Gebeliğe Hazırlık klomen ile hamile kalanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gittin mi doktora ?
Ewet canım gittim sabah maşallah çok güzel yumurtalar gelişmiş catlatma iğnesi verdi dr.gece 1 gibi gidip yaptıracam sonrada çarşamba aşılama yapicak hoca işimizi şansa birakmayalim dedi

Yok hayır 20 gün sonra gebelik testi yapıyorsun daha erken yapıldığı taktirde sonuç pozitif çıkıyor çatlatma iğnesinin etkisiyle
Hamilelik testi değil sorduğum. Çatlatma iğnesi sonrası yumurta çatladı mı diye bakan doktor var mı yani böyle bir deneyim yaşayan yada bilgisi olan var mı diye sormak istedim. Cunku benım kafamı karıştıran çatlama olmuyor Kİ tutmuyor. Herşey ok. Sadece kansızlığım yüksek d vitamın düşük çıkmış. Tsh 1.59– estradiol 72.72– Dhea-s04 383– prolaktin 22 — fsh 4.25 bu değerlerden anlayan var mı acaba doktor öncesi çok merak ettim acaba iyi mi diye.şimdiden teşekkür ederim ve hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin allahım.

Yok hayır 20 gün sonra gebelik testi yapıyorsun daha erken yapıldığı taktirde sonuç pozitif çıkıyor çatlatma iğnesinin etkisiyle
Gitmende fayda var iğneden 5 gün sonra gittim ben bazen çatlamayıp kiste dönüşebiliyomuş

Beni çağırmadı maalesef ovülasyon testi önerdi çatlatıp
tsh ve prılaktinin normal diğerleri içinde internetten bakabilirsin

Çağırırsa git tabi mutlaka ama benim doktorum çağırmadı çatlayıp çatlamadığı görmek için ovülasyon testi önerdi

Ben korkarım ile şeylerden yaa canm o yüzden acilden gittim yaptırdım gece yarın sabah ta dr.gidicem hayirlsii ile
Kan sulandırıcı iğneler den alışkındım ben canım ondan hayırlısı bakalım bizim aşılama değil ilişki dedi bakalım tutar mı

Kan sulandırıcı iğneler den alışkındım ben canım ondan hayırlısı bakalım bizim aşılama değil ilişki dedi bakalım tutar mı
Banada ilk ilişki dedi sonra işimizi bi tık orani yuksek olsun aşılama yapalım dedi bide nasıl kasiklarim agriyo benim ya belim

Benimde belim ağrıyordu kasığımda batma oluyordu ama dünden beri birşeyim yok çatlamadı mı ondan mı anlamadım
Klomen den dolayı olduğunu düşüyorum ben benim özellikle sağ kaşığımın çok ağrıyor hissedilir bir şekilde yumurta çatladıktan sonra geçti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…