- 30 Kasım 2020
- 318
- 196
- 23
- 35
- Konu Sahibi Mavimilenam
-
Teşekkür ederim ama bugün verdiğim kanda düşüş vardı malesef doktor düşük yapacağımı söylediBuraya çoktandır girmiyordum baya kişi hamile kalmış çok sevindim inşallah sağlıklı ilerler tebrik ederim
Hayirli olsun bebeginizBi kaç güne kontrole gitmeni tavsiye ederim canım çatlamış mı diye baktır bazen çatlamayıp kiste dönüşebiliyomuş iğneden sonraki belirtiler seni yanıltmasın vücudunda hcg hormonu var kendini hamile zannediyoen erken 13. Güne kadar bekleyip öyle kan ver negatif çıkarsa 1 2 güne tekrar ver
Aaaa bunu gormeden yorum yaptim kusura bKmayin. Allahtan unut kesilmeZ rabbim onu yasatacaksa birseycik olmaz ona insallah. Fikkat edin kendinizeTeşekkür ederim ama bugün verdiğim kanda düşüş vardı malesef doktor düşük yapacağımı söyledi
Teşekkür ederim canım ama bugün kan değerlerim düşmüş malesef düşük olacak dedi doktorum yükselmezmiş sanırım bekliyorum bakalımHayirli olsun bebeginizRabbim guzelce kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Teşekkür ederim canımAaaa bunu gormeden yorum yaptim kusura bKmayin. Allahtan unut kesilmeZ rabbim onu yasatacaksa birseycik olmaz ona insallah. Fikkat edin kendinize
Çok üzüldüm csnım niye düşüş olduğunu biliyorlar mı acabaTeşekkür ederim canım
Doktorla tlfda görüştüm sadece 2 gün sonra tekrar kan vericem kimyasal olabilir dedi kanamam yok henüz bekliyorum işteÇok üzüldüm csnım niye düşüş olduğunu biliyorlar mı acaba
Ne güzel doktorun çok güzel takip yapıyor benimkisi malesef 12mm dedi bir tek ve bir daha çağırmadı çatlamış mı çatlamamış mı ovülasyon testiyle takip et dedi o da para ve kesin değil bir daha gelme dedi ve özel muaneye gidiyorum .Kızlar selam 12 kasımda çatlatma iğnesi olmustum. 26mm olan yumurta kafamı karıştırmıştı ama sağolsun burada yorum yazanlar biraz moralımı yükseltti. Çatlamış mı diye doktora gittim bu sabah. 26mm olan çatlamış. Arkadan gelen yumurta boyutunu da begendı doktorum bunlar içinde 10 gün boyunca gün aşırı ilişki olsun dedi. Haftaya pazartesi tekrar gel tekrar bakalım bu arkadan gelenlere dedi. Çatlatma iğnesi arkadan gelenlerin florasını bozar mı dedim hayır endişe etme dedi. Aranızda var mı ilk yumurtası çatlayıp tekrar arkadan gelen de çatlayıp çoğul gebelık yaşayan? Bir de arkadan gelen yumurtaların çatlaması için ne yapmam gerek ? Havuç yiyin diyordu bir yerde okudum.
