Klomen ile hamile kalanlar

klomenın yanında başka hangi haplar kullanıyosunuzzzzzzzzzzzzzz glukofen b12 süreklii ADET 3.GÜNÜ KLOMEN 16.GÜN DUPASHON VERDİ DOKTOR DÜZENLİ Bİ ŞEKİLDE ADET OLDUM 11 AYLIK EVLİYİİM İLK AYLAR 2 DEFA GECİKTİİ SONRA DÜZENE GİRDİ 3 AY BU İLAÇLARI DENİYCEM SABIRLAA

Benim eltim benden 10ay snra evlendi suan 8aylik hamile kari ilk gecedenmi kldi nedir evlendi 3cuncu hafta hamile dediler..nasip allah bize de nasip etsin

dün deli gbi ağladım adet oldm diyeee ve akşama kadar inanın ders calıışmış gbi kafam dolu:) adetn 5.günü klomene başlycam 2 ..defaa bi ebe varmışş göbek cekyomuş bi arkadşm gtti o ay kaldı ama aylarca klomen kullnamıştı bıraktıı son kez o ebeye giitii.ona gitcemm araştırmalarınma göre buhara sut maydonoz buharına durcam oyle ilşkı olcak sonra yakı alcam yapıştırcamm eşime sürekli keçi boynuzu suyu 3 aydır adama uyanır uyanmaz dayıyom agzına ne bilim yicem kafayıı bunları denıycemm 3 ay deneme vedı doktor cıddı bı sorun yok ama olmuyoooooooooooo bendne cok eşim istiyor tuhaf hıssetyorum kedndımıı.. doktor klomen sonunnda rahım fılmı cekkcek ondandan korkyorumm onun ıcın buhar yapcammm cok kıloluları göryom hemen kalıyo bende bekarkeındne daha zayıfım gene yookk ama eşim sureklıı sıgara arada bıra ıcyo bunuda arştrdım bıra osterojen salgılıyo dedim oda can sıkısına ıcyoo benm de sıkılıyo benm daha kötu seyler ıcmem gerek dyom anlamıyoo..

klomen kullananlar adetinizde gecikme yaşadınız mi hiç. Geçen ay klomen kullandım adetim 2 gün geçti adet olacak gibi karnim ağrıyor sonra geçiyor sonra tekrar ağrıyor 2 gündür. Bu durumu yaşayan var mı nolur

Cnm ben 3kere kullandim mahvetti beni simdi heray yumurtaliklarim agriyo ve hamile kalamadim.ben artik klomen kullAnmiycam doktor rahim kanserine bile neden oluyo dedi aşilama yaptir dedi biraz kendimi dinliycem olmazsa ozaman asilama yaptiracm hyrlisiyla

Senin adetin gecikmismiydi canım ve böyle adet ağrısı olmusmuydun adet ağrım var ama adet olamıyorum gibi kist falan mı oldu acaba ya

Senin adetin gecikmismiydi canım ve böyle adet ağrısı olmusmuydun adet ağrım var ama adet olamıyorum gibi kist falan mı oldu acaba ya
Cnm bikac gun geciktirebiliyo adeti ama allaha sukur kist yok bu ilac cogu kiside kist olusturuyomus..ama klomen kullandigimdan beri her adetim sancili geciyo kasiklarim agriyo zamani geri alabilsem asla klomen kullaazdim

Çok sağol canım evet klomen kullandım. Adet günümde aynı adet olacakmış gibi ağrı çektim. Şimdi geçti o yüzden supheleniyorum başka da hiç bi şey hissetmiyorum. Allahim inş hayal kırıklığına ugramam

Cnm kan testi yaptir günün gectiyse ins hamilesindir mutlu haber ver bize ins

Bende ilk defa bu ay klomen kullandım günde 2 tane 5 gün adetim 2 gün geçti çok heycanlıyım doktorum önümüzdeki ay başlarsın demişti ben bu ay kendiliğimden kullandım sonucu çok merak ediyorum ama korkuyorum test yapmayaaa benim gbi olanınız var mı???

Dr kontrolunde olmadan kullanmaniz cok tehlikeli fazla buyuyebilir catlatma ignesine gerek olabilir muyene olmanizi tavsiye ederim bende iki kez kullandim dr kontrilunde yumurta takibi ile ilkinde tuttu iki aylik kalbi durdu ikincide tutmadi kendiliginden gebe kaldim 2.5 aylik oglum suan 2 sene ugrastim cok agladim cok sukur oldu rabbim sanada isteyen herkesede versin ins

Allah bagislasin canim benim rabbim bana nasip etsin inşallah suan adetim 4 gün gecikti beklemedeyim hafta sonuna kadar test yapmiycam negatif görmekten korkuyorum

Kızlar bende bu ay ilk defa klomen kullanıcam, gerçekten etkilimidir hamile kalanınız var mı? 3 yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyo 9 haftalık bir düşüğüm oldu iki yıl önce ondan sonrada hiç hamile kalamadım

Bende ilk defa geçen ay kullandım fakat yumurta takibi yaptırmadım.Ama malesef gebelik olmadı.Adetim 9 gün gecikmeli olarak geldi çok stresli bi bekleyiş bu rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eder inşallah.Bu ay tekrardan başladım 4 gün sonra kontrole gidecem hayırlısı bakalım.............

İnşallah canım rabimm hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın gerçekten çok zor senelerdir neler çekiyorum ağlamadık günüm kalmadı bütün arkadaşlarım ikinciye hamile ama ben hala bir umut bekliyorum.... üstelik benim hiçbir sorumun yok sebepsiz hamile kalamayanlardanım. Senin durumun nasıl acaba ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…