Klomen kulanip hamile kalan varmi

Ah kuzum benimde oyle oldu
Igneden beri hep agri sizi yarn regli gunum benimde uzuluyorum olmadı...
Bgn yaptn mi tekrar canm
En garantisi kan testi aslnda

Ben ara verecegim tatlm
Gidemem su donem tup bebek merkezine falan
Canm skıldı iyice valla sorun yook ama nedenn olmuyor neden
Iste Rabbim kararlıyor fakat sabretmez zor..

Benim ilk denememdi ben tekrar gitcem yarin doktora regilin 3 günü oluyor
ben bu ay doktora gitmedim. önümüzdeki ay tüp bebek için hastaneye gideceğim. ben psikolojik olarak 1 senede yıprandım. daha da beklemek istemedim. inşallah senin bu sefer tutar. haber et buradan canım

ben bu ay doktora gitmedim. önümüzdeki ay tüp bebek için hastaneye gideceğim. ben psikolojik olarak 1 senede yıprandım. daha da beklemek istemedim. inşallah senin bu sefer tutar. haber et buradan canım
Haklsn yıpranmakta
Ben 2 ay klomen kullandm da yıprandm
O yuzden suan tup bebek tedavisini bile dusunemiyorum o surecleri...

Haklsn yıpranmakta
O yuzden suan tup bebek tedavisini bile dusunemiyorum o surecleri...
tüp bebekte tutmama ihtimalini henüz aklıma getirmiyorum. çevremde tüp bebekle hamile kalan ilk seferde çok insan var.o yüzden aslında biraz da tüp bebekten umutluyum

Haklsn yıpranmakta
O yuzden suan tup bebek tedavisini bile dusunemiyorum o surecleri
tüp bebekte tutmama ihtimalini henüz aklıma getirmiyorum. çevremde tüp bebekle hamile kalan ilk seferde çok insan var.o yüzden aslında biraz da tüp bebekten umutluyum
Peki aşılama denemişmiydin canm
Direk tüp bebek mi yapacaksın yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…