- Konu Sahibi bebetommmm
-
- #43.581
elif canım iyiyim nasıl olayım.umutsuz bir şekilde regli bekliyorum.kendimi olumsuz sonuca hazırladım.ama neden ben neden biz diye soruyorum hep.biz anne babalığa layık değilmiyiz?ne zaman o testte iki çizgiyi göreceğiz?rabbime ellerimi açtım yalvarıyorum artık bizi de duysun diye.
herşey güzel tüm sonuçlar temiz ama bebek yok.isyan edesim geliyor bazen sonra susuyorum.en doğru zamanı bilen RABBİM diyorum...
merhaba arkadaşlar bayadır girmiyordum. benim gibi pkolulara umut olsun :) hikayem. son adet tarihim 98 aralık gonal f ile yumurta büyütmeye başlamıştık. daha önce klomen hiç yumurta büyütmedi. gonal f le bile çok zor büyüdü hatta büyümeyecek artk bu ay bitti derken adetin 21. günü 15 mm en büyüğü oldu. doktorum ertesi gün çatlatma iğnesi vermişti. çatlatma iğnesinin 9. günü kan testinde değerim 2.5 çıktı yani negatif. erkendir dedim 13. gün idrarda baktım yok ne ağladım. 15. gün hala adet olmadım idrarda baktım gene yok. artık umut yok tabii ama 17. gün hala adet gelmeyince kanda tekrar baktırayım zaten negatif olacak sonuca göre doktoruma giderim dedim veee o gün sonuç 38 çıktı çok sevindim ama inanamadım iki gün sonra tekrarladık 68 iyi dediler katlamış değer iki gün sonra 185 gayet güzel katlıyorr çok çok mutlu oldum geç çatlamış yumurtam demekki ve hiç umudum yokken oluvermişşş. rabbimm isteyen herkeze nasip etsin benim gibi yeni hamişlerede biran evvel kalp atışlarını duymayı nasip etsin. amin..
merhaba arkadaşlar bayadır girmiyordum. benim gibi pkolulara umut olsun :) hikayem. son adet tarihim 98 aralık gonal f ile yumurta büyütmeye başlamıştık. daha önce klomen hiç yumurta büyütmedi. gonal f le bile çok zor büyüdü hatta büyümeyecek artk bu ay bitti derken adetin 21. günü 15 mm en büyüğü oldu. doktorum ertesi gün çatlatma iğnesi vermişti. çatlatma iğnesinin 9. günü kan testinde değerim 2.5 çıktı yani negatif. erkendir dedim 13. gün idrarda baktım yok ne ağladım. 15. gün hala adet olmadım idrarda baktım gene yok. artık umut yok tabii ama 17. gün hala adet gelmeyince kanda tekrar baktırayım zaten negatif olacak sonuca göre doktoruma giderim dedim veee o gün sonuç 38 çıktı çok sevindim ama inanamadım iki gün sonra tekrarladık 68 iyi dediler katlamış değer iki gün sonra 185 gayet güzel katlıyorr çok çok mutlu oldum geç çatlamış yumurtam demekki ve hiç umudum yokken oluvermişşş. rabbimm isteyen herkeze nasip etsin benim gibi yeni hamişlerede biran evvel kalp atışlarını duymayı nasip etsin. amin..
baktirdim bugun.maalesef negatif.6yumurtayla girdigim asilama olumsuz oluyorsa ben daha nasil umitleneyim.cokcanim slkkln bu duruma.hayirlisi olsun artik
çok teşekkür ederim arkadaşlar hep dua ediyorum benim gibi bekleyen isteyen el açıp rabbine yalvaran herkese versin Allah. inşallahh sizlerde güzel haberleri en kısa zamanda yazarsınızz...
kızlar dün doktora gıttım.adetımın 10.günü yumurtalarım 9,5 mm idi.doktor inaşşalh büyür daha var dedi.sizce daha büyür mü çok mu erken
hayırlısı olsun..rabbim yüreğine serinlik versinn..bende şok oldum şimdii kaçtane yumurta vardıı yaaa...sen hsg çekilmiştin dimii ? bide infolik kullanıyormusun ?? bide glukofenn ??
sen daha öncede doğal yolla denemiştin dimi yumoşlar vardıı....yaa böle durumlarda araştırmaya gidiyorlarr..gecenlerde okudum biyerde arkadaş doğal denemişlerr..sonra aşılamalar ama olmamışş...sonra araştırmışlarr..hani yumurta çatlıyor döllenmek için tüplerden rahime geliyorr..sperm folikülün dışındaki zarı delemiyormuş o zar kalın oluyormuşşş...o zarı inceltici ilaçlarda varmışş..infolikde zarı inceltmeye yarıyor diyorlarr...
aayyy birazda bunların hepsi boş oluyor bazen..sadece nasippp..beklemek gerekiyor o günü..ama işte biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruzz..rabbim sabır versin..
canım büyürr daha erkenmişş..sen relax ol...bidaha ne zamana çağırdıı...4 güne çatlayacak kıvama gelir..ama sen yinede 3. gün felan dr gitsen iyi olur bakar..çatlama iğnesi olacakmısın ??
benimde bugün 11. günüm gidicem bakalım ne durumdaa..inşallah büyümüştür..gelince yazarımm..
teşekkürler burcu sen ne yapıyorsunn ne aşamadasınnn inşallah sizlerde yazacaksınızz güzzel haberleriii[/QU
doktorum ilk aşılamam negatif olunca 2-3 ay bekleyelim dedi.inofolic ve folikasitiçiyorum sadece. en son 3 ocakta adet olmuştum bakalım nolacak bu ay adet bile olamıyorum ki ben ilaçsız umudumyok bekliyorum öyle.sen de kist var mıydı birde adeterin düzenli miydi ayse?
canım büyürr daha erkenmişş..sen relax ol...bidaha ne zamana çağırdıı...4 güne çatlayacak kıvama gelir..ama sen yinede 3. gün felan dr gitsen iyi olur bakar..çatlama iğnesi olacakmısın ??
benimde bugün 11. günüm gidicem bakalım ne durumdaa..inşallah büyümüştür..gelince yazarımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?