İğneden sonra kasik ve bel ağrılarım oldu ama son 2 gündür kasik batması yaşıyorumİğneden sonra mı oldu
Anladım canım bende merak ediyorum da sürekli soru soruyorumİğneden sonra kasik ve bel ağrılarım oldu ama son 2 gündür kasik batması yaşıyorum
Canım adetin 3. Günü en geç 5. Günü başlanır bence sen başlaKlomene adetin. 6. Günü başlarsak sıkıntı olur mu acaba ya. 5. Günüm pazar gününe denk geliyor doktor çalışmıyor. Yarın için de randevu alamadım doluymuş.
Sor canm önemli değil peki sendede oliyomjAnladım canım bende merak ediyorum da sürekli soru soruyorum
Benim yeni başladı daha yani şöyle bugün bitti klomen hap günde bir tane beş gün kullandım salı günün muayeneye gideceğim bakalım yani sekiz yumurta var dı bakalım büyüdülermi ne diyecekSor canm önemli değil peki sendede oliyomj
Bende de öyle aşırı akıntı olmadı. Canım ama çok feci sancı başladı. Özellikle ilişki sırasında durulacak gibi değilKızlar meraba bende bu ay ilk defa klomen kullandim iki gün öncede catlatma ignemi oldum sancım baya oldu hâlâ da var özellikle ignenin 36. Saatinden sonra başladı catladi diye düşünüyorum ama fazla akıntım yok siZde akıntı durumu nasıl nasıldı? ??
Benimde iliskiden sonra sancim çok oluyo canim iğne çok sanci yapiyomuş bide ilk olunca vücut daha çok tepki veriyoBende de öyle aşırı akıntı olmadı. Canım ama çok feci sancı başladı. Özellikle ilişki sırasında durulacak gibi değil
Bide canim akıntı olmadiginda hamile kaldinmi yumurtan catlamismiydiBende de öyle aşırı akıntı olmadı. Canım ama çok feci sancı başladı. Özellikle ilişki sırasında durulacak gibi değil
Daha bugün 9. Gün erken diye bakmadım idrar testinde 12 gün iğnenin etkisi ile çift çizgi oluyormus sabırsızlıkla bekliyorum bendeBide canim akıntı olmadiginda hamile kaldinmi yumurtan catlamismiydi
Benimde bugün 8. Günüm catliycam vallaDaha bugün 9. Gün erken diye bakmadım idrar testinde 12 gün iğnenin etkisi ile çift çizgi oluyormus sabırsızlıkla bekliyorum bende
Doktor kist var mı diye bakıp öyle yazıyor kendi kendime başlasam sıkıntı olmaz mı.Canım adetin 3. Günü en geç 5. Günü başlanır bence sen başla
Seninki de yeniymis canım ama az kalmış ayy inşallah hamilesindir yaaDaha bugün 9. Gün erken diye bakmadım idrar testinde 12 gün iğnenin etkisi ile çift çizgi oluyormus sabırsızlıkla bekliyorum bende
Valla ben bugün 9. Günün test yaptım dayanamadım ama negatif çıktı çok moralim bozuldu neden böyle ciksinkiSeninki de yeniymis canım ama az kalmış ayy inşallah hamilesindir yaa
Çok erken yapmışsın canim 13 ya da 14. Gün yap tekrar testiValla ben bugün 9. Günün test yaptım dayanamadım ama negatif çıktı çok moralim bozuldu neden böyle ciksinki
Ama bi umut iğnenin etkisiyle pozitif oluyo o bile yok kafam karıştı test mi bozuktu yoksaÇok erken yapmışsın canim 13 ya da 14. Gün yap tekrar testi
İğneden sonra mı 9. GünValla ben bugün 9. Günün test yaptım dayanamadım ama negatif çıktı çok moralim bozuldu neden böyle ciksinki
İnşallah canımSeninki de yeniymis canım ama az kalmış ayy inşallah hamilesindir yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?