Gebeliğe Hazırlık klomen ile hamile kalanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buraya çoktandır girmiyordum baya kişi hamile kalmış çok sevindim inşallah sağlıklı ilerler tebrik ederim
Teşekkür ederim ama bugün verdiğim kanda düşüş vardı malesef doktor düşük yapacağımı söyledi

Hayirli olsun bebeginiz Rabbim guzelce kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Hayirli olsun bebeginiz Rabbim guzelce kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Teşekkür ederim canım ama bugün kan değerlerim düşmüş malesef düşük olacak dedi doktorum yükselmezmiş sanırım bekliyorum bakalım

Ne güzel doktorun çok güzel takip yapıyor benimkisi malesef 12mm dedi bir tek ve bir daha çağırmadı çatlamış mı çatlamamış mı ovülasyon testiyle takip et dedi o da para ve kesin değil bir daha gelme dedi ve özel muaneye gidiyorum .

İlk ayımdı yeni başladık tedaviye özel muaneye başladım direk kesin sonuç alabilmek için iki senelik evliyim hsg şimdilik istemedi doktorum horman testi ve tsh testi verdim sadece Klomen ve femara ile başladım 12 mm iki tane yumurtam vardı sadece doktor çatlatma da vermedi kendi kendine çatlayacağını söledi tekrar da çağırmadı

Benim idrar testim hep pozitif çıkıyodu kanda negatif çıktığı gün bile idrar testlerine güvenme bence direk kan ver
Hiç üzülme canım en azından tedaviye cevap verdin bu çok güzel birşey bir engel yok tekrar denersin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Hiç üzülme canım en azından tedaviye cevap verdin bu çok güzel birşey bir engel yok tekrar denersin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederim canım her zaman için hayırlısı

Bende özel hastaneye gidiyorum aydındayım ben çatlatma iğnesi oldum ana çatladı mı çatlaması mı benide çağırmadı

Kesinmi canını hiç sıkma nasibinde varsa hiç bir şey olmaz hayırlısını sağlıklısı ni versin
Doktor degerimin yükselmeyeceğini bunun düşük belirtisi olduğunu söyledi kanama yok henüz dün akşamdan beri adet sancısı çekiyorum yarın tekrar kan vericem herseyin hayırlısı Rabbim ne derse o olur en azından hamile kalabiliyorum bende de eşimde de bi sıkıntı olmadığını görmüş oldum ilk çatlatma denememdi tuttu pes etmek yok sadece bi dahaki sefere bu kadar çabuk sevinmicem ve beklicem Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben doktoruma çatlamış mı görmek istiyorum dedim. Tamam gel dedi. Yoksa doktorlar malesef çok takipli değiller. Ama 12mm olan ıleri günlerde büyüyecek 4-5gun sonra gel neden dememiş onu anlamadım. Bence çok zaman geçmediyse bol bol havuç ye çatlatma ozellıgıne sahip. Yani doktor öyle dedi diye bırakma gün aşırı devam et. Allah isterse 12mm olsun yada benım gibi 26mm lere çıksın. Yeter ki sağlıkla sıhhatle o istesin.

Bu ay geçti artık adet oldum bugün tekrar dam gidicem bakalım yeniden başlıcam galiba ama BNde çatlamıyı görmek istediğimi söyleyim mutlaka

Kızlar benim çatlatma iğnesinden sonraki 6 günüm bugün beta hgc değeri 21.98 sizce hamilelik var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…