Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayırlısı olsun. Çift çizgi zaten silik çıkıyor iğnenin etkisi onun çıkıp çıkmaması mühim değil daha yeni senin Allah yardımcın olsun bizim 16. Gün hala bekliyoruz
ya aklima takildi gecen ayda klomen femara ve ovitrelle kullandim ama sonrasinda agrim falan olmustu bu ay agri olmayinca takildi kafama bende 8 aydir istiyorum 5 aydir ilac kullaniyorum bende

Kizzz senin 3 tane çocuğun varmış yaa başka bi konuda tesadüfen gördüm 4. İçin mi bu kadar cabaliyosun maşallah sana yaa zor olmayacakmi senin için
Aynen öyle canm var şükür 4. İcin çabalıyorum bilmiyorum ama sanki ilk bebeğim olacakmış gibi heyecan yaşıyorum istekliyim

Kiizzz amaann 3 tane varmış Allah bağışlasin ne güzel bide onlar hemen olmuş benim biricik olsa yetineceğim yokluğu zor
Rabbim sanada çifter çifter versin insallah kuzum valla benim ilki tedavi ile oldu 2. Normal yolla 3. De kaza ile beklemiyodum düşün 3. Cüye 8 haftalık hamileymisiim çıkmadı bi türlü 4. 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor

Maşallah canım Allah nazarlardan saklasin. Nasıl cikmadi canim 3. Çocuk idrar testinde mi kandami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…