Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yazdıklarını okudum, aklıma takıldı..benim ilk klomen tedavim..pazartesi kontrole gittim biri 22 biri 23 mm iki yumurta oluşmuştu..salı günü iğneyi oldum.. bir iki yerde yumurtanın çok büyümesinin kiste yol açtığını da okumuştum...bu ay boşa gitti desene :/

Inşallah gitmemiştir ya da inşallah benim doktor mubagala yapmıştır insan üzülüyor ama olmayınca da neden arıyor

Güzel haberlerini verirsin insallah

Rica ederim aslında kendim tecrübe etmedim hiç ama bi kaç yerde okudum geçmeden yapınca yanıltıcı sonuç vermiş bazı kişilerde.
Bende 2 yerde okumuştum biri 10. Gun yapmıştı pözitif çıkmıştı diğeride 11. Gun yapmıştı aynı ondan esinlenerek acabami dedim

Inşallah gitmemiştir ya da inşallah benim doktor mubagala yapmıştır insan üzülüyor ama olmayınca da neden arıyor

Güzel haberlerini verirsin insallah
Teşekkür ederim, amh değerim 0,06 iki yumurta benim için çok iyi bir şey..boşa giderse üzülürüm:/

Siz nasıl bi süreç geçirdiniz
Halen daha geçiriyorum bugun çatlatma iğnesi den sonra 12. Gun
9. Gün idrar testi yaptım pozitif çıktı havalara uçtum tabi
10. Gün yine yaptım daha silik yine pozitif üzüldüm biraz
11. Gün yine yaptım negatif çıktı yıkıldım. İlk kez klomen kullanıyorum ben de ders oldu bu bana. Çatlatma iğnesi betahcg içerdiği için vücut daha atamamis iğnenin içerdiği hormonu. Bu da yanlış test sonucuna neden oluyor.

Peki bat ne zaman

kızlar bende klomen almayı düşünüyorum da ramazanda oruç tutarken sıkıntı olur mu hem oruç tutup hem klomen kullanacak olan varmı?

kızlar bende klomen almayı düşünüyorum da ramazanda oruç tutarken sıkıntı olur mu hem oruç tutup hem klomen kullanacak olan varmı?
Ben kullanicam sanırım ama sen de doktor kontrolünde kullanacaksin değil mı almayı düşünüyorum deyince...

Peki bi şey sorabilir miyim kaç yumurta vardı büyüklüğü hani olumsuz olmasına sebeb olan bi şey oldu mu
İki yumurtam vardı 21 mm di ikisi de olumsuz olarak prolaktin hormonum 35 cikti onu dusurmedik doktor stresten öyle çıkmıştır demisti. Bu ay yine yüksek çıkarsa onu da dusurcez gerisi nasip

P
İki yumurtam vardı 21 mm di ikisi de olumsuz olarak prolaktin hormonum 35 cikti onu dusurmedik doktor stresten öyle çıkmıştır demisti. Bu ay yine yüksek çıkarsa onu da dusurcez gerisi nasip
prolaktin yükselmesi yumurta kalitesini olumsuz etkiler ama neden düsürmeden yumurta büyütücü ilac vermis ki

P

prolaktin yükselmesi yumurta kalitesini olumsuz etkiler ama neden düsürmeden yumurta büyütücü ilac vermis ki
Çok yüksek değil bu 6 puan yüksek dedi bı de prolaktin çok oynak bı hormonmus her an yükselip alcalabilirmis bu ay testi tekrarlicaz bakalım ne çıkacak. Bı de prolaktini düşürmek için kullanılan ilaç gebeliğe olumsuz etki ediyormuş onu kullanırken korunmak lazimmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…