- Konu Sahibi Mavimilenam
-
Klomen yumurtaları büyütüyor ben çatlama görmeden 12 mm ken şiddetli bir şekilde ağrıyordu doktora da söyledim iki tane yumurtan sağ tarafta büyümeye başlamış o yüzden dedi ayrıca bir başka ebede ye sordum oda aynı şeyi sölediİnşallah çatladığındandır ama daha 24 saat bile olmadı iğneyi olalı
Benimde büyümeye yakın oldu 20 mm oldu ertesi gün bir daha ağrı yapmadı yetiri kadar büyüdüğünden sanırımKlomen yumurtaları büyütüyor ben çatlama görmeden 12 mm ken şiddetli bir şekilde ağrıyordu doktora da söyledim iki tane yumurtan sağ tarafta büyümeye başlamış o yüzden dedi ayrıca bir başka ebede ye sordum oda aynı şeyi söledi
doktora gittiniz mi acaba be tedavisi önerdiHamilelik testi değil sorduğum. Çatlatma iğnesi sonrası yumurta çatladı mı diye bakan doktor var mı yani böyle bir deneyim yaşayan yada bilgisi olan var mı diye sormak istedim. Cunku benım kafamı karıştıran çatlama olmuyor Kİ tutmuyor. Herşey ok. Sadece kansızlığım yüksek d vitamın düşük çıkmış. Tsh 1.59– estradiol 72.72– Dhea-s04 383– prolaktin 22 — fsh 4.25 bu değerlerden anlayan var mı acaba doktor öncesi çok merak ettim acaba iyi mi diye.şimdiden teşekkür ederim ve hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin allahım.
Aşılamami oldum ewe geldim dinleniyorum canm hakkımızda hayırlısı olsun insallhhBenimde belim ağrıyordu kasığımda batma oluyordu ama dünden beri birşeyim yok çatlamadı mı ondan mı anlamadım
Amin inşallah hayırlı sonuçlar alırızAşılamami oldum ewe geldim dinleniyorum canm hakkımızda hayırlısı olsun insallhh
Amin inşallah hayırlı sonuçlar alırızNe zaman gel Aminn inşallah canım 14 gün sonra gidicez
Cuma gittim klomen verdi. Sonra da bu hafta Cuma sabah gideceğim. Sizde durum ne ?Doktor sizi bir kaç keremi çağırdı aca
doktora gittiniz mi acaba be tedavisi önerdi
Ben hala beklemedeyim adet olmadım Henüz ama adet belirtilerim var benim bu ay olmadı galibaCuma gittim klomen verdi. Sonra da bu hafta Cuma sabah gideceğim. Sizde durum ne ?
Amin inşallah canım 14 gün sonra gidicezAmin inşallah hayırlı sonuçlar alırızNe zaman gel dedi
Hadi bakalım hayırlısı bende test yapıp ona göre giderim 15. GünAmin inşallah canım 14 gün sonra gidicez
Çatlatma iğnesi olmuştunuz dimi sizHadi bakalım hayırlısı bende test yapıp ona göre giderim 15. Gün
Evet ayın 8. De oldum iğneyiÇatlatma iğnesi olmuştunuz dimi siz
Benim eşim asilamadan 1 gün once tahlil için örnek verecekti ama doktorum verditmedi onlar bize lazım dedi aşılama günü 3 günlük birikmiş olan spermleri aşıladı zaten öğün tahlil yapılıyordu ileri hız %80 cıktı çok sukur allhim 25inde test yapicam pozitif gorurumKızlar selam, bugün tekrar gideceğim demiştim.
Gittim 26.83mm bir yumurta. 15.61mm bir yumurta. 12.62mm bir yumurta. 1 2 tane de 11mm söyledi sanırım. Çatlatma iğnesi verdi 26mm olan için. Diğerleri de arkadan gelir belki büyür onlarda döllenir dedi. Yani 26.83 e odaklandı doktorum. Bugün sabah a karşı ilişki oldu spontane gelişerek bende 8bucukta doktordaydım, hocam ilişki oldu sabah dedim. Yumurta takibi olduğunda önermiyorum iğne öncesi cunku spermler kalitesizlesiyor cunku bu iğneden sonra ilişki ye girecektin ama bu gece yine sabaha karşı yap sonra gün aşırı olsun dedi. Bu olumsuz bsy mi dedim yok yine de Yaşar spermle sorun değil dedi. Rahim duvarım 4.80mm bunun için de estrofem 2mg verdi daha iyi tutunması için.
Sizlere sorum şu bu yumurtalar işe yarar mı? Arkadan gelen yumurtalar da haftaya büyür ve döllenir mi sizce ?
Bir de çatlatma iğnesi öncesi ilişkiye giripte sonra da doktorun planıyla ilerleyen oldu mu? Çatlatma iğnesi öncesi ilişkiye girmem yanlış mı oldu?
Lütfen cevap benim eş
Kızlar anlayan bilen yok mu benım durumumuKızlar selam, bugün tekrar gideceğim demiştim.
Gittim 26.83mm bir yumurta. 15.61mm bir yumurta. 12.62mm bir yumurta. 1 2 tane de 11mm söyledi sanırım. Çatlatma iğnesi verdi 26mm olan için. Diğerleri de arkadan gelir belki büyür onlarda döllenir dedi. Yani 26.83 e odaklandı doktorum. Bugün sabah a karşı ilişki oldu spontane gelişerek bende 8bucukta doktordaydım, hocam ilişki oldu sabah dedim. Yumurta takibi olduğunda önermiyorum iğne öncesi cunku spermler kalitesizlesiyor cunku bu iğneden sonra ilişki ye girecektin ama bu gece yine sabaha karşı yap sonra gün aşırı olsun dedi. Bu olumsuz bsy mi dedim yok yine de Yaşar spermle sorun değil dedi. Rahim duvarım 4.80mm bunun için de estrofem 2mg verdi daha iyi tutunması için.
Sizlere sorum şu bu yumurtalar işe yarar mı? Arkadan gelen yumurtalar da haftaya büyür ve döllenir mi sizce ?
Bir de çatlatma iğnesi öncesi ilişkiye giripte sonra da doktorun planıyla ilerleyen oldu mu? Çatlatma iğnesi öncesi ilişkiye girmem yanlış mı oldu?
Lütfen cevap
Bende çatlatma iğnesi oldum iğne öncesi de iğne günü de ilişki yaşadık ama bilmiyorum etkileyecek mi olumlu veya olumsuz yaşayıp göreceğiz hakkımızda hayırlısını nasip etsin AllahKızlar anlayan bilen yok mu benım durumumu
Yumurtalar her gün 2 mm büyüyor tabi ki işe yarar benim 12,mm yumurtayı baza alarak tedaviye devam etti ama sizin 26 mm yumurta çok iyi birde sperm sayısında azalma oluyor en iyi verim alabilmek için iki gün sonraki ilişki deniliyor o yüzden doktor öle demiştirBide ben çarşamba aşılama oldum öğün çok canm yandı kanamam oldu ağrım vardı bugün çok sukur Iyiyim o yüzden ilişki yaşayamadım
26 ml yumurta olan ben değildim başka arkadaştı benim 21 20 19 yumurtalarım wardi çok şükür inşallah birisi tutmusturYumurtalar her gün 2 mm büyüyor tabi ki işe yarar benim 12,mm yumurtayı baza alarak tedaviye devam etti ama sizin 26 mm yumurta çok iyi birde sperm sayısında azalma oluyor en iyi verim alabilmek için iki gün sonraki ilişki deniliyor o yüzden doktor öle demiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?