanımlar uzun bir aradan sonra bende siteye girdim bebek istiyoruz 3 senedir ama malesef olmuyor konuda klomeni görünce yazmak istedim bende adetimin 5 günü klomene başladım daha sonra çatlatma iğnesi bakalım şuan beklemedeyim inş. bu ay allahım nasip eder. sizler hangi aşamadasınız ?

selam hanımlar uzun bir aradan sonra bende siteye girdim bebek istiyoruz 3 senedir ama malesef olmuyor konuda klomeni görünce yazmak istedim bende adetimin 5 günü klomene başladım daha sonra çatlatma iğnesi bakalım şuan beklemedeyim inş. bu ay allahım nasip eder. sizler hangi aşamadasınız ?

İnsallah ilk ayda hamis kalırsın cnm ben de birkac ay klomen igne folikasit duphaston tedavisi gördüm oructa ara verdim simdi baska hastanede randevu almayı bekliyorum

Canim meraba hosgeldin tedavin hayirli olsun insallah bu asamada hamis kalirsin stresden uzak durmaya calis tatlim bizleerde bekliyoruz bakalim hayirlisi artik rabbimizden:34:

Back
X