Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhabaa bende bugun doktora gittim ve reglimin 2. günün 5. günü başla 5 gün kullan sonra 3 gün bekle bana gel dedi daha öncede denedim klomen çatlatma iğnesi 3 kere hamile kaldım ama 3ünüde kaybettim 2si kimyasal gibidi keseyi görmeden düştüler kanda cıkmıştı sadece 3. sü7+4 de kalp atışı durdu böyle olunca herşeye bakıldı kromozomlar falan hepsi normal sadece kan pıhtılaşma cıktı ama oda gebeliği etkileyecek derece değilmiş bakalım Ya Nasip diyoruz hepimiz inşş kavusuruz yavrularımıza

Çok geçmiş olsun bende bi düşük yaşadım kalbi durdu ve üzerinden on uç ay geçti ve olmuyor inşallah bu ay olur klomen le

Çok geçmiş olsun bende bi düşük yaşadım kalbi durdu ve üzerinden on uç ay geçti ve olmuyor inşallah bu ay olur klomen le
inşş buay güzel haber alırsın ramazan ayında mübarek ay bize Allahım hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin

Merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım 1.5 yıllık evliyim ve 1 yıldan beri bebek istiyoruz. Pikoluyum adetlerin çok düzensiz bu ay klomene başladım 7 gün önce çatlatma iğnesi vurundum. Heyecanla sonucu bekliyorum dua edin inşallah hepimiz bu ramazan ayında anne oluruz

Kizlar benim on gün pozitif çıktı sonra negatiflesti erken test yapip da kendinizi uzmeyin
Canım ilk 12 gün iğnenin etkisi oluyormuş o yüzden pozitif çıkmış olmalı. Ben de test aldım evde bekliyor. Bir kaç gün sonra yine test yap sonucunu merak ettim

Arkadaşlar benimde klomenli 3.ayım galiba pazartesi çatlatma ignemi olacağım artık bildiğim için bazı şeyleri ama bu zamana kadar yani 2 aydır hep çatlatma ignesini olamadım bakalım ins çatlatma ignesiyle herşey yolunda gider

Canım bu ay hayırlısı ile olur inşallah. Ben de iğneyi vurundum 1 hafta oldu bekliyorum

Son düzenleme:
Klomene adetin. 6. Günü başlarsak sıkıntı olur mu acaba ya. 5. Günüm pazar gününe denk geliyor doktor çalışmıyor. Yarın için de randevu alamadım doluymuş.

Canım ilk 12 gün iğnenin etkisi oluyormuş o yüzden pozitif çıkmış olmalı. Ben de test aldım evde bekliyor. Bir kaç gün sonra yine test yap sonucunu merak ettim
Bugün kan verdim içim rahat etsin negatifse de emin olayim valla sakin erken yapma testi çok moral bozucuu inşallah seninki tutunur bu ay

Benimde bugün 1 haftadir
Hadi hayırlısı canım eğer olursa buraya yazacağım. Kayınvalidemin 5 çocuğu evli ve sadece bir torunu var olmuyor. Tabi her şey Allah tan. Ben de ümitsizliğe düşmek istemiyorum ama bazen sitres yapıyorum. Allah'ım bu Ramazan ayının hürmetine bebişlerimizi kucağımıza sağ salim almayı nasip etsin. Canım senin de kasıklarda batma var mı

Evet canm var bugün baya oldu yani nasıl anlatsam fazla eğilip kalktığımda batmalar oluyo anı hareketlerde ayy bu belirkti bile heyecanlandırıyor beni inşallah canm bu ay olur ya tutar bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…