Klomen ile nisan ayi hamilelik isteyenler

ah o doktor problemi inan bende kac doktor degistirdim bilmiyorummmmm
aynen cnm sorma yasin genc bekle diyorlar eee beklerkende yas geciyor tabiki hersey allahtan once onu biliyorum ama tedavi edilirim olmazsa allahim nasip etmedi der cekilirim kenara degilmi parasiyla degilmi asilama istyrum diyorum yok diyor sanane sen yap isini yaa

devlet normalde klomeni 23 yas altina vermiyormus bile ictigimize bkma iste yas diyorlar ama zaman geciyor bizde bir an once her sey olsun istiyoruz ama iste onlarda normal olsun diye ugrasiyorlarda ugrasiyolar . Bazilari oyle sacma yonlendiriyoki neler cektim su 2 bucuk sene icinde valla en son bu doktor incigini cincigini anlatiyorda anliyorum biseyleri

Kızlar merhaba..bende klomen +çatlatma iğnesi+progestan kullanıyorum bu ay ilk ayım tedavide.5nisanda iğne oldum.hicbir sorunumuz yok bebek için 2yildir olmuyor.20nisanda ogrencez inşallah vardır.ve inşaallah isteyen herkesin olurr

aynen cnm oyleee doktor buluncaya kadar cok zaman geciyor iste bende yeni buldum iste banada umut olur insaallah

amiiiiin insallah benimde 23 nisan ayniymiisiz yuzumuz guler insallah

Aynen devam duaya.
Rabbii hebli min ledünke zürriyetten tayyiben.

Dualar amin :)

Kizlar mevsim gecisi oldugu icin mart ayi biraz sikintili aydir hep adetler gecer gecikmeler yasanir o yuzden nisan ayi bize sans getirsin rabbimde izin verirse ne hamisler gorcez bu topikte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…