- Konu Sahibi Mavimilenam
-
Canım gittin mi doktora ?Yok alamadim yinede gidicem kayıt yaptırıp doktorun seslenmesini bekliyorum inşallah pazartesi HaYırLı haberler alalim
Ewet canım gittim sabah maşallah çok güzel yumurtalar gelişmiş catlatma iğnesi verdi dr.gece 1 gibi gidip yaptıracam sonrada çarşamba aşılama yapicak hoca işimizi şansa birakmayalim dediCanım gittin mi doktora ?
Sen ne yaptin gittin mi?Canım gittin mi doktora ?
Bende Gittim canım 20 mm yumurta oluşmuş çatlatma iğnesi verdi onu olucam bakalımSen ne yaptin gittin mi?
Oh masallh Bnde de 20ml 17 ml bir sürü vardı çok sukur hoca riske atmayalım en azından ihtimali yükselsin aşılama yapalım dediBende Gittim canım 20 mm yumurta oluşmuş çatlatma iğnesi verdi onu olucam bakalım
Sen nezaman olacaksın iğneyi ben bu gece 1de gidip yaptiricamBende Gittim canım 20 mm yumurta oluşmuş çatlatma iğnesi verdi onu olucam bakalım
Hamilelik testi değil sorduğum. Çatlatma iğnesi sonrası yumurta çatladı mı diye bakan doktor var mı yani böyle bir deneyim yaşayan yada bilgisi olan var mı diye sormak istedim. Cunku benım kafamı karıştıran çatlama olmuyor Kİ tutmuyor. Herşey ok. Sadece kansızlığım yüksek d vitamın düşük çıkmış. Tsh 1.59– estradiol 72.72– Dhea-s04 383– prolaktin 22 — fsh 4.25 bu değerlerden anlayan var mı acaba doktor öncesi çok merak ettim acaba iyi mi diye.şimdiden teşekkür ederim ve hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin allahım.Yok hayır 20 gün sonra gebelik testi yapıyorsun daha erken yapıldığı taktirde sonuç pozitif çıkıyor çatlatma iğnesinin etkisiyle
Gitmende fayda var iğneden 5 gün sonra gittim ben bazen çatlamayıp kiste dönüşebiliyomuşYok hayır 20 gün sonra gebelik testi yapıyorsun daha erken yapıldığı taktirde sonuç pozitif çıkıyor çatlatma iğnesinin etkisiyle
Gitmende fayda var iğneden 5 gün sonra gittim ben bazen çatlamayıp kiste dönüşebiliyomuş
Gitmende fayda var iğneden 5 gün sonra gittim ben bazen çatlamayıp kiste dönüşebiliyomuş
tsh ve prılaktinin normal diğerleri içinde internetten bakabilirsinHamilelik testi değil sorduğum. Çatlatma iğnesi sonrası yumurta çatladı mı diye bakan doktor var mı yani böyle bir deneyim yaşayan yada bilgisi olan var mı diye sormak istedim. Cunku benım kafamı karıştıran çatlama olmuyor Kİ tutmuyor. Herşey ok. Sadece kansızlığım yüksek d vitamın düşük çıkmış. Tsh 1.59– estradiol 72.72– Dhea-s04 383– prolaktin 22 — fsh 4.25 bu değerlerden anlayan var mı acaba doktor öncesi çok merak ettim acaba iyi mi diye.şimdiden teşekkür ederim ve hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin allahım.
Hamilelik testi değil sorduğum. Çatlatma iğnesi sonrası yumurta çatladı mı diye bakan doktor var mı yani böyle bir deneyim yaşayan yada bilgisi olan var mı diye sormak istedim. Cunku benım kafamı karıştıran çatlama olmuyor Kİ tutmuyor. Herşey ok. Sadece kansızlığım yüksek d vitamın düşük çıkmış. Tsh 1.59– estradiol 72.72– Dhea-s04 383– prolaktin 22 — fsh 4.25 bu değerlerden anlayan var mı acaba doktor öncesi çok merak ettim acaba iyi mi diye.şimdiden teşekkür ederim ve hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin allahım.
Canım ben kendim yaptım iğneyi akşam 8 e doğruSen nezaman olacaksın iğneyi ben bu gece 1de gidip yaptiricam
Ben korkarım ile şeylerden yaa canm o yüzden acilden gittim yaptırdım gece yarın sabah ta dr.gidicem hayirlsii ileCanım ben kendim yaptım iğneyi akşam 8 e doğru
Kan sulandırıcı iğneler den alışkındım ben canım ondan hayırlısı bakalım bizim aşılama değil ilişki dedi bakalım tutar mıBen korkarım ile şeylerden yaa canm o yüzden acilden gittim yaptırdım gece yarın sabah ta dr.gidicem hayirlsii ile
Banada ilk ilişki dedi sonra işimizi bi tık orani yuksek olsun aşılama yapalım dedi bide nasıl kasiklarim agriyo benim ya belimKan sulandırıcı iğneler den alışkındım ben canım ondan hayırlısı bakalım bizim aşılama değil ilişki dedi bakalım tutar mı
Benimde belim ağrıyordu kasığımda batma oluyordu ama dünden beri birşeyim yok çatlamadı mı ondan mı anlamadımBanada ilk ilişki dedi sonra işimizi bi tık orani yuksek olsun aşılama yapalım dedi bide nasıl kasiklarim agriyo benim ya belim
Klomen den dolayı olduğunu düşüyorum ben benim özellikle sağ kaşığımın çok ağrıyor hissedilir bir şekilde yumurta çatladıktan sonra geçti amaBenimde belim ağrıyordu kasığımda batma oluyordu ama dünden beri birşeyim yok çatlamadı mı ondan mı anlamadım
İnşallah çatladığındandır ama daha 24 saat bile olmadı iğneyi olalıKlomen den dolayı olduğunu düşüyorum ben benim özellikle sağ kaşığımın çok ağrıyor hissedilir bir şekilde yumurta çatladıktan sonra geçti ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?