Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim. Dr söyle o yönlendirir zaten. Hormon testi yaptırır. Bunlara bakacak ama aynı. Rahim filmi de isteyebilir. Geçmiş olsun.

Bugun progesterona baktırdım ...13.79 cikti sizce nasil..dr iyi dedi yumurtan var bakalim tutmusmu fln dedi..

Bende bu ay klomene başladım öncesinde rahim filmi çekildim tüplerin açık çıktı çok şükür adetn 5. Günü günde 2 doz klomen kullandım 12. Günüde çatlatma iğnesi vuruldum ayın 31 inde yani bekliyorm bakalım inşallah olur doktor çoğul gebelikte olabilir dedi yumurtarm 19.59 ve 17 mm diğerleri küçük 15 falan bekliyorum bakalımm

Bu arada 5 yıllık evliyim 3. Senemde kendiliğinden oldu bebek ama karnmda öldü kürtaj oldm bi daha olmadı allah isteyen herkese hayırlıyla versin inşallah

Arkadaşlar merhaba ben bişey sormak istiyorum. Klomen kullanıp çatlatma iğnesi kullanmadan hamile kalan varmı aranızda yada tanıdığınız?

Bu arada 5 yıllık evliyim 3. Senemde kendiliğinden oldu bebek ama karnmda öldü kürtaj oldm bi daha olmadı allah isteyen herkese hayırlıyla versin inşallah
Amin inşallah. Senin de bu ay tutar inşallah canım. Bende bu ay klomene başlıcam. Aşılama için

Catlatma ignesini kullanmak istemiyor musun
Yok kullanmama değilde bana noramalde direk tüp bebek dedi doktor ama ben kendim 2 3 ay klomen denemek istedim yani kendim başladığım için ilaca doktora gidip kontrol ettirme şansım yok ama ovulasyon testim bu ay pozitif çıktı henüz mens olmadım ama muhtemelen olacağım. Diğer ay yine kullancam klomeni busefer günde 2 kez kullancam birde iğne yaptırmam gerekiyormu kesin onu öğrenmek istedim. İğnesiz hamile kalan varmıdır diye..

Yumurtanın çatladığından nasıl emin olacaksın bilemedim. Ben hiç duymadım ama muhakkak vardır. Aşılama yapmadan direkt tüp bebeğe yönlendirdirse ve seninde içine sinmiyorsa başka bi dr a git bence. Ben klomen kullanmak istiyorum de takibini yapsın. Mecbur yapacak

Canım kendi Kafana göre yapma hormon içirrklü ilaç bunlar çatlatma iğnesi olmafanda olur ama iğne olursa olasılık artıyo onuda kkomenide kendi Kafana göre yapamazsı

n doktor takibinde olmalı memnun değilsn başka doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…