Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Aşkaile beklemek yordu beni seni doktorun pazartesi çağırmış ama benim en erken perşembe günü

Ayy inşallah kız donusmemistir inşallah bebiş tir nolur bebiş olsun küçük olsun kan tahlili nde çıksın nolur ya

Canım bı tuhaf oldum ya ne biliyim. İlk tedavi olduğu için alışacagim galiba bu duruma.
Canim istersen yarin bi kan ver sana daha öncede yazdim ama cevap vermedin bide iğne vuruldugumuz gün degilde ertesi gün yani yumurta catladiktan 14 gün sonra 15. Gün adet olunur senin 15.gün oluyo inşallah adet olmazsin kuzum hamiş olalim hepimiz

Canım bı tuhaf oldum ya ne biliyim. İlk tedavi olduğu için alışacagim galiba bu duruma.
Ya bende ilk bebeğime tedavi ile hamile kalmistim onda ilk denemede hamile kalmamıştım çünkü yeni hamile kalacaktım ama 2. De kalmıştım belki seninde vücut alışıyor ama inşallah ayniliyoruzdurda kan tahlilinde çıkar bebisin

Kıyamam dikkat et kendine kuzum ee sen ne zaman test yapcaktin
Benim 5 günüm var. Artık 4 gün diyelim salı ya da çarşamba yapmayı düşünüyorum canim. Ama çok korkuyorum negatif çıkarsa adet olursam diyee az önce o kadar duygulandimki agladim dua ettim bende artık hamile olmak istiyorum

Kıyamam ağlama kız hayırlısı olsun inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…