Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar meraba bende bu ay ilk defa klomen kullandim iki gün öncede catlatma ignemi oldum sancım baya oldu hâlâ da var özellikle ignenin 36. Saatinden sonra başladı catladi diye düşünüyorum ama fazla akıntım yok siZde akıntı durumu nasıl nasıldı? ??

Bende de öyle aşırı akıntı olmadı. Canım ama çok feci sancı başladı. Özellikle ilişki sırasında durulacak gibi değil

Bende de öyle aşırı akıntı olmadı. Canım ama çok feci sancı başladı. Özellikle ilişki sırasında durulacak gibi değil
Benimde iliskiden sonra sancim çok oluyo canim iğne çok sanci yapiyomuş bide ilk olunca vücut daha çok tepki veriyo

Kızlar çatlatma iğnesini salı 12'de yaptım..aynu günün gecesi ve 36.saatten sonra ilişki oldu..sonrasında ilişki olmadı ama, kimisi gün aşırı diyor ya..Benim çabalar boşa mı gitti acaba:/

Bende varim kizlar bu ay klomen kuancam geçen ay kullandım yumurtam oluşmadı bu ay yine kullancam insallah umutluyum rabbim buyk tüm isteyenlere nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…