ya aklima takildi gecen ayda klomen femara ve ovitrelle kullandim ama sonrasinda agrim falan olmustu bu ay agri olmayinca takildi kafama bende 8 aydir istiyorum 5 aydir ilac kullaniyorum bendeCanım hayırlısı olsun. Çift çizgi zaten silik çıkıyor iğnenin etkisi onun çıkıp çıkmaması mühim değil daha yeni senin Allah yardımcın olsun bizim 16. Gün hala bekliyoruz
Sende de kist var mı canım. Ben de piko varya aklima takildi gecen ayda klomen femara ve ovitrelle kullandim ama sonrasinda agrim falan olmustu bu ay agri olmayinca takildi kafama bende 8 aydir istiyorum 5 aydir ilac kullaniyorum bende
Aynen öyle canm var şükür 4. İcin çabalıyorum bilmiyorum ama sanki ilk bebeğim olacakmış gibi heyecan yaşıyorum istekliyimKizzz senin 3 tane çocuğun varmış yaa başka bi konuda tesadüfen gördüm 4. İçin mi bu kadar cabaliyosun maşallah sana yaa zor olmayacakmi senin için
Bende izmir canmİstanbul canım
Kiizzz amaann 3 tane varmış Allah bağışlasin ne güzel bide onlar hemen olmuş benim biricik olsa yetineceğim yokluğu zorAynen öyle canm var şükür 4. İcin çabalıyorum bilmiyorum ama sanki ilk bebeğim olacakmış gibi heyecan yaşıyorum istekliyim
Piko da kist oluyor canımkist yok canimda pko var insulin durenci ve troid de var
ama oyle surekli olan bi kistim yok en son 2016 eylulde vardi gitti ozaman dan beri yok olsa doktor mutlaka soylerdiPiko da kist oluyor canım
Rabbim sanada çifter çifter versin insallah kuzum valla benim ilki tedavi ile oldu 2. Normal yolla 3. De kaza ile beklemiyodum düşün 3. Cüye 8 haftalık hamileymisiim çıkmadı bi türlü 4. 1 yıldır istiyoruz ama olmuyorKiizzz amaann 3 tane varmış Allah bağışlasin ne güzel bide onlar hemen olmuş benim biricik olsa yetineceğim yokluğu zor
Evet canm 3 yaşında yok teyzesi uslu benim kuzularAynen bende o durumdayim canim. 3 çoçugum olsa hiç klomen çatlatma ignesi olupta strese girmem yani bide 3. Çocuk daha küçükmüş 3 yaşindaymiş
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasin. Nasıl cikmadi canim 3. Çocuk idrar testinde mi kandamiRabbim sanada çifter çifter versin insallah kuzum valla benim ilki tedavi ile oldu 2. Normal yolla 3. De kaza ile beklemiyodum düşün 3. Cüye 8 haftalık hamileymisiim çıkmadı bi türlü 4. 1 yıldır istiyoruz ama olmuyor
Üzülme canim inşallah gelecek ay hamile kalirsinVe regli oldum. Çarşamba gününe randevu aldım. Nasip diyorum yeni bir başlangıç yapıyorum
Hayırlısı canım. Nasip değilmişÜzülme canim inşallah gelecek ay hamile kalirsin
Yaptım ikisinden hatta ultrasonda da çıkmadı cnmMaşallah canım Allah nazarlardan saklasin. Nasıl cikmadi canim 3. Çocuk idrar testinde mi kandami
Hadi ya evet nasip üzülme kuzum inşallah bidaha ki ayaVe regli oldum. Çarşamba gününe randevu aldım. Nasip diyorum yeni bir başlangıç yapıyorum
Eee sonra nasıl belli oldu canim belirtin neydi?? Demekki senin çocuklar kendini geç gösteriyor belki bu da öyledir ondan çıkmamıştir testte :)Yaptım ikisinden hatta ultrasonda da çıkmadı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?