- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
Kan tahlili dHa kesin sonuc verir :)Yok canım o kadar netki bembeyaz çamaşır suyu ile yıkanmış gibi moralim bozuldu. Canımın acısınamı yanayım bu sonuca mı
Kasık ağrısı mahfetti beni. İnşallah o yumurtalar koca kiste donusmemistir
Canım ben de kan vermeyi çok istiyorum ama doktorum 8 ya da 9 unda gel dedi ayınKan tahlili dHa kesin sonuc verir :)
Anladim az kalmis sabredebiliyosan ne guzel :) bendd hic sabir yok hepte negatif sonucCanım ben de kan vermeyi çok istiyorum ama doktorum 8 ya da 9 unda gel dedi ayın
Ayy inşallah kız donusmemistir inşallah bebiş tir nolur bebiş olsun küçük olsun kan tahlili nde çıksın nolur yaYok canım o kadar netki bembeyaz çamaşır suyu ile yıkanmış gibi moralim bozuldu. Canımın acısınamı yanayım bu sonuca mı
Kasık ağrısı mahfetti beni. İnşallah o yumurtalar koca kiste donusmemistir
Canım bı tuhaf oldum ya ne biliyim. İlk tedavi olduğu için alışacagim galiba bu duruma.Ayy inşallah kız donusmemistir inşallah bebiş tir nolur bebiş olsun küçük olsun kan tahlili nde çıksın nolur ya
Canim istersen yarin bi kan ver sana daha öncede yazdim ama cevap vermedin bide iğne vuruldugumuz gün degilde ertesi gün yani yumurta catladiktan 14 gün sonra 15. Gün adet olunur senin 15.gün oluyo inşallah adet olmazsin kuzum hamiş olalim hepimizCanım bı tuhaf oldum ya ne biliyim. İlk tedavi olduğu için alışacagim galiba bu duruma.
Catlatma iğnesi oldun mu olduktan kac saat sonra iliskilerin oldu?Arkadaslar klomenle ilk ayimda hamileyim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin :)
Ya bende ilk bebeğime tedavi ile hamile kalmistim onda ilk denemede hamile kalmamıştım çünkü yeni hamile kalacaktım ama 2. De kalmıştım belki seninde vücut alışıyor ama inşallah ayniliyoruzdurda kan tahlilinde çıkar bebisinCanım bı tuhaf oldum ya ne biliyim. İlk tedavi olduğu için alışacagim galiba bu duruma.
Canim benim bugün iftara misafirlerim vardı öldüm yorgunluktan kalabalikti bayaa. Bide ağır haraketler yaptim kasigim çok agridi belimde ağrıyo
Kıyamam dikkat et kendine kuzum ee sen ne zaman test yapcaktinCanim benim bugün iftara misafirlerim vardı öldüm yorgunluktan kalabalikti bayaa. Bide ağır haraketler yaptim kasigim çok agridi belimde ağrıyo
Benim 5 günüm var. Artık 4 gün diyelim salı ya da çarşamba yapmayı düşünüyorum canim. Ama çok korkuyorum negatif çıkarsa adet olursam diyee az önce o kadar duygulandimki agladim dua ettim bende artık hamile olmak istiyorumKıyamam dikkat et kendine kuzum ee sen ne zaman test yapcaktin
Kıyamam ağlama kız hayırlısı olsun inşallah hamilesindirBenim 5 günüm var. Artık 4 gün diyelim salı ya da çarşamba yapmayı düşünüyorum canim. Ama çok korkuyorum negatif çıkarsa adet olursam diyee az önce o kadar duygulandimki agladim dua ettim bende artık hamile olmak istiyorum
İnşallah canim o kadar çok istiyorum ki bide çevremde çok hamile var hemen hamile kaldilar bideKıyamam ağlama kız hayırlısı olsun inşallah hamilesindir
İnşallah kuzum inşallah sende tadarsın o duyguyuİnşallah canim o kadar çok istiyorum ki bide çevremde çok hamile var hemen hamile kaldilar bide
Amin canim inşallahİnşallah kuzum inşallah sende tadarsın o duyguyu
Bende pazartesi günü tahlil yaptırcam canmAmin canim inşallah
Yaptir kiz en garanti kan tahliliBende pazartesi günü tahlil yaptırcam canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?