Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canim benimde bir yildir ikinci cocugum olmuyor o yuzden bnde doktora gittim klomen verdi ama bu ay dustum kolum kirildi rontgen ilac derken umudum yok adetime de 4 gun var zaten adetin 3. Gunu yine gidecegim doktora sanirim tekrar klomen verir

Peki hiç etrafında benim gibi olan oldu mu keser mı adeti bi de sekiz yumurta olması iyi mi

Peki hiç etrafında benim gibi olan oldu mu keser mı adeti bi de sekiz yumurta olması iyi mi
Yumurtanin fazla olmasi degil saglikli olmasi onemli canim. Klomeni zaten adetin 5. Gunu baslaniyor cogunlukla. Rabbim hayirlisini versin

Kaç mm canım yumurtaların 25mm 'den fazlası malesef ki gebelik olusturamiyor

Benim 48 mm ye kadar çıkıyordu klomenle ve aşılama oldu tutmadı tabiki sonrasında öğrendim ki 22 23mm ideal sonrası bos gibi düşün dedi doktor

Selam. Ben 2 kez klomen denedim olumsuz oldu. Dün adet oldum. 3. Kez için tekrar gidicem. Bu da olumsuz olursa rahim filmi çekecek. İnşallah bu ay olur herkesin.

İlkini söylemedi. 2. Sine 21 mm demişti. E 2 ve progestron hep güzel cıktı ama sonuc olumsuz oldu malesef

Anladım canım inşallah bu ay kısmet olur benimde yumurtalar fazla büyüyordu klomenle bende seviniyordum saf gibi fazlası da zararmış
Kökensiz oviterelle kullandığım ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay da öyle yaptık imsallah olur

21 mm ise 1 günde 2 mm büyüyormuş ortalama
36 saate 3 mm buyur 24 ile çatlamış oluyor

Ben ben evet evet ben ayın 11.inde klomen e başladım 5 gün sonra gittim büyümemiş ti 7. Gün gittim iğne vuruldum bugün tam 7. Günüm allahım inşallah olcak bebişim ne zaman test yapsak acaba ya çok sabırsızım

Kac tane kullandın günde. Bana tek doz baslattı ilk ay 480 lerde cıkınca e 2 ve yumurtalar iyi olunca 2 ye yükseltmedi. Ve çatlatma iğnesi de vermedi hiç. Bu ay istesem mi acaba

12 gün geçmeden yapma canım iğnenin etkisi geçsin de öyle yap

Kac tane kullandın günde. Bana tek doz baslattı ilk ay 480 lerde cıkınca e 2 ve yumurtalar iyi olunca 2 ye yükseltmedi. Ve çatlatma iğnesi de vermedi hiç. Bu ay istesem mi acaba
Reglin 3. Günü başlayarak günde 2 tane 5 gün boyunca kullandım ve reglin 9. Günü iğne oluyordum e2 ye bakarak vuruyordu 500 600 arasında çıkıyordu oooo çok kaliteli diyordu aslında boşmuş

Şimdi klomen kullanmadan reglin 9. Günü 19mm
Yani klomenle gerek yokmuş bile

Işte bence o zaman zamanını biliyorsun hiç degilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…