Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım arada görmemiştirim mesajını yoksa yazardım. Aciller bakmak istemiyor yarın da pazar kan verememki mecburen bekleyeceğim doktorumun söylediği tarihi. Pazartesi benim 2 tane sınavım var salı günü de 1 tane. Bir taraftan da ünv okuyorum. Final tarihim ceylin-46

İnşallah hamilesindir canim adet olmazsin. Pazartesi güzel haberler verirsin bize

Slm kizlar bende varim bu ay 2 klomen 16 aylık evliyim olmadı bakışınıZ ayın 9 da gitcem yumurta buyumus mu diye insallah rabbim hepimize nur topu gibi evlatlar nasip eder şu mübarek gunlarde

mrb kizlar bende 4 gun oncr oldum igne ama aklima takilan bisey var bu gebelik testinde igneden sonra direk cift cizgi cikmasi gerekmiyomuydu bem 2. gunu ve bugun denedim 2 sinde de silik cikio accaba ise yaramdimi diyorum igne etki etmedimi die dusunuyorum artik bi yandan da ovu testine devam ediyorum ama onda da net bi koyulk olmadi yumurta 21 mm di catlamdi mi ne gerci dr 3 gun hergun iliski dedi sonra gun asiri devam edin dedi dusun dusun kafayi yicem nolur dua edin banada melegim gelsin artik

Canım hayırlısı olsun. Çift çizgi zaten silik çıkıyor iğnenin etkisi onun çıkıp çıkmaması mühim değil daha yeni senin Allah yardımcın olsun bizim 16. Gün hala bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…