Rica ederim. Dr söyle o yönlendirir zaten. Hormon testi yaptırır. Bunlara bakacak ama aynı. Rahim filmi de isteyebilir. Geçmiş olsun.Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin.cok sevindim bu habere.o zmn oyle yaparim adetin ucuncu gunu test yaptiririm ozele giderim onunla peki hangi testleri yaptirmaliyim acaba hangi degerlere bakilmali.ben yaptirmistim prolaktin lh estradiol progestron ve fsh hormonuna bakildi.bunalr yeteli oluyomu baska seylerede bakilmali mi cok soru sordum kusura bakmayin
Sende Sağol canımTesekkur ederim cak sagolun :)
Hala çatlamadı mı yumurtanKlomen kullandim..yarin 21. Gunum kontrol var
13.79 çıktı progesteronHala çatlamadı mı yumurtan
İyi canım 4-25 arası zaten normal değer. Aşılama yapıldı mı sana13.79 çıktı progesteron
Merhaba sizin sonuçlar nasıl oldu? Klomenle ilgili bir sorum var kullandım doktor 1 yumurta var dedi. Hazir olan yani. Herkes yorumda 7 falan diğince üzüldüm açıkcası. Bu gün iyne yazdı vurdum. Şimdi iyne sayesinde yine yumurta olacak mı yoksa aynısını mı etkileyecek? Geçen sene bu aylarda kürtaş yapdım. Düşük ihtimalı yüksek mi? Hiç çocuğum yok. 1 yumurtadan hamile kalma ihtimali var mı? İyneden sonra kusma halsizliğim oldu lütfen yardm edin kafam karışk
Amin inşallah. Senin de bu ay tutar inşallah canım. Bende bu ay klomene başlıcam. Aşılama içinBu arada 5 yıllık evliyim 3. Senemde kendiliğinden oldu bebek ama karnmda öldü kürtaj oldm bi daha olmadı allah isteyen herkese hayırlıyla versin inşallah
Catlatma ignesini kullanmak istemiyor musunArkadaşlar merhaba ben bişey sormak istiyorum. Klomen kullanıp çatlatma iğnesi kullanmadan hamile kalan varmı aranızda yada tanıdığınız?
Yok kullanmama değilde bana noramalde direk tüp bebek dedi doktor ama ben kendim 2 3 ay klomen denemek istedim yani kendim başladığım için ilaca doktora gidip kontrol ettirme şansım yok ama ovulasyon testim bu ay pozitif çıktı henüz mens olmadım ama muhtemelen olacağım. Diğer ay yine kullancam klomeni busefer günde 2 kez kullancam birde iğne yaptırmam gerekiyormu kesin onu öğrenmek istedim. İğnesiz hamile kalan varmıdır diye..Catlatma ignesini kullanmak istemiyor musun
Yumurtanın çatladığından nasıl emin olacaksın bilemedim. Ben hiç duymadım ama muhakkak vardır. Aşılama yapmadan direkt tüp bebeğe yönlendirdirse ve seninde içine sinmiyorsa başka bi dr a git bence. Ben klomen kullanmak istiyorum de takibini yapsın. Mecbur yapacakYok kullanmama değilde bana noramalde direk tüp bebek dedi doktor ama ben kendim 2 3 ay klomen denemek istedim yani kendim başladığım için ilaca doktora gidip kontrol ettirme şansım yok ama ovulasyon testim bu ay pozitif çıktı henüz mens olmadım ama muhtemelen olacağım. Diğer ay yine kullancam klomeni busefer günde 2 kez kullancam birde iğne yaptırmam gerekiyormu kesin onu öğrenmek istedim. İğnesiz hamile kalan varmıdır diye..
Canım kendi Kafana göre yapma hormon içirrklü ilaç bunlar çatlatma iğnesi olmafanda olur ama iğne olursa olasılık artıyo onuda kkomenide kendi Kafana göre yapamazsıYok kullanmama değilde bana noramalde direk tüp bebek dedi doktor ama ben kendim 2 3 ay klomen denemek istedim yani kendim başladığım için ilaca doktora gidip kontrol ettirme şansım yok ama ovulasyon testim bu ay pozitif çıktı henüz mens olmadım ama muhtemelen olacağım. Diğer ay yine kullancam klomeni busefer günde 2 kez kullancam birde iğne yaptırmam gerekiyormu kesin onu öğrenmek istedim. İğnesiz hamile kalan varmıdır diye..
Yok normal ilişki verdiİyi canım 4-25 arası zaten normal değer. Aşılama yapıldı mı sana
İnşallah hiç gerek kalmadan olsunYok normal ilişki verdi
3 yada 6 ay boyle deneyecekmisiz olmazsa asilama dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?