Klomen kulanip hamile kalan varmi

Hello kizlar bugün ilk klomen habimi aldim sürec bastan basliyor ama bu defa stress yapmicam kendime öyle karar verdim

Haklsn yıpranmakta
Ben 2 ay klomen kullandm da yıprandm
O yuzden suan tup bebek tedavisini bile dusunemiyorum o surecleri

Peki aşılama denemişmiydin canm
Direk tüp bebek mi yapacaksın yoksa
hayır denemedim. bence oyalama çalışması gibi biraz o. aşılamaya para dökmek yerine tüp bebeğe veririm daha iyi ,hem de tüp bebeğe giden yolda yıpranmamış olurum. yaş da geçiyor(31) herkes daha gençsin diyor ama ben öyle düşünmüyorum

Oyy ben yine 35 yasindaym kuzu
Yine de gencsin sen:)
Ama haklsn tup bebek asilamaya gore daha garanti gibi
Rabbim kimseyi bu yolda cok yormasn insallah

Ben de bu ay klomen ile Yumurta takibi görüyorum. Doktorum sabah akşam çifter kullanarak iki kutuyu bitirtti. Yumurtlamamın zayıf olduğunu söyledi. Benim gibi çifter çifter kullanan oldu mu acaba? Yarın kontrolüm var. Meraktayım

Hadi inşallah bu sefer büyümüştür yumoşlar haber ver bize yarınn

Selammmm bende 2 ay kullandm ama malesef sonuc alamadm
Insallah size sifa olsun

Kızlar selam bende klomen estrofem vagifem kullandım yumurtalarım büyümediği için gonalf ile devam ettik ilk iki denemede olmadı gittiğim doktor üçüncü tedaviye basladı ve ben üç defa deniyorum bu tedaviyi dedi bende geçen yumurta takibine gittiğimde bundan sonra aşılamamı öneriyorsunuz dedim bundan sonra tüp bebeğe yönlendiriyorum dedi çünkü aşılama ile tutmama olasılıgındansa tüp bebekte basarı daha cok dedi hak verdim acıkcası ama erken mi tüp bebek için 28 yasındayım ve eşim 8-9 ay önce varikosel ameliyatı oldu ve değerleri düzeldi. Bu tedavimde olumlu sonuc vermez ise doktor değiştirmeyi düşünüyorum ve bu arada tüplerimde açık bi problem yok uzun oldu fakat beni aydınlatırsanız sevinirim

Selam canm bende 2 ay klomen kulllanp biraktm belki de 3 lemek en iyisi
Insallah bu sefer bebisin sana gelir de diger secenekleri dusunmezsin
Bizde ne esimde ne bende sorun varr ama olmaynca olmuyor

Selam canm bende 2 ay klomen kulllanp biraktm belki de 3 lemek en iyisi
Insallah bu sefer bebisin sana gelir de diger secenekleri dusunmezsin
Bizde ne esimde ne bende sorun varr ama olmaynca olmuyor
Her şeyin bi vakti var ssanırım zamanını bekliyor her şey sizde devam edin bence umudumuzu yitirmememiz lazım hayırlısı olsunn

Her şeyin bi vakti var ssanırım zamanını bekliyor her şey sizde devam edin bence umudumuzu yitirmememiz lazım hayırlısı olsunn
Evet oyle valla zamanı varr ama benim psikolojm bozuldu biraz tedavi olmak istemiyorum şu ara
Rabbim sizlere de bana da gusel haberleer almayı nasip etsn inşaallah
Inşallah. Düzenli adet oluyorum. Yumurtlama da iyi kötü gerçekleşiyor. Bu kadar zor olmamalı.
Benimde duzenli canm amaa malesef kii bu kadar zorr
O kadar cok kisi var ki sebepsiz inferilite olan inam bende anlam veremiyorum

Kizlar olumsuzluga kapilmayin ben klomeni 4 kez kullandim birinci kullanisimda kimyasal oldu. Sonra 2 ve 3de sacma sapak bir doktora denk geldim bana yumurta baskilayici ilacla beraber klomen verdi ne kadarda mantikli tabi negatif oldu. Sonra 4 kullanisimda ikizlere hamile kaldim biri kiz biri erkek gerci erken dogumla kaybettim ama yinede klomenle olmustu Insallah hersey gonlunuzce olur

Amin inşallah cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…