- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi bebetommmm
-
- #43.681
herkes kullanmıyor.bazı doktorlar veriyor.sen de sorup alabilirsin.ama bazı bünyelere ağır geliyor.bana doktorum günde 2 demesine rağmen ben 1 içiyorum gece yatarken.baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor çok.
bende isticem çünki kilo aldı başını gidiyor ve veremiyorum doktor pkodan kaynakladığını söyledi
selam polikistik överim bugün doktordaydım tarlusal söktürücü verdi adetinin 3. günü gel dedi
hormon tahili yapıcak sonrası nasıl bir tedavi uyguluyacak hiç bilmiyorum
benim size sorum kilo porblemim var klomen verirse yanında kilo verebilmek için bir ilaç istemeyi düşünüyorum
sanırım pko hastalarına veriliyormuş bu tarz ilaçlar ranızda kullanan oldumu
bugun doktora gittim. Doktor klomenın yanında dekort diye bir ilaç verdi kortızonlu bu ilaç bu ilacı kullanan varmı . Ne yapmam gerekiyo...
canımm biz çgu pkolu ve kilolular glukofen kullanıyoruzzz banada faydası çok oldu..tahlillerimde şeker çıkmadı ama dr gizli oldugunu söyledi pkolarda...başta yarım..sabah yarım akşam..sonra bünyem alışınca sabah akşam 1 taeye çıkarttım...bu ilacı yaz dr una söylersinn.....
bak biz burda kilolu olan pkolular birlikte zayıflıyoruzz...fikir alışverişi yapıyoruz devamlı...boşvaktinde bi göz gezdirirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=620172
aminn cnm insallahhh nasip kısmet bazı seyler..
bizler doktorlar birer vesile rabbim versin hepimize insallah
iyi süperr herşeyi yapmışlar zatenn..sis filmi nasıl çekiliyorr ilk duyuyorumm..sorun çıkmamasına sevindimm..nasibi gelmedi demekkii..sen nasibi bekliyorsunn..inşallah bu ayki aşımanda evladın gelir sanaa...ne zaman olacak aşılamann??
ayy sanada geçmiş olsunn...valla bakalım sonuçlar nasıl olacak bekliyorum şimdi...
canım benim bu ayda aşılama olmadıı..bekliyorum verdiğin bilgi için teşekkürlerr yüreğim serinledi..kistmi oldu acaba diye korktumm..doğal denedik..bakalım nasibim geleckmi..dualarınızda bizleride unutmayınn...
canım benim 5 yıl oldu..bende kilo vardı onu vermek için erteledim biraz..şimdi 5 aydır tedavideyimm..ben istabulda medipole gidiyorum...27 yaşındayımm..iğneler adetin 3.günü başladım..12 gün vuruldum..75 doz...sonrada çatlama iğnesi şimdide folik asit içiyorumbide progestan fitil..vajinadan..:26::26:
tabiki öle canım ama hiçbir zaman ümidini kaybetme..
arkadaşlar aşılama ilaçlarını alamayan durumu olmayan varsa ben verebilirim ilk aşılamada tuttu çok şükür bütün ilaçlar kaldı gerçekten ihtiyacı olan varsa yada bildiğiniz varsa cvp yazsın lütfen bir faydam olursa ne mutlu mağlum pahalı ilaçlar tşkler.
kızlarrr helllo
ay benen baska yazan yok galıba buraya bı bakıyorummmm en son ben yazmısım :):):): bıraz yazalım kızlar bırbırımızle paylasalımmm. dun doktora gıttım 18. gun ve gene yumurtalarım gelısmemıs hıc bı degıısklık yok. bu onumuzdekı ay bos gecsın vucut bıraz dınlensın onumuzdekı ay tekrar gunde 3 klomenle denerız dedı doktor.
onumuzdekı ay ıcın DUPHASTON verdı. bunu kullan ve gun asırı ılıckı dedı calısmaya devam dedı :)
KIZLAR ARANIZDA DUPHASTON KULLANIP HAMILE KALAN VAR VAR MI? LUTFEN YAZARMISINIZ?
canım aynı şekilde banada verdi dekort sen kaçıncı gün kullandın ben 11 gün başladım
canım kaçıncı gun başladığımı bilmiyorum doktor gun verdı hergun bir tane 10 gün kullancakmışım amannn oşuna uğraşıyomuşum gibi geliyo canım zaten bana. ilaçlarla kendimizi mahvediyoruz. sen nezamndır düşünüyosun çocuk
ben 5 aydır uğraşıyorum sen
selam canm bende bundan 5 sene önce 10 ay boyunca duphaston ve klomen tedavisiyle ogluma kavuştum. pkoluyum. oglum dogduktan sonra hiç korunmadım yine o zorlu tedavi sürecini yaşamamak için ama rabbim nasip etmedi bakalım yaza tedaviye başlıycam ümidini kesme yaradandan. öpüyorum
canımm biz çgu pkolu ve kilolular glukofen kullanıyoruzzz banada faydası çok oldu..tahlillerimde şeker çıkmadı ama dr gizli oldugunu söyledi pkolarda...başta yarım..sabah yarım akşam..sonra bünyem alışınca sabah akşam 1 taeye çıkarttım...bu ilacı yaz dr una söylersinn.....
bak biz burda kilolu olan pkolular birlikte zayıflıyoruzz...fikir alışverişi yapıyoruz devamlı...boşvaktinde bi göz gezdirirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=620172
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?