cnm 18 aydir evliyim 1 korunduk yada korunmadik oyle gecti evlendigimden beri istyrum yanikac sene oldu yeni mi evlisin bende gittinde bekliyosun sandim :)
hic gittinmi doktoracnm 18 aydir evliyim 1 korunduk yada korunmadik oyle gecti evlendigimden beri istyrum yani
gittim cnm tabikide bu 4. doktorum nca bu basliycak iste klomenehic gittinmi doktora
ah o doktor problemi inan bende kac doktor degistirdim bilmiyorummmmmgittim cnm tabikide bu 4. doktorum nca bu basliycak iste klomene
aynen cnm sorma yasin genc bekle diyorlar eee beklerkende yas geciyor tabiki hersey allahtan once onu biliyorum ama tedavi edilirim olmazsa allahim nasip etmedi der cekilirim kenara degilmi parasiyla degilmi asilama istyrum diyorum yok diyor sanane sen yap isini yaaah o doktor problemi inan bende kac doktor degistirdim bilmiyorummmmm
devlet normalde klomeni 23 yas altina vermiyormus bile ictigimize bkma iste yas diyorlar ama zaman geciyor bizde bir an once her sey olsun istiyoruz ama iste onlarda normal olsun diye ugrasiyorlarda ugrasiyolar . Bazilari oyle sacma yonlendiriyoki neler cektim su 2 bucuk sene icinde valla en son bu doktor incigini cincigini anlatiyorda anliyorum biseyleriaynen cnm sorma yasin genc bekle diyorlar eee beklerkende yas geciyor tabiki hersey allahtan once onu biliyorum ama tedavi edilirim olmazsa allahim nasip etmedi der cekilirim kenara degilmi parasiyla degilmi asilama istyrum diyorum yok diyor sanane sen yap isini yaa
aynen cnm oyleee doktor buluncaya kadar cok zaman geciyor iste bende yeni buldum iste banada umut olur insaallahdevlet normalde klomeni 23 yas altina vermiyormus bile ictigimize bkma iste yas diyorlar ama zaman geciyor bizde bir an once her sey olsun istiyoruz ama iste onlarda normal olsun diye ugrasiyorlarda ugrasiyolar . Bazilari oyle sacma yonlendiriyoki neler cektim su 2 bucuk sene icinde valla en son bu doktor incigini cincigini anlatiyorda anliyorum biseyleri
amiiiiin insallah benimde 23 nisan ayniymiisiz yuzumuz guler insallahKızlar merhaba..bende klomen +çatlatma iğnesi+progestan kullanıyorum bu ay ilk ayım tedavide.5nisanda iğne oldum.hicbir sorunumuz yok bebek için 2yildir olmuyor.20nisanda ogrencez inşallah vardır.ve inşaallah isteyen herkesin olurr
insallaaahhhhhhhaynen cnm oyleee doktor buluncaya kadar cok zaman geciyor iste bende yeni buldum iste banada umut olur insaallah
Aynen canım ilk aydan hamile kalanlar hiç acı çekmeyip beklemeden hamile kalanlar benim gibi test tek çizgi çıkınca hüngür hüngür ağlamadan sevincini yaşayanlar var..
Rabbi hebli mines salihiyn diyerek durmak yok yola devam :)
Herşeyin hayırlısı..
İnşaallah canım güzel haberler paylasirizamiiiiin insallah benimde 23 nisan ayniymiisiz yuzumuz guler insallah
Kızlar duanın meali ne?Aynen devam duaya.
Rabbii hebli min ledünke zürriyetten tayyiben.
Dualar amin :)
Kızlar duanın meali ne?
Bu şu;Kızlar duanın meali ne?
Rabbim bu ay kucagini doldursun canim2. Klomene başlıyorum yarın sabah randevum var pazar ilaca başlarım galiba..
Bende adet olmadim bugun olmam gerek gecen ay klomen tedavisi gordum dun gebelik testi negatif cikti tabi hamilelik hayalim bitti simdi adet olayimda klomene baslayim diye kedi gibi bekliyorumbende adet olim diye bekliyorum bende olunca klomene basliycam bu ay ama olmadim henuz
Rabbim bu ay kucagini doldursun canim
Amin canim duayi hatirltmak cok iyi oldu bekarken yapardim simdi evlendim yapmiyorum bende sizin vesilenizle okuyacagim insBu şu;
Allahım bize kendi Katından temiz zürriyetler soylar ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?