• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen+iğne+aşılama+tüp bebek....bu yolda yürüyen anne adaylarını bekliyoruz....

aaaaa evlilik takvimi yazmısss cepden yapabiliyomusun ben yapamıyom yaa cepden bişey beceremıyom.:50:

bilgisayardayım şu an .bende tel.den bir şey beceremiyorum.dün yapmıştım:)[/QUOTE]

ben de bilgsayardayım mac var kocam mac izliyor kaptım bilgisayarı :23:
sizin piknik nasıl gecti:51:hiç ugramadın bakıp cıktın görduö:19:nimette yok piyasada:53:
hafta sonları kocasıyla galıba :44:

sykapusuz adlı arkadaş vardı onun bugün adet günü.çoktandırda yazmıyor ne oldu acaba.hamile mi ki?
insallah ama olsa ilk buraya yazardıbelkı hala bekliyordur.kızz bilgisayardamısın hala bişey yaptırcam sana:38:
kocam evde dinleniyor cnm.biz ikimizde bankacıyız.haftada 1 gün evde kalmak ikimizin tek dinlenme yöntemi:1:ben bu hafta izinli olduğum için bol bol dinlenicem zaten:51:

erken cıkmıssın yıllık izne hani bankada calısıyosun bas harfini yazsana merak ettim.:26:

insallah ama olsa ilk buraya yazardıbelkı hala bekliyordur.kızz bilgisayardamısın hala bişey yaptırcam sana:38:

evet bilgisayardayım cnm.söyle bakalım ne yapmamı istiyorsun.piknik iyiydi ama kalabalıktı yaa

forum ayarları bir daha forum ayarları ve
[h=3]Konu Görünüm Seçenekleri[/h] Mesaj Elementlerini Değiştir:
3 unude işaretlee sonra yazı yazz bana kutucukların 3 unude

erken cıkmıssın yıllık izne hani bankada calısıyosun bas harfini yazsana merak ettim.:26:

cnm kış izni bu:):)kışın çıkamadık yoğunluk teftiş falan derken nisan oldu.kıvançın oynadığı reklamdan tanıdığımız banka:32:

Canim insallah hamileyiz.
valla canım biliyosun ben bişey kullanmadım bu ayy bekliyom oyle kısmet
cnm kış izni bu:):)kışın çıkamadık yoğunluk teftiş falan derken nisan oldu.kıvançın oynadığı reklamdan tanıdığımız banka:32:

sizin yılılk ızın hakkınız ne kadar 15 gunse yazın hepsini kullandırtmıyolarmı gerci bizim şirket özeldi 1 hafta 1hafta kullandırttı.

valla canım biliyosun ben bişey kullanmadım bu ayy bekliyom oyle kısmet

sizin yılılk ızın hakkınız ne kadar 15 gunse yazın hepsini kullandırtmıyolarmı gerci bizim şirket özeldi 1 hafta 1hafta kullandırttı.

Anladim canim ben bu ay klomen kullandim.

Back
X