Gebeliğe Hazırlık klomen ile hamile kalanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah çatladığındandır ama daha 24 saat bile olmadı iğneyi olalı
Klomen yumurtaları büyütüyor ben çatlama görmeden 12 mm ken şiddetli bir şekilde ağrıyordu doktora da söyledim iki tane yumurtan sağ tarafta büyümeye başlamış o yüzden dedi ayrıca bir başka ebede ye sordum oda aynı şeyi söledi

Benimde büyümeye yakın oldu 20 mm oldu ertesi gün bir daha ağrı yapmadı yetiri kadar büyüdüğünden sanırım

Doktor sizi bir kaç keremi çağırdı aca
doktora gittiniz mi acaba be tedavisi önerdi

Kızlar selam, bugün tekrar gideceğim demiştim.
Gittim 26.83mm bir yumurta. 15.61mm bir yumurta. 12.62mm bir yumurta. 1 2 tane de 11mm söyledi sanırım. Çatlatma iğnesi verdi 26mm olan için. Diğerleri de arkadan gelir belki büyür onlarda döllenir dedi. Yani 26.83 e odaklandı doktorum. Bugün sabah a karşı ilişki oldu spontane gelişerek bende 8bucukta doktordaydım, hocam ilişki oldu sabah dedim. Yumurta takibi olduğunda önermiyorum iğne öncesi cunku spermler kalitesizlesiyor cunku bu iğneden sonra ilişki ye girecektin ama bu gece yine sabaha karşı yap sonra gün aşırı olsun dedi. Bu olumsuz bsy mi dedim yok yine de Yaşar spermle sorun değil dedi. Rahim duvarım 4.80mm bunun için de estrofem 2mg verdi daha iyi tutunması için.

Sizlere sorum şu bu yumurtalar işe yarar mı? Arkadan gelen yumurtalar da haftaya büyür ve döllenir mi sizce ?
Bir de çatlatma iğnesi öncesi ilişkiye giripte sonra da doktorun planıyla ilerleyen oldu mu? Çatlatma iğnesi öncesi ilişkiye girmem yanlış mı oldu?
Lütfen cevap

Benim eşim asilamadan 1 gün once tahlil için örnek verecekti ama doktorum verditmedi onlar bize lazım dedi aşılama günü 3 günlük birikmiş olan spermleri aşıladı zaten öğün tahlil yapılıyordu ileri hız %80 cıktı çok sukur allhim 25inde test yapicam pozitif gorurum

Bide ben çarşamba aşılama oldum öğün çok canm yandı kanamam oldu ağrım vardı bugün çok sukur Iyiyim o yüzden ilişki yaşayamadım

Kızlar anlayan bilen yok mu benım durumumu

Bide ben çarşamba aşılama oldum öğün çok canm yandı kanamam oldu ağrım vardı bugün çok sukur Iyiyim o yüzden ilişki yaşayamadım
Yumurtalar her gün 2 mm büyüyor tabi ki işe yarar benim 12,mm yumurtayı baza alarak tedaviye devam etti ama sizin 26 mm yumurta çok iyi birde sperm sayısında azalma oluyor en iyi verim alabilmek için iki gün sonraki ilişki deniliyor o yüzden doktor öle demiştir

26 ml yumurta olan ben değildim başka arkadaştı benim 21 20 19 yumurtalarım wardi çok şükür inşallah birisi tutmustur

Kızlar iğneden sonra kasıklarınızda sürekli bir ağrı oldu mu benim hiç geçmeyen sızlama ve batma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…