- 12 Eylül 2023
- 341
- 80
- 13
- 27
- Konu Sahibi tweetymm89
-
Selam bebeim hadi hayırlı ugurlu olsun insallahHello kizlar bugün ilk klomen habimi aldim sürec bastan basliyor ama bu defa stress yapmicam kendime öyle karar verdim
hayır denemedim. bence oyalama çalışması gibi biraz o. aşılamaya para dökmek yerine tüp bebeğe veririm daha iyi ,hem de tüp bebeğe giden yolda yıpranmamış olurum. yaş da geçiyor(31) herkes daha gençsin diyor ama ben öyle düşünmüyorumHaklsn yıpranmakta
Ben 2 ay klomen kullandm da yıprandm
O yuzden suan tup bebek tedavisini bile dusunemiyorum o surecleri
Peki aşılama denemişmiydin canm
Direk tüp bebek mi yapacaksın yoksa
Oyy ben yine 35 yasindaym kuzuhayır denemedim. bence oyalama çalışması gibi biraz o. aşılamaya para dökmek yerine tüp bebeğe veririm daha iyi ,hem de tüp bebeğe giden yolda yıpranmamış olurum. yaş da geçiyor(31) herkes daha gençsin diyor ama ben öyle düşünmüyorum
KlomMerhaba kizlar,
Bugün doktorum bana klomen verdi yarindan irtibaren sabah aksam kullancakmisim,haftaya tekrar kontrolle cagirdi.
Klomenle aranizda hamile kalan varmi ?
Klomen vermeden önce eşinizin sperm değerlerine bakildimiMerhaba kizlar,
Bugün doktorum bana klomen verdi yarindan irtibaren sabah aksam kullancakmisim,haftaya tekrar kontrolle cagirdi.
Klomenle aranizda hamile kalan varmi ?
Evet canım benim doktorum bakmıştıKlomen vermeden önce eşinizin sperm değerlerine bakildimi
Hadi inşallah bu sefer büyümüştür yumoşlar haber ver bize yarınnBen de bu ay klomen ile Yumurta takibi görüyorum. Doktorum sabah akşam çifter kullanarak iki kutuyu bitirtti. Yumurtlamamın zayıf olduğunu söyledi. Benim gibi çifter çifter kullanan oldu mu acaba? Yarın kontrolüm var. Meraktayım
Selammmm bende 2 ay kullandm ama malesef sonuc alamadmBen de bu ay klomen ile Yumurta takibi görüyorum. Doktorum sabah akşam çifter kullanarak iki kutuyu bitirtti. Yumurtlamamın zayıf olduğunu söyledi. Benim gibi çifter çifter kullanan oldu mu acaba? Yarın kontrolüm var. Meraktayım
Selam canm bende 2 ay klomen kulllanp biraktm belki de 3 lemek en iyisiKızlar selam bende klomen estrofem vagifem kullandım yumurtalarım büyümediği için gonalf ile devam ettik ilk iki denemede olmadı gittiğim doktor üçüncü tedaviye basladı ve ben üç defa deniyorum bu tedaviyi dedi bende geçen yumurta takibine gittiğimde bundan sonra aşılamamı öneriyorsunuz dedim bundan sonra tüp bebeğe yönlendiriyorum dedi çünkü aşılama ile tutmama olasılıgındansa tüp bebekte basarı daha cok dedi hak verdim acıkcası ama erken mi tüp bebek için 28 yasındayım ve eşim 8-9 ay önce varikosel ameliyatı oldu ve değerleri düzeldi. Bu tedavimde olumlu sonuc vermez ise doktor değiştirmeyi düşünüyorum ve bu arada tüplerimde açık bi problem yok uzun oldu fakat beni aydınlatırsanız sevinirim
Her şeyin bi vakti var ssanırım zamanını bekliyor her şey sizde devam edin bence umudumuzu yitirmememiz lazım hayırlısı olsunnSelam canm bende 2 ay klomen kulllanp biraktm belki de 3 lemek en iyisi
Insallah bu sefer bebisin sana gelir de diger secenekleri dusunmezsin
Bizde ne esimde ne bende sorun varr ama olmaynca olmuyor
Emin olun yazıcam.Hadi inşallah bu sefer büyümüştür yumoşlar haber ver bize yarınn
Inşallah. Düzenli adet oluyorum. Yumurtlama da iyi kötü gerçekleşiyor. Bu kadar zor olmamalı.Selammmm bende 2 ay kullandm ama malesef sonuc alamadm
Insallah size sifa olsun
Onu ben de yapıcamEmin olun yazıcam.Hele hamile kalayım. Siteyi yıkıcam
Evet oyle valla zamanı varr ama benim psikolojm bozuldu biraz tedavi olmak istemiyorum şu araHer şeyin bi vakti var ssanırım zamanını bekliyor her şey sizde devam edin bence umudumuzu yitirmememiz lazım hayırlısı olsunn
Benimde duzenli canm amaa malesef kii bu kadar zorrInşallah. Düzenli adet oluyorum. Yumurtlama da iyi kötü gerçekleşiyor. Bu kadar zor olmamalı.
Amin inşallah cümlemizeEvet oyle valla zamanı varr ama benim psikolojm bozuldu biraz tedavi olmak istemiyorum şu ara
Rabbim sizlere de bana da gusel haberleer almayı nasip etsn inşaallah
Benimde duzenli canm amaa malesef kii bu kadar zorr
O kadar cok kisi var ki sebepsiz inferilite olan inam bende anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?