Yazdıklarını okudum, aklıma takıldı..benim ilk klomen tedavim..pazartesi kontrole gittim biri 22 biri 23 mm iki yumurta oluşmuştu..salı günü iğneyi oldum.. bir iki yerde yumurtanın çok büyümesinin kiste yol açtığını da okumuştum...bu ay boşa gitti desene :/Reglin 3. Günü başlayarak günde 2 tane 5 gün boyunca kullandım ve reglin 9. Günü iğne oluyordum e2 ye bakarak vuruyordu 500 600 arasında çıkıyordu oooo çok kaliteli diyordu aslında boşmuş
Şimdi klomen kullanmadan reglin 9. Günü 19mm
Yani klomenle gerek yokmuş bile
Işte bence o zaman zamanını biliyorsun hiç degilse
Tamam canm sagol12 gün geçmeden yapma canım iğnenin etkisi geçsin de öyle yap
Rica ederim aslında kendim tecrübe etmedim hiç ama bi kaç yerde okudum geçmeden yapınca yanıltıcı sonuç vermiş bazı kişilerde.Tamam canm sagol
Inşallah gitmemiştir ya da inşallah benim doktor mubagala yapmıştır insan üzülüyor ama olmayınca da neden arıyorYazdıklarını okudum, aklıma takıldı..benim ilk klomen tedavim..pazartesi kontrole gittim biri 22 biri 23 mm iki yumurta oluşmuştu..salı günü iğneyi oldum.. bir iki yerde yumurtanın çok büyümesinin kiste yol açtığını da okumuştum...bu ay boşa gitti desene :/
Bende 2 yerde okumuştum biri 10. Gun yapmıştı pözitif çıkmıştı diğeride 11. Gun yapmıştı aynı ondan esinlenerek acabami dedimRica ederim aslında kendim tecrübe etmedim hiç ama bi kaç yerde okudum geçmeden yapınca yanıltıcı sonuç vermiş bazı kişilerde.
Siz nasıl bi süreç geçirdinizKizlar benim on gün pozitif çıktı sonra negatiflesti erken test yapip da kendinizi uzmeyin
Teşekkür ederim, amh değerim 0,06 iki yumurta benim için çok iyi bir şey..boşa giderse üzülürüm:/Inşallah gitmemiştir ya da inşallah benim doktor mubagala yapmıştır insan üzülüyor ama olmayınca da neden arıyor
Güzel haberlerini verirsin insallah
Halen daha geçiriyorum bugun çatlatma iğnesi den sonra 12. GunSiz nasıl bi süreç geçirdiniz
Peki bat ne zamanHalen daha geçiriyorum bugun çatlatma iğnesi den sonra 12. Gun
9. Gün idrar testi yaptım pozitif çıktı havalara uçtum tabi
10. Gün yine yaptım daha silik yine pozitif üzüldüm biraz
11. Gün yine yaptım negatif çıktı yıkıldım. İlk kez klomen kullanıyorum ben de ders oldu bu bana. Çatlatma iğnesi betahcg içerdiği için vücut daha atamamis iğnenin içerdiği hormonu. Bu da yanlış test sonucuna neden oluyor.
Bat 28 i iki gün kaldı ama hiç umudum yok adet agrilarim başladı klomenle ilk ayimda başarısızlığa uğradım inşallah sizin tutarPeki bat ne zaman
Ben kullanicam sanırım ama sen de doktor kontrolünde kullanacaksin değil mı almayı düşünüyorum deyince...kızlar bende klomen almayı düşünüyorum da ramazanda oruç tutarken sıkıntı olur mu hem oruç tutup hem klomen kullanacak olan varmı?
Peki bi şey sorabilir miyim kaç yumurta vardı büyüklüğü hani olumsuz olmasına sebeb olan bi şey oldu muBat 28 i iki gün kaldı ama hiç umudum yok adet agrilarim başladı klomenle ilk ayimda başarısızlığa uğradım inşallah sizin tutar
adetim 30 mayıs olursam ertesi hafta randevu alıp doktora gidip testlerim ile danışacağım.Ben kullanicam sanırım ama sen de doktor kontrolünde kullanacaksin değil mı almayı düşünüyorum deyince...
İki yumurtam vardı 21 mm di ikisi de olumsuz olarak prolaktin hormonum 35 cikti onu dusurmedik doktor stresten öyle çıkmıştır demisti. Bu ay yine yüksek çıkarsa onu da dusurcez gerisi nasipPeki bi şey sorabilir miyim kaç yumurta vardı büyüklüğü hani olumsuz olmasına sebeb olan bi şey oldu mu
Anladım canım bende çok stres yapıyorum nasıl geçecek bu stres anlamıyorum kiİki yumurtam vardı 21 mm di ikisi de olumsuz olarak prolaktin hormonum 35 cikti onu dusurmedik doktor stresten öyle çıkmıştır demisti. Bu ay yine yüksek çıkarsa onu da dusurcez gerisi nasip
prolaktin yükselmesi yumurta kalitesini olumsuz etkiler ama neden düsürmeden yumurta büyütücü ilac vermis kiİki yumurtam vardı 21 mm di ikisi de olumsuz olarak prolaktin hormonum 35 cikti onu dusurmedik doktor stresten öyle çıkmıştır demisti. Bu ay yine yüksek çıkarsa onu da dusurcez gerisi nasip
Çok yüksek değil bu 6 puan yüksek dedi bı de prolaktin çok oynak bı hormonmus her an yükselip alcalabilirmis bu ay testi tekrarlicaz bakalım ne çıkacak. Bı de prolaktini düşürmek için kullanılan ilaç gebeliğe olumsuz etki ediyormuş onu kullanırken korunmak lazimmisP
prolaktin yükselmesi yumurta kalitesini olumsuz etkiler ama neden düsürmeden yumurta büyütücü ilac vermis ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?