Klomen ile hamile kalanlar

Ben 4 yillik evliyim ve 1 yildir bebek icin uğraşıyoruz fakat olmadi gecen ay doktora gittim polikistik overli olduğumu öğrendim doktor klomen verdi fakat önümüzde ki ay başlayalım dedo araya bayram girecek takip edemeyiz dedi ama ben dayanamadim basladim ilaca fakat gebelik olmadi üstelik adetim 9 gün gec geldi ve karnimda cok ağrı oldu simdi adetimin 4. gunu 2 gun daha kullanicam ilac bittikten 2 gun sonrada kontrolüm var senin durumun nasil

Bende 4 yıllık evliyim ilk bir yıl istemedik daha sonra istedik fakat bizi 7 8 ay kadar ugrastirdi bebiş ama oldu 10.haftama girmiştim fakat bebeğim 9.hafta karnımda ölmüş Kontrolde öğrendim kalp atışı yoktu apar topar kürtaja alındım. İki yıl geçti ama dahada hamile kalamadım dr.sorun yok gebe kalırsın bekle dedi ama nereye kadar bekliyim dedim sırf ben istediğim için klomen verdi ama takip edelim gel falan demedi ilacı nasıl kullanacağımı bide ilişki günlerimi söyledi o kadar,bakalım gelsin artık bebeğim . Benim hikayemde böyle ..........

çok üzüldüm cnm rabbim inşallah tekrardan hamile kalıp bebişini kucağına nasip eder...Sen benden daha şanslısın en azından hamile kalabildinn .Ben 1 yıldır istiyorum başta bi kaç olmayınca doktora gittim yumurta tembelliği var dediler tahlil istediler yaptırdım temiz olduğunu söylediler olmayınca tekrar gittim eşimden sprem testi istedilerfakat eşimin sprem sayısı ve hareketliliği düşük çıktı 22.0000.000 daha sonra proxceed plus diye vitamin verdiler ve düzene girdi 118.000.000 hareketlilik %56 oldu .Ama yine gebelik olmadı ve yine başka bir doktora gittim tumurta takibi yapalım dedi ve ilk ay yumurtlamadığım tespit edildi.İkinci ay ise gittiğim doktor izne çıkmış ve başka doktora muayne oldum oda neee pko lu olduğumu söyledi.klomenle 3 ay takip olmazsa rahim filmi ve aşılama oda olmazsa en son çare tüp dediiii ( uzunca böyle durumummm.......

Sağol canım allah razı olsun.. İnşallah tez zamanda rabimm sanada banada evlat nasip eder.ben çok pko hastası olupta çifter çifter bebek sahibi olanlar tanıyorum eşinin testlerinde de baya düzelme var endişe etme sakın hamile kalırsın sen.....

Aminnn inşaallah ama her ay hayal kırıklığı yasamak insani umutsuzluga sürüklüyor sanki hic anne olamayacağım gbi geliyor rabbimden hayırlısıni diliyorum.... allah isteyen herkese nasip etsinn

Aminnn inşaallah ama her ay hayal kırıklığı yasamak insani umutsuzluga sürüklüyor sanki hic anne olamayacağım gbi geliyor rabbimden hayırlısıni diliyorum.... allah isteyen herkese nasip etsinn

Haklısın seni o kadar iyi anlıyorum ki haktan hayırlısı artık aminnnnn.......Sen yinede üzme kendini psikoloji de çok etkiliyo gebeliğin oluşmamasını olumlu düşünmeye çalış...

Yok mu bu ay klomenle hamile kalanlar hanımlar nerdesiniz.....benilk defa kullandım geçen ay ama olmadı malesef bir kaç gün sonra tekrar başlıcam klomene

Şükür 16 haftalık hamileyim canım allahım tüm isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah. Klomen 4 ay kullandım bende bir ise yaramadı. Tedaviyi bıraktım kendiliğinden oldu canım. Allah sana da nasip etsin tez zamanda inşallah.

ben de bu ay klomen kullandım aralik 15 de 1. yumuryam aralik 18 de ikinci yumurtam çatladı. en geç cuma adet olmam gerekiyordu olmadım hala. persembe kan testi yaptırmıştım negatif normalde adetlerim çok düzenlidir. klomen kullanıp böyle bir şey yaşayan var mı???

bu arada gecen hafta bi kere cok az leke gibi kan geldi hatta yerleşme kanaması zannettim. 2 haftadır akintim var başta krem gibi yoğundu sonra şeffaflaştı. 4 gündür kasıklarım çok gergin sanki içerden çekiliyor gibi neler oluyor böyle cunartesiye kadar doktora da gidemicem

slm kızlar klomenden ıyı sonuç alan var mı
ben geçen ay kullandim herşey çok güzeldi hatta adete 1 hafta kala yerleşme kanaması bile oldu ama malesef sonuç pozitif olamadı bebiş yine tutunamamış bu ay tekrar kullancam umutluyum.
bir de yeni öğrendim D vitamini bebeğin tutunması için çok önemliymiş ben dün ölçtürdüm gercekten çok düşük çıktı muhakkak herkes bi baktirsin. yurt dışında yapılan bir araştırmada bebek sahibi olamayan kadınların çoğunda D vitamini eksikliği tespit edilmis

Üzülme canım hayırlısını dle ınşallah bu ay olur . Aaaa onu hıc duymamıştım bn ya

Bayanlar klomeni bitirdim adetmin 5.günü başladım 5 gün günde 2 adet sabah akşam içtim 11.gün ilişkim oldu bu gün 12.gün gün aşırı ilişki önerdi bana kasigimda ağrı var sizce ne olmuş olabilir teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…