Klomen ile hamile kalanlar

sen çok yoğun şeyler yaşamışsın bana bir şey olmadı. senin alerjin olduğu için kesin böyle oldu yoksa olmaz yani işlem sırasında içine bişi soktukları için acı hissetmen normal. Çok geçmiş olsun canım benim. Neyse açılmış ya tüplerin bu güzel işte. doktor başka ne dedi bu ay hamile kalabilir misin yoksa bir sonraki ay mı dedi ? Rabbim şu mübarek günde evlat isteğimizi dualarımızı duysun bize yardım etsin. Bize tez zamanda evlat nasip etsin inşallah. biz de evlat kokusunu içimize çekelim biz de ona doya doya bakalım sevelim sarılalım. Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Evlat isteyen herkese evlat nasip etsin tez zamanda yüce Rabbim...

Slm canim ben adet oldum morelim alt ust. Oldu

bende bu ay adet olurken moralim alt üst olmuştu 2 gün kendime gelemedim ağladım durdum. üzülme canım. tedavi görüyor musun ? eğer görmüyorsan bir doktora görün. rahim filmi klomen vs. tedavi olanakları var. üzülme 2 gün sonra kendine gelirsin. yeni bir ovulasyon döneminde umut oluyor insana. yumurtacıkların büyüyor çatlıyor umut işte her ay olacak mı diye. Rabbim isteyen herkesin kucağını evlatlarla doldursun inşallah canım. üzülme stres yapma.

:) çok sevindimm bebeğinin kucağında olmasına. Benim ilk denemem başarısız oldu adet oldum bu ay. Rahim filmi çektirdim tüplerim açıkmış ama rahmin temizlenmiş oldu dedi doktor daha kolay hamile kalabilirsin dedi. Bu ay tarlusal verdi adet olacam yine. bir sonraki ay inşallah kalabilirim hamile. Allah oğlunu sana bağışlasın. Allah minik meleğine uzun ömürler versin. Aminn aminn Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin canım :)

Canim ya cok gecmis olsun ogle bi aci yasadigin icin uzuldum tuplerinin acildigina sevindim bu kadar aci sonunda rabbim kucagini en kisa zanamda doldurur ins

çok sağol canım benim , çok şükür onca acı boşuna çıkmadı da açıldı tüplerim

Rabbim hepimizin gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşAllahh ...

evet canım ya tüpler açıldı ya çok şükür
zaten ilacı sıkarken aklım başımda gitti diyebilirim ,sonrasıda malum ...
doktorum tüpler tertemiz şuan dedi . ben ilaç içmeden adet olamıyorum canım , doktorumda adetin geçsin test yap ondan sonra başla tarlusala dedi
adetin 3. günündede gel dedi , sonrada klomen vakti .
hep dua ediyorum Allahıma bizleri bu dünyada evlat hasreti ile sınamasın diye , inede Mevlam neylerse güzel eler , hakkımızda hayırlısı ...

merhaba kızlar ilk klomen ve catlatma iğnemi oldugum ay hamile kalmıştım ama malesef 7 haftalık düşük yaptım gecen sene ocak ayında . . üstüne birkac ay ara verip birkqc defa daha klomen + çatlatma iğnesi kullandım ama hamilelik olmadı . . .daha sonra akut pankreatit adında bilmediğim bir rahatsızlıga yakalandım 25 gün yogunbakımda kaldım 2 ay oluyor çıkalı . . .ve bu ay doktorumun müsadesi olmasada klomen + catlatma iğnesi kullandım . . 16.17 ekim yumurtlama zamanıydı 5 gün geçti yumurtalama zamanımın üstünden inşallah tutmustur okdar cok korkularım varki . . . canımdan vazgectim korkularım bendeki rhatsızlık bebege gecermi daha önce düşük yaptım ya bundada düşük olursa yada ilaç kullanıyorm kullandıgım ilaçların zararı olurmu doktorm ilk ayda bebege birsey olmaz ilaçların etkisi dedi ama hayırlısı olsn yeterki olsun tıpta mutlaka vardır caresi . . . içime doguyoo sankı var gibi bişiler ama hayırlısı inşallah

Arkadaşlar banada yardmcı olabilirmisin yeni katıldım bu siteye pko var bendede doktorm duphaston verdi adetim gelsin die ilaçsız adet göremyorum hiç gelmedi kendiliğinden kızlığmdan beri hep doğum kontrol haplarıyla adet görüyorum ben doktorm adetimin 2. Günü cağrdı tüplerim acık hiç bi sorunm yok sadece adet göremyorum eşimdede sıkıntı yok bakalm klomen vericekmiş galiba hiç sorunu olmayan sadece adet sorunu olan arkadaşlarmvarmı acaba hamile kalan benm durumumda olan nolur yardım edin

Evet cnm bnde de pko var . yumurtslgmda tembel calisiomus fkat ben ilacla degil cokgec adet goryorum klomen ve ovitrelle kullndim suan sonucu bekliorum dha beklemem lazm ama cnku dun vrundum igneyi hyirlisi..

kızlar klomen kaçıncı gün başladınız klomene ? nezamn ğittiniz doktora klomen bittikten snr

Evet cnm bnde de pko var . yumurtslgmda tembel calisiomus fkat ben ilacla degil cokgec adet goryorum klomen ve ovitrelle kullndim suan sonucu bekliorum dha beklemem lazm ama cnku dun vrundum igneyi hyirlisi..
Bende yarn doktora gidicem canm klomen vercek adetin ikinci günü çağrdı bakalm bolcak hayrlısı bide fsh yüksek cıkmş bende bi sakncası olurmu onun içinde doktra gidicem yarn

Bende yarn doktora gidicem canm klomen vercek adetin ikinci günü çağrdı bakalm bolcak hayrlısı bide fsh yüksek cıkmş bende bi sakncası olurmu onun içinde doktra gidicem yarn
Bilmiorum tatlim fsh yuksekligi bnde olmadi oyuzden ne desem yalan olur ins bi sorun ckmaz

canım inş olur bende ilkinde kaldım ama kaybettim 2. kez kulalndım geçen ay olamdı

Kızlar ben 3gunu başladım ama bi gelişim olmadı üstte 5 defa kullandım adetlerimde çok düzensiz bıktım artık nebilim psikolojim alt ust

Gittim kac defa dogum kontrol hap kullandım 3 ay ama nafile 2 buçuk aydır olmadım yine gebelikte yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…