Aynen ya çatladım valla pazartesi sabahtan giderim inşallah vardir bebiş ya çok umutluyumYaptir kiz en garanti kan tahlili
İnşallah kuzum dualarım seninleAynen ya çatladım valla pazartesi sabahtan giderim inşallah vardir bebiş ya çok umutluyum
Daha yolun cokkk başındasın canisi önünde 10 gun var belki fazlaşı inşallah çabaların boşa cikmazKızlar benimde rahimimde ağrı var sertleşiyor gibi böyle kasık ağrısı var iğne yapılalalı beş gün oldu
İnşallah hamilesindir canim adet olmazsin. Pazartesi güzel haberler verirsin bizeCanım arada görmemiştirim mesajını yoksa yazardım. Aciller bakmak istemiyor yarın da pazar kan verememki mecburen bekleyeceğim doktorumun söylediği tarihi. Pazartesi benim 2 tane sınavım var salı günü de 1 tane. Bir taraftan da ünv okuyorum. Final tarihimceylin-46
İnşallah kuzum
Hadi inşallah canm benmHayır canım. Sağ tarafımda kaşığım çok değişik sancilaniyor. Adet sancısı gibi değil
Canm sen nerde otryosn hangi ilgünaydın canım
İstanbul canımCanm sen nerde otryosn hangi il
Canım hayırlısı olsun. Çift çizgi zaten silik çıkıyor iğnenin etkisi onun çıkıp çıkmaması mühim değil daha yeni senin Allah yardımcın olsun bizim 16. Gün hala bekliyoruzmrb kizlar bende 4 gun oncr oldum igne ama aklima takilan bisey var bu gebelik testinde igneden sonra direk cift cizgi cikmasi gerekmiyomuydu bem 2. gunu ve bugun denedim 2 sinde de silik cikio accaba ise yaramdimi diyorum igne etki etmedimi die dusunuyorum artik bi yandan da ovu testine devam ediyorum ama onda da net bi koyulk olmadi yumurta 21 mm di catlamdi mi ne gerci dr 3 gun hergun iliski dedi sonra gun asiri devam edin dedi dusun dusun kafayi yicem nolur dua edin banada melegim gelsin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?