- 10 Aralık 2013
- 7.040
- 2.929
- 398
- Konu Sahibi tweetymm89
-
Ah kuzum benimde oyle olduAskim yaptim ama ilk idrar degildi negatif cikti üstelik bugün 13 gün ama agridan biktim artik igneyi vurdugumdan beri bir kasik ve gögüs agrisidir gidiyor cok üzüldüm negatif görünce regl günüm para günü sence yarin hcg kaset mi yapsam ?
Amin amin kuzum insallah yaİnşallah kısa zamanda kolaylıkla nasip eder rabbim sanada canım
Ben ara verecegim tatlmvalla ben de hamile kalamadım bu ay. bir senedir doktora git gel yoruldum. ara vermekle tüp bebek merkezine gitmek arasında gelgit yaşıyorum. gerçi randevuyu aldım da bilemiyorum. sanırım ara vermek en sağlıklısı olacak.
Bugün yapmadim bekliyim dedim yarina kadar…Ah kuzum benimde oyle oldu
Igneden beri hep agri sizi yarn regli gunum benimde uzuluyorum olmadı...
Bgn yaptn mi tekrar canm
En garantisi kan testi aslnda
Bugün yapmadim bekliyim dedim yarina kadar…
Yaptim bu sabah kaset test hcg ama negatif verdi muhtenelen yok birsey …Tamam bakalm :), insallah guzel haberler verirsn
Ahh bebeim hayirlisi insallah hakkmzda ne diyimYaptim bu sabah kaset test hcg ama negatif verdi muhtenelen yok birsey …
Galiba merak etmeyen tek bendim 21. Gün test yaptımAnladım canım ben tam 14. Günde yapıcam
Ben yine hic test bile yapamadan yine gunumde regli oldumGaliba merak etmeyen tek bendim 21. Gün test yaptım
Gebeyim 10 haftalık çok şükürBen yine hic test bile yapamadan yine gunumde regli oldum
Canim senin adetin günündemi geldi yoksa gecikme oldumu ?Ben yine hic test bile yapamadan yine gunumde regli oldum
Benim reglim gununde geldi canm evetCanim senin adetin günündemi geldi yoksa gecikme oldumu ?
Benimde olmadi igneye ragmen adet oldum bugünBenim reglim gununde geldi canm evet
Zaten duzenli cok maşallah:))
Benimde olmadi igneye ragmen adet oldum bugün
Benim ilk denememdi ben tekrar gitcem yarin doktora regilin 3 günü oluyoruzuldum canm yaa
Sndi ne yapmayi dusunuyorsun
bEn bir kac ay kullanmayacagm hap flan
Tamam canm git tabi nasl istersennnBenim ilk denememdi ben tekrar gitcem yarin doktora regilin 3 günü oluyor
ben bu ay doktora gitmedim. önümüzdeki ay tüp bebek için hastaneye gideceğim. ben psikolojik olarak 1 senede yıprandım. daha da beklemek istemedim. inşallah senin bu sefer tutar. haber et buradan canımBenim ilk denememdi ben tekrar gitcem yarin doktora regilin 3 günü oluyor
Haklsn yıpranmaktaben bu ay doktora gitmedim. önümüzdeki ay tüp bebek için hastaneye gideceğim. ben psikolojik olarak 1 senede yıprandım. daha da beklemek istemedim. inşallah senin bu sefer tutar. haber et buradan canım
tüp bebekte tutmama ihtimalini henüz aklıma getirmiyorum. çevremde tüp bebekle hamile kalan ilk seferde çok insan var.o yüzden aslında biraz da tüp bebekten umutluyumHaklsn yıpranmakta
Ben 2 ay klomen kullandm da yıprandm
O yuzden suan tup bebek tedavisini bile dusunemiyorum o surecleri...
Haklsn yıpranmaktaben bu ay doktora gitmedim. önümüzdeki ay tüp bebek için hastaneye gideceğim. ben psikolojik olarak 1 senede yıprandım. daha da beklemek istemedim. inşallah senin bu sefer tutar. haber et buradan canım
Peki aşılama denemişmiydin canmtüp bebekte tutmama ihtimalini henüz aklıma getirmiyorum. çevremde tüp bebekle hamile kalan ilk seferde çok insan var.o yüzden aslında biraz da tüp bebekten umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?