Gebeliğe Hazırlık Klomen ile haziran ayına hamileliğe hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kızlar bugün itibariyle klomene başladım 3. Kez ve inşallah son kez olur :)

Slm kızlar bugün itibariyle klomene başladım 3. Kez ve inşallah son kez olur :)
Hayırlısı olsun canim bende geçen ay ilk defa klomen kullandim ama adet oldum malesef bu ay ara verdik yine adet olursam tekrar baslayacam klomene. İnşallah senin son olur bu ay. Psikolojik olarak etkiliyo ilaclar stres oluyoruz. İnşallah seninki bu ay tutar

İnşallah canım. Prolaktinim çıkmıs zaten yine stresten. Klomen kullanınca sıkıntı olmaz diyorum kendimce. İnşallah sen adet olmazsın da hamilesindir. Ne zaman bat ın

İnşallah canım. Prolaktinim çıkmıs zaten yine stresten. Klomen kullanınca sıkıntı olmaz diyorum kendimce. İnşallah sen adet olmazsın da hamilesindir. Ne zaman bat ın
Proklatin yüksekliği bendede vardi şükür düştü. Ya canım ben şuan ilaç kullanıyorum primolut geçen ay sonradan yumurtam oluşmuş o da catlamamis kistleşmis ilaç bitince adet olacam yani erken olacam. Haftaya cuma cumartesi olurum. Tabi olmak istemiyorum ama

Benim de sürekli değişiyor iniyor çıkıyor bilmem ne olacak sonum. Gönül istemez tabi insallah gönlüne göre olur

Arkadaşlar bu ay klomrn kullandım yumrttam gec gelişti sonra ben enfeksiyon gecirdim adetime 16 gün kala hcg baktılar ilaç yazabilmek için gebelik yoktu bugün adetim 2 gün gecikmiş oldu ve göğüs uclarım cok hassas bişey yerken kolum değiyor yanıyor resmen sıxlıyor ve adet agrım falanda yok normalde adetim cok ağrılı olur ve göğüslerim hassaslasmaz 10 ay oldu bosuna umutlanmakta istemiyorum ama. Sizce gebe olabilirmiyim

16 gün kala çok erken imkansiz yani kanda çıkması çünkü yumurtlama günleri oluyo o günler döllenme bile baslamamistir. Bence hamile olabilirsin canım test yap varsa kesin çıkar günün de geçmiş

Kızlar test böyle sizce var mı bişey yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• DSC_0030.webp
    5 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…