- Konu Sahibi bebetommmm
-
kızlar yaşlarınız kaç.ben 29 :S
manyak yaa teee erbilden güldürdü beni de :))) ses esas onu şırınga yöntemine söylediğini duy ...eğer o şekilde çocuk sahibi olursak baba hanesine bay şırınga yazdır dedi bana :))
manyak yaa teee erbilden güldürdü beni de :))) ses esas onu şırınga yöntemine söylediğini duy ...eğer o şekilde çocuk sahibi olursak baba hanesine bay şırınga yazdır dedi bana :))
ben de 27 yaşındayım canım. ya da 28. hep tartışma konusudur ya :) daha 28'den gün almadım :))) 1985 yılı
dur ha sakin öyle deme ozamn ben 30 olurum :)))))
genelde yaşlarımız birbirine yakınmış
En küçüğünüz benim galiba 25
En küçüğünüz benim galiba 25
tamam o zaman 27 yaşındayım. bu benim de işime geliyor :)
şimdilik sen olabilirsin evet canım. Ama 21 yaşında biri var. şu an burda değil sanırım.
şırınga yöntemi mi o ne ki?
ay valla komikmiş gerçekten adamda kendine göre haklı bebek şırıngayla oluyo ama hammaddesi adamlardan sıkıntı yok
evvet kesinlikle öyle ama taktı ona bir de doktorum enjekte edecek dedim tam oldu :)))
eşin temiz bir kaba boşalıyor ordan şırınga ile sen rahmine boşaltıyorsun ....sabahtan bu sayfada bir arkadaş ile konuştuk bu konuyu 4-5 sayfa önce ondan daha detaylı öğrenebilirsin canım o yapmış.
liste güncellendi
çok sağlıklı gelmedi bana.mantığı çözmedim.çok dışarda kalmamsı lazım spermlerim.aşıla yönteminden esinlenmişler ama onda çok ince bi boryula baya bi ileri bırakıyorlar.bilemedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?