Gebeliğe Hazırlık klomen ile hamile kalanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım benimde ilk gebeliğimde kalp atışları durması sonucu kürtaj oldum en yakın zaman da güzel haberler alırız inşallah

Geçmiş olsun canım benimde ilk gebeliğimde kalp atışları durması sonucu kürtaj oldum en yakın zaman da güzel haberler alırız inşallah
Amin inşallah canım hayırlısı doktora gittikten sonra güzel haberlerini burdan haber verirsin

Amin inşallah canım hayırlısı doktora gittikten sonra güzel haberlerini burdan haber verirsin
Yeni çıktım doktordan canım gelişmiş 2 yumurta var sağ ve solda olmak üzere ama en büyüğü 13 mm miş bu sebepten pazartesi tekrar gidicem 18-22 arası olması gerektiğinden o aralığı yakalarsa çatlatma iğnesi vuracak

Hımm anladım canm Bnde seninle birlikte öğreniyorum çok saoll bu arada özele mi gidiyosun

Merhaba canım bende bu ay kullandım ve yanında letrasan birlikte verdim tekrar çağırdı hemen hemen 15 gün sonra ve yumurtanın durumunu inceledi altdan muane ile yumurtamın boyutunu söledi ve tahmini hangi gün çatlıcağından bahsetti gün aşırı ilişki önerdi ama çatlatma iğnesi vermedi kendim istememe rağmen Klomen kullananlara genel de çatlatma iğnesi de veriyor şuan gebelik yok henüz ama adette olmadım sonuç alamadım yani

Merhaba canım bende bu ay kullandım ve yanında letrasan birlikte verdim tekrar çağırdı hemen hemen 15 gün sonra ve yumurtanın durumunu inceledi altdan muane ile yumurtamın boyutunu söledi ve tahmini hangi gün çatlıcağından bahsetti gün aşırı ilişki önerdi ama çatlatma iğnesi vermedi kendim istememe rağmen Klomen kullananlara genel de çatlatma iğnesi de veriyor şuan gebelik yok henüz ama adette olmadım sonuç alamadım yani

Kızlar bende dün başladım klomen e. Belki bu 6.kullanmam. Bu son olsun inşallah. T rahim sorunum vardı ameliyat oldum klomenle belki olur umuduyla başladım yine tedaviye. Cuma günü çağırdı doktor tekrar. Bakıp ona göre iğne yazacak sanırım. Benım sormak istediğim iğneyi verdikten sonra ilişki 36 saat sonra diyor. Peki sonra çağırıyor mu çatlamış mı bakmak için ?

Yok hayır 20 gün sonra gebelik testi yapıyorsun daha erken yapıldığı taktirde sonuç pozitif çıkıyor çatlatma iğnesinin etkisiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…