- 12 Şubat 2015
- 142
- 34
- 18
- 40
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
Benim eltim benden 10ay snra evlendi suan 8aylik hamile kari ilk gecedenmi kldi nedir evlendi 3cuncu hafta hamile dediler..nasip allah bize de nasip etsinİnşallah canım. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artik. Benden yaşça büyük görümcem kocaman kistleri olduğu halde hemen hamile kaldı evliliğinin 3. Ayında demekki Allah ol derse oluyor biz ne kadar ugrassakta zamanını beklemek lazim. Benim yumurtam simdi catliyor normalde ama yinede ihtimal adetin düzensiz belki catlamaz iğne isteyecem artik. Bu ay ilk denemem olcak inşallah son olur :)))
Cnm ben 3kere kullandim mahvetti beni simdi heray yumurtaliklarim agriyo ve hamile kalamadim.ben artik klomen kullAnmiycam doktor rahim kanserine bile neden oluyo dedi aşilama yaptir dedi biraz kendimi dinliycem olmazsa ozaman asilama yaptiracm hyrlisiylaklomen kullananlar adetinizde gecikme yaşadınız mi hiç. Geçen ay klomen kullandım adetim 2 gün geçti adet olacak gibi karnim ağrıyor sonra geçiyor sonra tekrar ağrıyor 2 gündür. Bu durumu yaşayan var mı nolur
Senin adetin gecikmismiydi canım ve böyle adet ağrısı olmusmuydun adet ağrım var ama adet olamıyorum gibi kist falan mı oldu acaba yaCnm ben 3kere kullandim mahvetti beni simdi heray yumurtaliklarim agriyo ve hamile kalamadim.ben artik klomen kullAnmiycam doktor rahim kanserine bile neden oluyo dedi aşilama yaptir dedi biraz kendimi dinliycem olmazsa ozaman asilama yaptiracm hyrlisiyla
Cnm bikac gun geciktirebiliyo adeti ama allaha sukur kist yok bu ilac cogu kiside kist olusturuyomus..ama klomen kullandigimdan beri her adetim sancili geciyo kasiklarim agriyo zamani geri alabilsem asla klomen kullaazdimSenin adetin gecikmismiydi canım ve böyle adet ağrısı olmusmuydun adet ağrım var ama adet olamıyorum gibi kist falan mı oldu acaba ya
Estafurullah cnm burda hepimiz kardesiz bildigimiz konularda yardimci olmaya calisiyorum..evet herzamann agrim oluyor sen bu ay klomen mi kullandin adetin geciktiyse kan testi yaptir bekleme benceGecikmen olduğunda peki adet ağrısı cekmismiydin adet olur gibi kusura bakma çok soru soruyor um
Cnm kan testi yaptir günün gectiyse ins hamilesindir mutlu haber ver bize insÇok sağol canım evet klomen kullandım. Adet günümde aynı adet olacakmış gibi ağrı çektim. Şimdi geçti o yüzden supheleniyorum başka da hiç bi şey hissetmiyorum. Allahim inş hayal kırıklığına ugramam
Dr kontrolunde olmadan kullanmaniz cok tehlikeli fazla buyuyebilir catlatma ignesine gerek olabilir muyene olmanizi tavsiye ederim bende iki kez kullandim dr kontrilunde yumurta takibi ile ilkinde tuttu iki aylik kalbi durdu ikincide tutmadi kendiliginden gebe kaldim 2.5 aylik oglum suan 2 sene ugrastim cok agladim cok sukur oldu rabbim sanada isteyen herkesede versin insBende ilk defa bu ay klomen kullandım günde 2 tane 5 gün adetim 2 gün geçti çok heycanlıyım doktorum önümüzdeki ay başlarsın demişti ben bu ay kendiliğimden kullandım sonucu çok merak ediyorum ama korkuyorum test yapmayaaa benim gbi olanınız var mı???
ben bir kutu klomenle hamile kaldım bana hemen etki etti
Bende ilk defa geçen ay kullandım fakat yumurta takibi yaptırmadım.Ama malesef gebelik olmadı.Adetim 9 gün gecikmeli olarak geldi çok stresli bi bekleyiş bu rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah.Bu ay tekrardan başladım 4 gün sonra kontrole gidecem hayırlısı bakalım.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?