Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun o zaman canım yarin sabah bi test daha yap ya da direkt gidip kan ver
tesekkür ederim inşallah hayırlı olur ben bu testlere pek güvenemiyorum nedense yada kaç aydır hep tek çizgi göre göre artık inanasım gelmiyor .o yüzden rabbim hayırlısını inşallah vermiştir.ve mutluluktan yarın saatlerce ağlarım ..

İnşallah canım kan testi yaptirinca haber ver

slm kızlar forumda araştırırken rastladım bu klomen ve çatlama iğnesi kaç ay kullandınız acaba bu yolla hamile kalan oldumu benim ikinci ay geçen ay 2 gün ara ile iğne vurulmuştum ama tutmadı bugün doktor cumartesi günü 2 tane birden iğne vurulmami söyledi daha etkili olacağını düşünüyor aranızda böyle bir durum yaşayan var mı acaba

Herkese merhabalar. Ben geçen ay doktora gittim ve doktor 4 birinde 4 birinde yumurta var dedi ama biz bu sayının 10dan fazla olmasını isteriz seninki düşük dedi. amh diye bir test istedi onunda sonucu0,67 çıkınca direk tüp bebek dedi bize bende bu ay kendi kafama göre klomene başlayacağım. Hiç böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Merhaba kızlar öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin. Bende bi kaç sorun var 2 senedir çocuğum olmuyo doktor adetin 3. Günü gel klomene başlayalım dedi. Sormak istediğim adetliyken alttan muayene ediliyo mu? Yani size klomen verilirken adetliyken mi gel denildi. Birde klomen iğne mi? Şimdiden tşk ederim kafam çok karışık Rabbim yardımcımız olsun.

ben kullandım ve ilk ayımda hamile kaldım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.evet adetin 5.günü başlanıyor sabah aksam kullanmıstım ben.

Amh ın ne olduğunu bilmiyorum ama millet tek yumurtayla hamile kalıyor senin dr neyin kafasını yaşıyor bu ay benim de 3 yumurtam oluştu

Bende bu ay iki tane aynı anda vuruldum sonucu bekliyorum daha 1 hafta en az var

Adetliyken alttan muayene yapmıştı benim doktorum canım 5.günü başladım bende klomene bu ay
Bakalım bende yarın gidicem doktor bi hastalıktan şüphelendi bende endometriozis eğer klomen tedavisinde olumlu sonuç almazsak göbekten kamera ile bakıcaz dedi hayirlisi insallah

ben kullandım ve ilk ayımda hamile kaldım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.evet adetin 5.günü başlanıyor sabah aksam kullanmıstım ben.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere de kaç gün kullanılıyo hap?

Acaba klomen kullanma sureci nasil oluyor
Adetin 3 gunu gidince kan testi yapiliyor mu yoksa ultrasonla yumurtaliklara mi bakiliyor. 9 gun kaldi bata.ben de bu at dusunuyorum olmazsa

Acaba klomen kullanma sureci nasil oluyor
Adetin 3 gunu gidince kan testi yapiliyor mu yoksa ultrasonla yumurtaliklara mi bakiliyor. 9 gun kaldi bata.ben de bu at dusunuyorum olmazsa
Evet 2 yada 3 gün kan testi yapıyor. Muayene de ediyor. Klomen veriyor. Adetin 5.günü içmeye başla diyor. Sonra ara ara muayene için çağırıyor. Özele gidiyorsan aynı gün içinde olur bunlar. Devlette belki bi sonraki ayı bulur. Kan tahlili sonucu hemen çıkmaz belki

Benim adetim iki ay ust uste cok azalmisti.devlette kan tahlili yaptirdim uc uc bucuk gibi cikmisti.devlette kan tahlili yaptirip ozele gotursem muayene icin sadece kabul ederler mi acaba.ozelde tahliller pahali galiba 200 tl civari diyodu giden arkadaslarim.ayni gun testlerimle muayeneye giderim.peki ozelde sirf muayene ucreti icin surekli cagirirlar mi acaba

Devletten sonucunu alıp özele gidebilirsin tabi. Sırf muayene ücreti için cağıracağını zannetmiyorum. Yumurtanın durumuna göre hareket ediyor. Fakat 2-3 günde bir çağırıyor. Yalnız özelde şöyle bişey var. İlk muayeneden sonraki 10 gün boyunca kontroller tamamen ücretsiz.

Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin.cok sevindim bu habere.o zmn oyle yaparim adetin ucuncu gunu test yaptiririm ozele giderim onunla peki hangi testleri yaptirmaliyim acaba hangi degerlere bakilmali.ben yaptirmistim prolaktin lh estradiol progestron ve fsh hormonuna bakildi.bunalr yeteli oluyomu baska seylerede bakilmali mi cok soru sordum kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…