- 26 Aralık 2022
- 231
- 306
- 33
- Konu Sahibi tweetymm89
-
İğne günü yani cumartesi ve pazar gününü değerlendir dedi Salı günü (yarın) kontrole çağırdımErhaba 2.cizgin gayet net aslinda canm
Igneden sonra degerlendrmen gereken gunleri doktorun soylemedi mi?
Bnce hic test yapip kafanı karıstrma
Kesinlikle yapmicam test felan kafam karışıyor bi bakayım dedim ama yok Bidaha yapamammErhaba 2.cizgin gayet net aslinda canm
Igneden sonra degerlendrmen gereken gunleri doktorun soylemedi mi?
Bnce hic test yapip kafanı karıstrma
İğne günü yani cumartesi ve pazar gününü değerlendir dedi Salı günü (yarın) kontrole çağırdı
Yani normal mi bu şekilde çıkması bende t çizgisi silinecek sanıyorum da
Benim doktor da igneden snra ki gunu ve sonra ki 3 gunu degerlendir demisti.Kesinlikle yapmicam test felan kafam karışıyor bi bakayım dedim ama yok Bidaha yapamam
Hayırlısı bakalımBenim doktor da igneden snra ki gunu ve sonra ki 3 gunu degerlendir demisti.
Demek doktorun cagirdigina gore catlayp catlamadigina bakacak kuzum
Hayirlisi olsun insalah
Ben malesef gebe kalamadmHayırlısı bakalım
Merhaba canım bizde 1.5 yıldır deniyoruz hamile kalamadim hiç ikimizinde testleri normal bir sorun yok. Bende yıldırım dorukta mutlu beyi buldum ona başladım geçen ay klomen verdi ama bana iğne yapmadı normal yolla deneyelim dedi başlangıç için adet günümde geçti 5. Gün bugün ama geçen gün test yapmıştım negatif çıktı idrar kabının içine testin içindeki tuz paketini düşürdüm yanlışlıkla acaba o yanilttimi bilmiyorum benimde ağrılarım bu ay tıpkı elif gibi oldu daha öyle regl olucam gibi agrimda yok benim düzenli olur adetim 2 3 gün sadece ileri atiyorMerhaba Sibelcim
Medicana Volkan Aksallıya gidiyorun canm
2 ay klomen kullandm ama gebe kalamadım
Bir sure ara verecegim tedavilere
Senin hikayen nasl
Mutlu beyi duymadım ama her doktor kendince iyi tabii:)Merhaba canım bizde 1.5 yıldır deniyoruz hamile kalamadim hiç ikimizinde testleri normal bir sorun yok. Bende yıldırım dorukta mutlu beyi buldum ona başladım geçen ay klomen verdi ama bana iğne yapmadı normal yolla deneyelim dedi başlangıç için adet günümde geçti 5. Gün bugün ama geçen gün test yapmıştım negatif çıktı idrar kabının içine testin içindeki tuz paketini düşürdüm yanlışlıkla acaba o yanilttimi bilmiyorum benimde ağrılarım bu ay tıpkı elif gibi oldu daha öyle regl olucam gibi agrimda yok benim düzenli olur adetim 2 3 gün sadece ileri atiyor
Merhaba canım bizde 1.5 yıldır deniyoruz hamile kalamadim hiç ikimizinde testleri normal bir sorun yok. Bende yıldırım dorukta mutlu beyi buldum ona başladım geçen ay klomen verdi ama bana iğne yapmadı normal yolla deneyelim dedi başlangıç için adet günümde geçti 5. Gün bugün ama geçen gün test yapmıştım negatif çıktı idrar kabının içine testin içindeki tuz paketini düşürdüm yanlışlıkla acaba o yanilttimi bilmiyorum benimde ağrılarım bu ay tıpkı elif gibi oldu daha öyle regl olucam gibi agrimda yok benim düzenli olur adetim 2 3 gün sadece ileriMerhaba Sibelcim
Senin hikayen nasl
Evet bencede öyle ama mutlu beyden önce gittiğim bir doktor bana yumurtalık polikistin var diyip 3 ay doğum kontrol kullan dedi bende işte ilk ay için başlamıştım içmeye sonra napiyorim diyip yarıda bıraktım mutlu beye gittim o yüzden umutlanamiyorum negatif testlerden yorulduuummMutlu beyi duymadım ama her doktor kendince iyi tabii:)
