Klomen ile hamile kalanlar

Merhaba arkadaşlar bende bu ay srephone klomenin bi diger markasi kullandım en son gittiğimde yumurtam 16 olmuştu doktor bugünden itibaren gun aşırı ilişkiye girin dedi çünkü daha önceki ay da klomen kullanmistim kendiliginden çatlamış ti bu arada ben pko luyum folik asit glukofen ve duphaston kullanıyorum adetim 3 gün gecti evde idrar testi yaptım cikmadi doktor bugün için kan testi ver dedi ama ben ümitsizim o yüzden gitmedim klomen adet gecikmesiyaparmi

Merhabalar ben bu ay ilk kez klomen kullandim kucuk bir ilcede yasiyorum bugun klomen biteli 6 gun oldu doktora gittim kadin dogumcu yoktu radyolog bakti ultrasonla yumurtalarima. 24 mm ve 19 mm capinda iki yumurta olusmus ama kadin dogumcu olmadigi icin catlatma ignesi mi yapilmali hic bilmiyorum.

kendiligımden catlar buyuk ıhtımalle:)

Kızlar bende klomen kullandım 27.gundeyim göğüs uçlarım kopacak gibi yara gibi agriyor ve akintim var hatta adet oldum sanıp korkuyorum normalde gogsumun tamamı ağrıdı şimdi sadece uclari sizce bişi varmı

resmen beni anlatmışsın canım

benimde 2. kullanışım senin yazdıklarını okudum hep inşallah Allah bize de nasip eder. 16 aydır deniyoruz bizde de bi sorun yok ama olmuyo işte. bende sizler gibi her ay ağladım zırladım, hamile görmeye bile tahammül edemez oldum.

Merhaba arkadaşlar bende 13 aydır deniyorum ve henüz minnoş gelmedi. Geçtiğimiz hafta doktora gittim ve klomen tedavisine başlattı. Bugun adetin ilk günü yeni bir sürece başlıyorum çok heyecanlıyım Rabbim inşaAllah bu uğraşları vesile sayar ve beni de evlatsız bırakmaz. Allah isteyen tüm kardeşlere nasip eylesin inşaAllah.

aminnnnn

Meraba arkadaşlar ben 7 aylık evliyim hiç korunmadigimiz halde gelmedi pamuğum bende pazartesi günü başladım klomene cuma günü kontrole gitcem internette arasrtirmaktan beynim ambalaj oldu artık insallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder rabbim

Canım klomeni günde bi tane mi içtin. Bi de hamile misin şimdi sen. Çatlatma iğnesini doktor mu verdi. Kadın dogum doktoru yoktu yazmışsın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…