Bakalım artık hayırlısı olsun haftaya tekrar doktora gideceğim. Insallah hepımız de güzel haberler verelım birbirimize
İlk ayımdı yeni başladık tedaviye özel muaneye başladım direk kesin sonuç alabilmek için iki senelik evliyim hsg şimdilik istemedi doktorum horman testi ve tsh testi verdim sadece Klomen ve femara ile başladım 12 mm iki tane yumurtam vardı sadece doktor çatlatma da vermedi kendi kendine çatlayacağını söledi tekrar da çağırmadıRozalin hakkında hayırlısı olsun. Allah daha güzelleştiriyordur ınsallah. Sağlıklı uzun ömürlü güzel kaderli hayırlı evlatlar nasıp etsin. Evet çok üzülüyoruz her regl de ama allahım şunu şunu istiyorum deyip sana emanet ettim sen çöz sen nasip et demek gerekmiş. Ne kadardır istiyorsunuz ? Hsg fln baktırdın mı? (Bu arada bunları yazmış olabılırsın belkı tekrar soruyorum bu sorular yıpratıyorsa seni hiç cevap yazma canım)
Hiç üzülme canım en azından tedaviye cevap verdin bu çok güzel birşey bir engel yok tekrar denersin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBenim idrar testim hep pozitif çıkıyodu kanda negatif çıktığı gün bile idrar testlerine güvenme bence direk kan ver
Teşekkür ederim canım her zaman için hayırlısıHiç üzülme canım en azından tedaviye cevap verdin bu çok güzel birşey bir engel yok tekrar denersin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Kesinmi canını hiç sıkma nasibinde varsa hiç bir şey olmaz hayırlısını sağlıklısı ni versinTeşekkür ederim ama bugün verdiğim kanda düşüş vardı malesef doktor düşük yapacağımı söyledi
Bende özel hastaneye gidiyorum aydındayım ben çatlatma iğnesi oldum ana çatladı mı çatlaması mı benide çağırmadıİlk ayımdı yeni başladık tedaviye özel muaneye başladım direk kesin sonuç alabilmek için iki senelik evliyim hsg şimdilik istemedi doktorum horman testi ve tsh testi verdim sadece Klomen ve femara ile başladım 12 mm iki tane yumurtam vardı sadece doktor çatlatma da vermedi kendi kendine çatlayacağını söledi tekrar da çağırmadı
Doktor degerimin yükselmeyeceğini bunun düşük belirtisi olduğunu söyledi kanama yok henüz dün akşamdan beri adet sancısı çekiyorum yarın tekrar kan vericem herseyin hayırlısı Rabbim ne derse o olur en azından hamile kalabiliyorum bende de eşimde de bi sıkıntı olmadığını görmüş oldum ilk çatlatma denememdi tuttu pes etmek yok sadece bi dahaki sefere bu kadar çabuk sevinmicem ve beklicem Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahKesinmi canını hiç sıkma nasibinde varsa hiç bir şey olmaz hayırlısını sağlıklısı ni versin
Ben doktoruma çatlamış mı görmek istiyorum dedim. Tamam gel dedi. Yoksa doktorlar malesef çok takipli değiller. Ama 12mm olan ıleri günlerde büyüyecek 4-5gun sonra gel neden dememiş onu anlamadım. Bence çok zaman geçmediyse bol bol havuç ye çatlatma ozellıgıne sahip. Yani doktor öyle dedi diye bırakma gün aşırı devam et. Allah isterse 12mm olsun yada benım gibi 26mm lere çıksın. Yeter ki sağlıkla sıhhatle o istesin.Ne güzel doktorun çok güzel takip yapıyor benimkisi malesef 12mm dedi bir tek ve bir daha çağırmadı çatlamış mı çatlamamış mı ovülasyon testiyle takip et dedi o da para ve kesin değil bir daha gelme dedi ve özel muaneye gidiyorum .
Bende özel hastaneye gidiyorum aydındayım ben çatlatma iğnesi oldum ana çatladı mı çatlaması mı benide
Ben doktoruma çatlamış mı görmek istiyorum dedim. Tamam gel dedi. Yoksa doktorlar malesef çok takipli değiller. Ama 12mm olan ıleri günlerde büyüyecek 4-5gun sonra gel neden dememiş onu anlamadım. Bence çok zaman geçmediyse bol bol havuç ye çatlatma ozellıgıne sahip. Yani doktor öyle dedi diye bırakma gün aşırı devam et. Allah isterse 12mm olsun yada benım gibi 26mm lere çıksın. Yeter ki sağlıkla sıhhatle o istesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?