Az kalmış 5 gün sonra ögrenirsin inşallah hamile olduğunu :)Oldum canim bugun 9cu günüm
Insallah canim ya :)Az kalmış 5 gün sonra ögrenirsin inşallah hamile olduğunu :)
Test yaptinmiKızlar bir sey sorcam benim reglin çatlama iğnesi den 18 gün sonra gelmesi normal mi
Olmadım canmYani sen catlatma ignesi oldunmu olmadinmi anlamadim
Hadi hayırlı sonuçlarla gelOldum canim bugun 9cu günüm
Insallah dualarinizi eksik etmeyn..Hadi hayırlı sonuçlarla gel
Keşke başka doktora gitseydin canım kontrol önemli kist olmasın sonra Allah korusunOlmadım canm
Yok yapmadım regl oldum .sTest yaptinmi
BuInsallah dualarinizi eksik etmeyn..
Bu mübarek günlerde Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canımInsallah dualarinizi eksik etmeyn..
Amin canim benim hepimize nasib etsin insallahhBu
Bu mübarek günlerde Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım
İnşallah canımAmin canim benim hepimize nasib etsin insallahh
Hayırlısı olsun canim bende geçen ay ilk defa klomen kullandim ama adet oldum malesef bu ay ara verdik yine adet olursam tekrar baslayacam klomene. İnşallah senin son olur bu ay. Psikolojik olarak etkiliyo ilaclar stres oluyoruz. İnşallah seninki bu ay tutarSlm kızlar bugün itibariyle klomene başladım 3. Kez ve inşallah son kez olur :)
İnşallah canım. Prolaktinim çıkmıs zaten yine stresten. Klomen kullanınca sıkıntı olmaz diyorum kendimce. İnşallah sen adet olmazsın da hamilesindir. Ne zaman bat ınHayırlısı olsun canim bende geçen ay ilk defa klomen kullandim ama adet oldum malesef bu ay ara verdik yine adet olursam tekrar baslayacam klomene. İnşallah senin son olur bu ay. Psikolojik olarak etkiliyo ilaclar stres oluyoruz. İnşallah seninki bu ay tutar
Proklatin yüksekliği bendede vardi şükür düştü. Ya canım ben şuan ilaç kullanıyorum primolut geçen ay sonradan yumurtam oluşmuş o da catlamamis kistleşmis ilaç bitince adet olacam yani erken olacam. Haftaya cuma cumartesi olurum. Tabi olmak istemiyorum amaİnşallah canım. Prolaktinim çıkmıs zaten yine stresten. Klomen kullanınca sıkıntı olmaz diyorum kendimce. İnşallah sen adet olmazsın da hamilesindir. Ne zaman bat ın
Benim de sürekli değişiyor iniyor çıkıyor bilmem ne olacak sonum. Gönül istemez tabi insallah gönlüne göre olurProklatin yüksekliği bendede vardi şükür düştü. Ya canım ben şuan ilaç kullanıyorum primolut geçen ay sonradan yumurtam oluşmuş o da catlamamis kistleşmis ilaç bitince adet olacam yani erken olacam. Haftaya cuma cumartesi olurum. Tabi olmak istemiyorum ama
İnşallah canım hepimizin gönlüne göre olurBenim de sürekli değişiyor iniyor çıkıyor bilmem ne olacak sonum. Gönül istemez tabi insallah gönlüne göre olur
16 gün kala çok erken imkansiz yani kanda çıkması çünkü yumurtlama günleri oluyo o günler döllenme bile baslamamistir. Bence hamile olabilirsin canım test yap varsa kesin çıkar günün de geçmişArkadaşlar bu ay klomrn kullandım yumrttam gec gelişti sonra ben enfeksiyon gecirdim adetime 16 gün kala hcg baktılar ilaç yazabilmek için gebelik yoktu bugün adetim 2 gün gecikmiş oldu ve göğüs uclarım cok hassas bişey yerken kolum değiyor yanıyor resmen sıxlıyor ve adet agrım falanda yok normalde adetim cok ağrılı olur ve göğüslerim hassaslasmaz 10 ay oldu bosuna umutlanmakta istemiyorum ama. Sizce gebe olabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?