- 12 Mayıs 2015
- 35
- 19
- 8
- 37
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
çok üzüldüm cnm rabbim inşallah tekrardan hamile kalıp bebişini kucağına nasip eder...Sen benden daha şanslısın en azından hamile kalabildinn .Ben 1 yıldır istiyorum başta bi kaç olmayınca doktora gittim yumurta tembelliği var dediler tahlil istediler yaptırdım temiz olduğunu söylediler olmayınca tekrar gittim eşimden sprem testi istedilerfakat eşimin sprem sayısı ve hareketliliği düşük çıktı 22.0000.000 daha sonra proxceed plus diye vitamin verdiler ve düzene girdi 118.000.000 hareketlilik %56 oldu .Ama yine gebelik olmadı ve yine başka bir doktora gittim tumurta takibi yapalım dedi ve ilk ay yumurtlamadığım tespit edildi.İkinci ay ise gittiğim doktor izne çıkmış ve başka doktora muayne oldum oda neee pko lu olduğumu söyledi.klomenle 3 ay takip olmazsa rahim filmi ve aşılama oda olmazsa en son çare tüp dediiii( uzunca böyle durumummm.......
Aminnn inşaallah ama her ay hayal kırıklığı yasamak insani umutsuzluga sürüklüyor sanki hic anne olamayacağım gbi geliyor rabbimden hayırlısıni diliyorum.... allah isteyen herkese nasip etsinn
Iyi aksamlar canim sanirim hamilesin insallah sağ salim kucağina alirsin sen klomenlemi hamile kaldin yoksa kendiliyinden oldu ben bu ay klomen kullandim yumoslar buyumedi adetimi bekliyorum adet olursam bu ay yine klomene basliyacam cvb yazarsan sevinirimAynen canım hakkımızda hayırlısı olsun.
Iyi aksamlar canim sanirim hamilesin insallah sağ salim kucağina alirsin sen klomenlemi hamile kaldin yoksa kendiliyinden oldu ben bu ay klomen kullandim yumoslar buyumedi adetimi bekliyorum adet olursam bu ay yine klomene basliyacam cvb yazarsan sevinirim
ben geçen ay kullandim herşey çok güzeldi hatta adete 1 hafta kala yerleşme kanaması bile oldu ama malesef sonuç pozitif olamadı bebiş yine tutunamamışslm kızlar klomenden ıyı sonuç alan var mı
Üzülme canım hayırlısını dle ınşallah bu ay olur . Aaaa onu hıc duymamıştım bn yaben geçen ay kullandim herşey çok güzeldi hatta adete 1 hafta kala yerleşme kanaması bile oldu ama malesef sonuç pozitif olamadı bebiş yine tutunamamışbu ay tekrar kullancam umutluyum.
bir de yeni öğrendim D vitamini bebeğin tutunması için çok önemliymiş ben dün ölçtürdüm gercekten çok düşük çıktı muhakkak herkes bi baktirsin. yurt dışında yapılan bir araştırmada bebek sahibi olamayan kadınların çoğunda D vitamini eksikliği tespit edilmis
internette bi araştır bakÜzülme canım hayırlısını dle ınşallah bu ay olur . Aaaa onu hıc duymamıştım bn ya
hım araştıralm bı bakalıminternette bi araştır bakben de şimdi D vitamini takviyesi alıyorum. Zaten hamile kalsam bile çocuğa yetcek kadar D vitaminim yokmuş ki
İlk denememde olumlu sonuç aldım. oğlum 4 aylık şuan. darısı sizlere inşallahslm kızlar klomenden ıyı sonuç alan var mı
ayyyyy ne güzel canım ya ıns bnde bu ay başlayacağım regılı beklıyrumİlk denememde olumlu sonuç aldım. oğlum 4 aylık şuan. darısı sizlere inşallah
Moral en önemlisi canım bundan sonra. Gebe kalmak için moral, gebeliğin yolunda gitmesi için moral, süt olması için moral, önümüzdeki 3 sene en önemli şey moral stressiz ve mutlu bir hayat dilerimayyyyy ne güzel canım ya ıns bnde bu ay başlayacağım regılı beklıyrum
Teşekkür ederım güzel dıleklerınız ıcınMoral en önemlisi canım bundan sonra. Gebe kalmak için moral, gebeliğin yolunda gitmesi için moral, süt olması için moral, önümüzdeki 3 sene en önemli şey moral stressiz ve mutlu bir hayat dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?