Aaa bence bu sabah keske ilk idrar ile test yapsaydn
Gecen gun yaptigini dikkate alma bence 4 gun gecikme hayra alamet olabilir:)
Insallah sifa olur doktorun canmMerhaba canım bizde 1.5 yıldır deniyoruz hamile kalamadim hiç ikimizinde testleri normal bir sorun yok. Bende yıldırım dorukta mutlu beyi buldum ona başladım geçen ay klomen verdi ama bana iğne yapmadı normal yolla deneyelim dedi başlangıç için adet günümde geçti 5. Gün bugün ama geçen gün test yapmıştım negatif çıktı idrar kabının içine testin içindeki tuz paketini düşürdüm yanlışlıkla acaba o yanilttimi bilmiyorum benimde ağrılarım bu ay tıpkı elif gibi oldu daha öyle regl olucam gibi agrimda yok benim düzenli olur adetim 2 3 gün sadece ileri
Evet bencede öyle ama mutlu beyden önce gittiğim bir doktor bana yumurtalık polikistin var diyip 3 ay doğum kontrol kullan dedi bende işte ilk ay için başlamıştım içmeye sonra napiyorim diyip yarıda bıraktım mutlu beye gittim o yüzden umutlanamiyorum negatif testlerden yorulduuumm
İnşallah canım her zaman hem kendim için hemde işte sizler için dua ediyorum rabbim isteyen bekleyen uğraşan herkese nasip etsin. Testimi negatif görünce artık e son doğmamış çocuğumla kavga ettim bende seni istemiyorum gelme diye. Bizim sorunlar artık kadın doğumsal değil psikiyatrilik herhaldeInsallah sifa olur doktorun canm
Rabbim hepimize saglikli hayrli evlatlar nasip etsin insallah
Bende yoruldum ve tedaviye ara vermek istiyorum
Ayyy evett haklsn malesef psikolojik sibelcimİnşallah canım her zaman hem kendim için hemde işte sizler için dua ediyorum rabbim isteyen bekleyen uğraşan herkese nasip etsin. Testimi negatif görünce artık e son doğmamış çocuğumla kavga ettim bende seni istemiyorum gelme diye. Bizim sorunlar artık kadın doğumsal değil psikiyatrilik herhalde
Klomen yumurta gelistirici ilacMerhabalar. Klomen nedir tam olarak ? Yani doktor tavsiyesinde kulllanıldığını anladım ama neden veriyorlar? Ben 6 7 aydır bebek bekliyorum ama bi türlü pozitifi göremedim.
Peki benim kullanmam gerekiyor mu? Neye göre veriliyorKlomen yumurta gelistirici ilac
Bende senin gibiym 7 aydr deniyorduk hicbir problemimiz de yok
dOktor klomen verdi kullandm fakat yine gebe kalamadm
Sizde bir problen var mı?Peki benim kullanmam gerekiyor mu? Neye göre veriliyor
Bencee bgn yapabilirsn:)Kizlar sizce ben test nezaman yapiyim?
6 ekimde ignemi vuruldum bugün 13 gün
Askim yaptim ama ilk idrar degildi negatif cikti üstelik bugün 13 gün ama agridan biktim artik igneyi vurdugumdan beri bir kasik ve gögüs agrisidir gidiyor cok üzüldüm negatif görünce regl günüm para günü sence yarin hcg kaset mi yapsam ?Bencee bgn yapabilirsn:)
Ama yarn sabah ilk idrarla yapsan daha iyi olabilirr
İnşallah kısa zamanda kolaylıkla nasip eder rabbim sanada canımAyyy evett haklsn malesef psikolojik sibelcim
Birde benim yasim da var ondan dolayi da uzuluyorum
35 yasındaym
valla ben de hamile kalamadım bu ay. bir senedir doktora git gel yoruldum. ara vermekle tüp bebek merkezine gitmek arasında gelgit yaşıyorum. gerçi randevuyu aldım da bilemiyorum. sanırım ara vermek en sağlıklısı olacak.Merhaba Sibelcim
Senin hikayen nasl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?