- 9 Nisan 2013
- 3.343
- 7
- 158
- Konu Sahibi bebetommmm
-
- #39.441
hayırlısı olsun cnm, allah uzun ömürler versin oğluşunaKizlar oglum olcakmis :)
Dr cok net gorunuo AMA yine de az daha beklielim dedi
Ense kalinligi, Burun kemigi Fln hepsi. Normal cikti...elhamdulillah..
Sizler nasilsiniz..
Okul cok yogun gecio..
Gebelik uyku yapio ve bel agrilari elbette .
Bu gnumuze Hamd olsun..
Duamdasiniz..
Kısmet cnm, belki böylesi daha iyidir belkibugun gıttım sımdı dondum canım. bu ay beklememız gerekıyormuş... hala ılacın etkılerı devam edıyormus. yumurtalarda bırlıktelık yhokmuş:) bırı almış başını gitmiş:) ötekiler küçükmüş falan falan falan... ıkıncı adet dedıgınde ben transferden sonrakı adetıde saydım. meger o sayılmıyormuş. bır daha kı ay nasip olursa artık...
sen ne yaptın bakım. kac embrıyo konuldu tek mi... gördunmu onları rahme yerleştırırken ne guzeldı degıl mı ... bu arada agrı olması normal canım ... ılkgunler cok sık tuvalete gıdıyor ınsan aşırı şışkınlık hallerı falan gun gectıkce duzelıyor sanırım:) hadı bakalım hakkımızda hayırlısı....
Rabbim yardımcın olsun cnm, inş ilkinde tutarslm kızlar yarın asılamam var allahın izniyle.iğnemi gece 12 deoldum yarın 1.30 da asılama olcak.arkadaslar 17 18 mm boyutlarında yumurtam olusmus sizce yeterlimi?
hayırlısı olsun cnm, allah uzun ömürler versin oğluşuna
Kısmet cnm, belki böylesi daha iyidir belki
Rabbim yardımcın olsun cnm, inş ilkinde tutar
denizim nasılsın kızz?
Slm canim ne yapiyonslmmmmm herkeseeeeee
Vardı cnm, benim normalde. Hiç ağrım olmazdı. İlaçları kullanınca ağrım oldu. Sen böyle herşeyi kafana takma bakiimİyi valla arzu korkularla geciyor gunlerim su sag tarafdaki agri korkuttu beni senin ilk ayinda varmiydi
Vardı cnm, benim normalde. Hiç ağrım olmazdı. İlaçları kullanınca ağrım oldu. Sen böyle herşeyi kafana takma bakiim
Slm cicossssssss ne haberslm millet ben geldim
Vardı cnm, benim normalde. Hiç ağrım olmazdı. İlaçları kullanınca ağrım oldu. Sen böyle herşeyi kafana takma bakiim
Slm cicossssssss ne haber
Slm canim ne yapiyon
ayyy telden yazmak ne kadar zormuş
İyilerdir insallah bugun cok agri yaptilar simdi ses yok hamsirirken bile korkuyorum bebege bisey olursa diyeeiylik senden ne haber bebişlerimiz nasildırlar
Kimin maci ben cok uzak kadim valla benimde 6 kasim batttnapim.maça bakıyorum.bir yandan da topikleri dolaşıyorum.bat'ı kasım olanlarla muhabbet ediyorum arada
Yaaa ne cekiyom gorrayyy telden yazmak ne kadar zormuş
kızına isim buldun mu hülya?
İyilerdir insallah bugun cok agri yaptilar simdi ses yok hamsirirken bile korkuyorum bebege bisey olursa diyee
Kimin maci ben cok uzak kadim valla benimde 6 kasim battt
Yaaa ne cekiyom gorr
Fikirdemi yok ortada babasi ne diyorhayır canim daha bulamadim bu gidisle isimsiz kalicak
İnsallah canim korkuyorum diken ustunde gibiyiminsallah bişey olmaz bizim nazli bebişlerimize canim inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunmuşlar
gs'nin maçı deniz3-2 yeniyoruz
hülya ben ptesi iğneyi vuruldum.2 gündür resmen adet ağrısı çekiyorum günde 3-4 kere.daha önce böyle olmamıştım.çarşamba ultrasona gittiğimde yumurta çatlamıştı.yani hamilelik belirtisi değildir bu kadar erken.kist durumu da olmaz.erken regl mi olacağım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?