- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
Yumurta çatlıyorum olabilir canım akintim var miBayanlar klomeni bitirdim adetmin 5.günü başladım 5 gün günde 2 adet sabah akşam içtim 11.gün ilişkim oldu bu gün 12.gün gün aşırı ilişki önerdi bana kasigimda ağrı var sizce ne olmuş olabilir teşekkürler
Akintim yok kasigimda ki ağrıda gitti sabah uyandığımda anormal derevede basim dönüyordu allahım inşallah hamileyimdir yüce Rabbim kimseyi evlatla sınamasınYumurta çatlıyorum olabilir canım akintim var mi
Amin cnm ins hamilesindirAkintim yok kasigimda ki ağrıda gitti sabah uyandığımda anormal derevede basim dönüyordu allahım inşallah hamileyimdir yüce Rabbim kimseyi evlatla sınamasın
kendiligımden catlar buyuk ıhtımalle:)Merhabalar ben bu ay ilk kez klomen kullandim kucuk bir ilcede yasiyorum bugun klomen biteli 6 gun oldu doktora gittim kadin dogumcu yoktu radyolog bakti ultrasonla yumurtalarima. 24 mm ve 19 mm capinda iki yumurta olusmus ama kadin dogumcu olmadigi icin catlatma ignesi mi yapilmali hic bilmiyorum.
Pregnyl 5000 igne aldim yarin yaptircam bakalim ne olacak :)kendiligımden catlar buyuk ıhtımalle:)
başarılar diliyorum o zaman :))Pregnyl 5000 igne aldim yarin yaptircam bakalim ne olacak :)
Cok tesekkur ederimbaşarılar diliyorum o zaman :))
resmen beni anlatmışsın canımdün deli gbi ağladım adet oldm diyeee ve akşama kadar inanın ders calıışmış gbi kafam dolu:) adetn 5.günü klomene başlycam 2 ..defaa bi ebe varmışş göbek cekyomuş bi arkadşm gtti o ay kaldı ama aylarca klomen kullnamıştı bıraktıı son kez o ebeye giitii.ona gitcemm araştırmalarınma göre buhara sut maydonoz buharına durcam oyle ilşkı olcak sonra yakı alcam yapıştırcamm eşime sürekli keçi boynuzu suyu 3 aydır adama uyanır uyanmaz dayıyom agzına ne bilim yicem kafayıı bunları denıycemm 3 ay deneme vedı doktor cıddı bı sorun yok ama olmuyoooooooooooo bendne cok eşim istiyor tuhaf hıssetyorum kedndımıı.. doktor klomen sonunnda rahım fılmı cekkcek ondandan korkyorumm onun ıcın buhar yapcammm cok kıloluları göryom hemen kalıyo bende bekarkeındne daha zayıfım gene yookk ama eşim sureklıı sıgara arada bıra ıcyo bunuda arştrdım bıra osterojen salgılıyo dedim oda can sıkısına ıcyoo benm de sıkılıyo benm daha kötu seyler ıcmem gerek dyom anlamıyoo..
benimde 2. kullanışım senin yazdıklarını okudum hep inşallah Allah bize de nasip eder. 16 aydır deniyoruz bizde de bi sorun yok ama olmuyo işte. bende sizler gibi her ay ağladım zırladım, hamile görmeye bile tahammül edemez oldum.Şükür 16 haftalık hamileyim canım allahım tüm isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah. Klomen 4 ay kullandım bende bir ise yaramadı. Tedaviyi bıraktım kendiliğinden oldu canım. Allah sana da nasip etsin tez zamanda inşallah.
aminnnnnMerhaba arkadaşlar bende 13 aydır deniyorum ve henüz minnoş gelmedi. Geçtiğimiz hafta doktora gittim ve klomen tedavisine başlattı. Bugun adetin ilk günü yeni bir sürece başlıyorum çok heyecanlıyım Rabbim inşaAllah bu uğraşları vesile sayar ve beni de evlatsız bırakmaz. Allah isteyen tüm kardeşlere nasip eylesin inşaAllah.
Canım şuan senle aynı durumdayım merak ettim adet oldun mu?Kızlar bende klomen kullandım 27.gundeyim göğüs uçlarım kopacak gibi yara gibi agriyor ve akintim var hatta adet oldum sanıp korkuyorum normalde gogsumun tamamı ağrıdı şimdi sadece uclari sizce bişi varmı
Canım klomeni günde bi tane mi içtin. Bi de hamile misin şimdi sen. Çatlatma iğnesini doktor mu verdi. Kadın dogum doktoru yoktu yazmışsın daMerhabalar ben bu ay ilk kez klomen kullandim kucuk bir ilcede yasiyorum bugun klomen biteli 6 gun oldu doktora gittim kadin dogumcu yoktu radyolog bakti ultrasonla yumurtalarima. 24 mm ve 19 mm capinda iki yumurta olusmus ama kadin dogumcu olmadigi icin catlatma ignesi mi yapilmali hic bilmiyorum.
D vitamini takviyesi ne canıminternette bi araştır bakben de şimdi D vitamini takviyesi alıyorum. Zaten hamile kalsam bile çocuğa yetcek kadar D vitaminim yokmuş ki
d vitamine kanda baktir bi cnm saglik ocagi filan bakar eger düşük cikarsa devit ampul verir doktor faydasi varD vitamini takviyesi ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?