Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

Kız yüzün tam belli degil ama sende coook güzelsinnnn :12: baska resim yok mu kıızz benim tablet cok gec ekliyo galiba biraz bekletecem sizi

$8466_4898502342396_1278391138_n.webp $484415_4720817220379_1798564854_n.webp bu da azcık yakından olan sumeyyosum :D

he walla ya tam senın gelme saatın benım kaynanamın ısten gelme saatı yemek felan yıyoz saat 9.30 oluyo sende erken cıkacakmısın artık napcaz bız yıne nımetle gunduz facede konuyok da senın facende yok

Kız benim facem olsa da gündüz netim yok :9: kız esim beraber uyumaya cok önem veriyo iki gün ondan gec uyusam kalbi kırılıyo

Kız benim facem olsa da gündüz netim yok :9: kız esim beraber uyumaya cok önem veriyo iki gün ondan gec uyusam kalbi kırılıyo

aynı benımkı gıbı kız bebelerımız yok dıye butun ılgımız esımızın uzerıne oluyo bebek olsa o kadar kalmaz benımkıde oyle dun ılgılenmedım küsmüş haberım yok sabah 5 karıs suratlakalktı D:DD kız telden de net alsan ne guzel olur

aynı benımkı gıbı kız bebelerımız yok dıye butun ılgımız esımızın uzerıne oluyo bebek olsa o kadar kalmaz benımkıde oyle dun ılgılenmedım küsmüş haberım yok sabah 5 karıs suratlakalktı D:DD kız telden de net alsan ne guzel olur

Aynı benimki de öyle pek belli etmez ama kırılır yani kıız telimi degistirsem paket alacam simdiki telimde internet hic güzel degil cooook yavas bir ay aldım sonra almadım

Aynı benimki de öyle pek belli etmez ama kırılır yani kıız telimi degistirsem paket alacam simdiki telimde internet hic güzel degil cooook yavas bir ay aldım sonra almadım

kız benımkı bellı ederdı de dun nasıl oldu bellı etmedı anlamadımm :DD beraber yıcez beraber yatıcaz beraber kalkıcaz D:DD gobek bagımız beraber kesılmıs gıbı olsun ıstıyo :DD bebegım olsa bu kadar ılgı ıstemez :DD bebeklerımz olsa napacaklar acaba

Back
X