- Konu Sahibi Mavimilenam
-
Geçmiş olsun canımHayırlısı olsun inşallahBnde çok sukur yok ben 4 yıllık evliyim 2.senede bi gebelik yaşadım kalp atımı durdu aldılar sonra 2 sene geçti dr.ole verdi bu ilacı belli bi zamn geçmiş dedi bakalım hayirlisii
Amin inşallah canım hayırlısı doktora gittikten sonra güzel haberlerini burdan haber verirsinGeçmiş olsun canımbenimde ilk gebeliğimde kalp atışları durması sonucu kürtaj oldum en yakın zaman da güzel haberler alırız inşallah
Yeni çıktım doktordan canım gelişmiş 2 yumurta var sağ ve solda olmak üzere ama en büyüğü 13 mm miş bu sebepten pazartesi tekrar gidicem 18-22 arası olması gerektiğinden o aralığı yakalarsa çatlatma iğnesi vuracakAmin inşallah canım hayırlısı doktora gittikten sonra güzel haberlerini burdan haber verirsin
Hımm anladım canm Bnde seninle birlikte öğreniyorum çok saollYeni çıktım doktordan canım gelişmiş 2 yumurta var sağ ve solda olmak üzere ama en büyüğü 13 mm miş bu sebepten pazartesi tekrar gidicem 18-22 arası olması gerektiğinden o aralığı yakalarsa çatlatma iğnesi vuracak
Ne demek canımHımm anladım canm Bnde seninle birlikte öğreniyorum çok saollbu arada özele mi gidiyosun
İnşşllh cnm bnmİnşallah sağlıkla ilerler gebeliğin canım benim
Ne demek canımevet özele gidiyorum kocaelindeyim sen ?
Doğrudur ama pazartesi için randevu aldın değil mi bende pazartesi gidicemBende aydındayım dr.randewu almakta zorlaniyorum sadece çok yoğun masallahh hastalari
Yok alamadim yinede gidicem kayıt yaptırıp doktorun seslenmesini bekliyorum inşallah pazartesi HaYırLı haberler alalimDoğrudur ama pazartesi için randevu aldın değil mi bende pazartesi gidicem
Yok alamadim yinede gidicem kayıt yaptırıp doktorun seslenmesini bekliyorum inşallah pazartesi HaYırLı haberler alal
Bende aydındayım hangi doktora gidiyorsun *Bende aydındayım dr.randewu almakta zorlaniyorum sadece çok yoğun masallahh hastalari
Medinova hast. Özgür beyBende aydındayım hangi doktora gidiyorsun *
merhabalar bugün doktora gittim adetliyken gel bakalım demişti bir sıkıntı yok klomen başladı dedi bu çarşamba sabah akşam olmak üzere başla 10 kasımda gel dedi kullananlar bana anlatabilir mi ? doktora tekrar ne için gidicem ? klomenle hemen mi hamile kalınır bir sorun yoksa neden ilaç verdi ve kimler klomenle hamile kaldı ne zaman hamile kaldı bana bir serüveninizi anlatır mısını
Merhaba canım bende bu ay kullandım ve yanında letrasan birlikte verdim tekrar çağırdı hemen hemen 15 gün sonra ve yumurtanın durumunu inceledi altdan muane ile yumurtamın boyutunu söledi ve tahmini hangi gün çatlıcağından bahsetti gün aşırı ilişki önerdi ama çatlatma iğnesi vermedi kendim istememe rağmen Klomen kullananlara genel de çatlatma iğnesi de veriyor şuan gebelik yok henüz ama adette olmadım sonuç alamadım yanimerhabalar bugün doktora gittim adetliyken gel bakalım demişti bir sıkıntı yok klomen başladı dedi bu çarşamba sabah akşam olmak üzere başla 10 kasımda gel dedi kullananlar bana anlatabilir mi ? doktora tekrar ne için gidicem ? klomenle hemen mi hamile kalınır bir sorun yoksa neden ilaç verdi ve kimler klomenle hamile kaldı ne zaman hamile kaldı bana bir serüveninizi anlatır mısınız ?
Bende aydındayım dr.randewu almakta zorlaniyorum sadece çok yoğun masallahh hastalar
Benden aydındayım Özel deki doktorunuz kim acabaBende aydındayım hangi doktora gidiyorsun *
merhabalar bugün doktora gittim adetliyken gel bakalım demişti bir sıkıntı yok klomen başladı dedi bu çarşamba sabah akşam olmak üzere başla 10 kasımda gel dedi kullananlar bana anlatabilir mi ? doktora tekrar ne için gidicem ? klomenle hemen mi hamile kalınır bir sorun yoksa neden ilaç verdi ve kimler klomenle hamile kaldı ne zaman hamile kaldı bana bir serüveninizi anlatır mısınız ?
Medinova hast. Özgür beyBenden aydındayım Özel deki doktorunuz kim acaba
Yok hayır 20 gün sonra gebelik testi yapıyorsun daha erken yapıldığı taktirde sonuç pozitif çıkıyor çatlatma iğnesinin etkisiyleKızlar bende dün başladım klomen e. Belki bu 6.kullanmam. Bu son olsun inşallah. T rahim sorunum vardı ameliyat oldum klomenle belki olur umuduyla başladım yine tedaviye. Cuma günü çağırdı doktor tekrar. Bakıp ona göre iğne yazacak sanırım. Benım sormak istediğim iğneyi verdikten sonra ilişki 36 saat sonra diyor. Peki sonra çağırıyor mu çatlamış mı bakmak için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?