- Konu Sahibi bebetommmm
- #45.761
Bende rahim filmi çektirdin ama ben anestezi istedim.Korktum çünkü rahim filmi bi tetkik tikali tüp var mi diye.Bazı bayanlarda tüplerde adetten sonra kan pihtisı veya mukus birikiyomus bu film cekilirken aciliyomus.Bir suru boyle hamile kalan var.Bende bekliyorum bakalim bu ay hamilemiyim diye 3-4 belli olacak.Asilamayida yapabilirler ama senin yumurtanın büyüklüğüne gore.Bide seni üzmek istemem ama asilamanin yüzde sekseni tutmuyormus.Teyzemin kizida sizin durumunuzda asilama tutmadi tüp bebek yaptılar 4 aylik efe miz var.ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA;
sizlere danışmak gereken bir konu var.. eşimden kaynaklı sperm azlığı ve ileri hareketli hızında sorun olduğu için bize z.k hastanesinde önce aşılama olmazsa tüp bebek kararı çıktı... heyet için evraklarımızı tamamladık gibi bir şey bir tek rahim filmim kaldı.smaer testim sonucum güzel çıktı ama buna rağmen rahim filmi istediler.aşılamadan önce yapılması mecburi bir işlemmimidir bu?birde randevumuz alırken bize reçete verdiler antibiyotik+ağrı kesici yazdılar ayrıca bi iğneli ilaçmış o gün hasteneye vericekmişiz onu bunu herkese yapıyorlarmı?şimdi asıl merak ettiğimm konu rahim filmimde çekildikten sonra hemen aşılama yaparlarmı bi kaç hafta içinde. yoksa ondan soınrada istedikleri başka şeyler oluyormu?lütfen bilgi verirmisiniz?