korkma inşallah rabbim hayırlısını vericek.bende klomene başladım bugün inşallah bu ay yumurtam oluşur.onun oluşması bile bir umut.
inşallah canım hayırlısı olsun....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkma inşallah rabbim hayırlısını vericek.bende klomene başladım bugün inşallah bu ay yumurtam oluşur.onun oluşması bile bir umut.
herkes hikayesini anlatmış ne kadar güzel bunları paylaşabilmek. bizi en iyi biz anlıyoruz çünkü. ben birazdan doktora gideceğim. klomeni günde 3 kere kullandım. acaba yumurta oluştumu çok merak ediyorum inşallah oluşmuştur. geçen ay oluşmamıştı. Rabbim en hayırlısı versin hepimize.
yok yine yumurta oluşmadı. iğneye geçicez dedi yarın heyet raporu çıkartmaya gidicem ve iğneyle yumurta takibi yapılacak sonrada oluşursa aşılama yapıcaz dedi. İnşallah bu sefer bebişe ulaşırız. hayırlı olsun.
canım benim bozmöa morelini olur inşallah rabbim bebişlerimizi verecektir nasip edecektir inşallah dualarım seninle...
Sağol canım Allah yardımcımız olsun.
arkadaşlar banada bu ay doktorum klomen verdi 5 gün iç günde 1 tane bittikten 2 gün sonra gel dedi bakacağız.benim merak ettiğim üstten mi yoksa vajinal ultrason ile mi bakacak?
ya doktor banada kan tahliline bakip tedavi yapacaz dedi kist var yumurtaliklarim tembel sizce bendemi ayni tur bi tedavi gorcem bide bu catlatma igneleri ile ne kadar suruyor
canım sorsaydın ya doktora neyim var diye. teşhis ne koydu diye.çatlatma iğnesi yeterli büyüklüğe gelen bir yumurtan olduktan sonra vuruluyor.ve 36. saatte ilişki öneriliyor. benim bu ay iğneler ile yumurtam oluştu çok şükür dün sabah 7 de çatlatma iğnemi de vurdum ve bugün akşam aşılama yapılacak. çok heyecanlıyım. lütfen bana dua edin. Hamile olmak istiyorum :CüvCüv: