Çok geçmiş olsun bende bi düşük yaşadım kalbi durdu ve üzerinden on uç ay geçti ve olmuyor inşallah bu ay olur klomen lemerhabaa bende bugun doktora gittim ve reglimin 2. günün 5. günü başla 5 gün kullan sonra 3 gün bekle bana gel dedi daha öncede denedim klomen çatlatma iğnesi 3 kere hamile kaldım ama 3ünüde kaybettim 2si kimyasal gibidi keseyi görmeden düştüler kanda cıkmıştı sadece 3. sü7+4 de kalp atışı durdu böyle olunca herşeye bakıldı kromozomlar falan hepsi normal sadece kan pıhtılaşma cıktı ama oda gebeliği etkileyecek derece değilmiş bakalım Ya Nasip diyoruz hepimiz inşş kavusuruz yavrularımıza
inşş buay güzel haber alırsın ramazan ayında mübarek ay bize Allahım hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsinÇok geçmiş olsun bende bi düşük yaşadım kalbi durdu ve üzerinden on uç ay geçti ve olmuyor inşallah bu ay olur klomen le
Canım ilk 12 gün iğnenin etkisi oluyormuş o yüzden pozitif çıkmış olmalı. Ben de test aldım evde bekliyor. Bir kaç gün sonra yine test yap sonucunu merak ettimKizlar benim on gün pozitif çıktı sonra negatiflesti erken test yapip da kendinizi uzmeyin
Canım bu ay hayırlısı ile olur inşallah. Ben de iğneyi vurundum 1 hafta oldu bekliyorumArkadaşlar benimde klomenli 3.ayım galiba pazartesi çatlatma ignemi olacağım artık bildiğim için bazı şeyleri ama bu zamana kadar yani 2 aydır hep çatlatma ignesini olamadım bakalım ins çatlatma ignesiyle herşey yolunda gider
Canım bu ay hayırlısı ile olur inşallah. İğneden sonra sende kasıklarda batma ve midendegarip kazinma bulantı oldu mu
İnş canım cümlemizin ki olur inşCanım bu ay hayırlısı ile olur inşallah. Ben de iğneyi vurundum 1 hafta oldu bekliyorum
Benimde bugün 1 haftadirCanım bu ay hayırlısı ile olur inşallah. Ben de iğneyi vurundum 1 hafta oldu bekliyorum
Bende salı olsun istiyorum bi an önce klomen hap bitti beş gün kullandım salı günü randevu var bakalım ne diyecek sekiz yumurta var ama inşallah çok sağlıklı güzel gelişir de gelir bebişlerimizBenimde bugün 1 haftadir
İğneden sonra mı olduBenim kasıklarımda batma oluyo arada bi
Bugün kan verdim içim rahat etsin negatifse de emin olayim valla sakin erken yapma testi çok moral bozucuu inşallah seninki tutunur bu ayCanım ilk 12 gün iğnenin etkisi oluyormuş o yüzden pozitif çıkmış olmalı. Ben de test aldım evde bekliyor. Bir kaç gün sonra yine test yap sonucunu merak ettim
Hadi hayırlısı canım eğer olursa buraya yazacağım. Kayınvalidemin 5 çocuğu evli ve sadece bir torunu var olmuyor. Tabi her şey Allah tan. Ben de ümitsizliğe düşmek istemiyorum ama bazen sitres yapıyorum. Allah'ım bu Ramazan ayının hürmetine bebişlerimizi kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin. Canım senin de kasıklarda batma var mıBenimde bugün 1 haftadir
Ayyy canım ne güzel konuştun inşallah canım. Senin kan testi sonucu ne çıktıBugün kan verdim içim rahat etsin negatifse de emin olayim valla sakin erken yapma testi çok moral bozucuu inşallah seninki tutunur bu ay
0,6 çıktıAyyy canım ne güzel konuştun inşallah canım. Senin kan testi sonucu ne çıktı
Üzülme canım bu defa olur inşallah0,6 çıktı
Evet canm var bugün baya oldu yani nasıl anlatsam fazla eğilip kalktığımda batmalar oluyo anı hareketlerde ayy bu belirkti bile heyecanlandırıyor beni inşallah canm bu ay olur ya tutar bebislerHadi hayırlısı canım eğer olursa buraya yazacağım. Kayınvalidemin 5 çocuğu evli ve sadece bir torunu var olmuyor. Tabi her şey Allah tan. Ben de ümitsizliğe düşmek istemiyorum ama bazen sitres yapıyorum. Allah'ım bu Ramazan ayının hürmetine bebişlerimizi kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin. Canım senin de kasıklarda batma var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?