Klomen kulanip hamile kalan varmi

İşteee bende erkenden yapmak istiyorum amaa gecede daha iyi olurdu sabaha kadar yatardım bilemedim
Selam canm bende klomen kullandm cumartesi son hapimdı salı gunu yani yarın kontrole cagirdi
Sizleei okudugum kadaryla igne olmussunuz
Fiyatı nedir acaba merak ettim

Selam canm bende klomen kullandm cumartesi son hapimdı salı gunu yani yarın kontrole cagirdi
Sizleei okudugum kadaryla igne olmussunuz
Fiyatı nedir acaba merak ettim
Evett cuma günü iğne oldum ben gittiğimde doktor yumurtan çok güzel büyümüş hadi iğne al gel yapalım dedi.
Ovitrella iğne 615 tlye aldım.

Evett cuma günü iğne oldum ben gittiğimde doktor yumurtan çok güzel büyümüş hadi iğne al gel yapalım dedi.
Ovitrella iğne 615 tlye aldım.
Igneyi kendimiz alıyoruz yani oyle mi:)tamamdr tesekkurler
Bana da derse şayet size yazarm yine fikir alırm ne zmn birliktelik yaşayacagz falan

Igneyi kendimiz alıyoruz yani oyle mi:)tamamdr tesekkurler
Bana da derse şayet size yazarm yine fikir alırm ne zmn birliktelik yaşayacagz falan
Olur olur sen al hele iğneni zaten doktor sana o günleri söyleyecek banada yazarsın iğne yaptırdığında

Merhaba aksam yarim yazmışim 17 cm olmus yumurtam:) bugun oglen catlatma igneni yap dedi
Ben kendim nasl yapacagmmn kiii

Merhaba aksam yarim yazmışim 17 cm olmus yumurtam:) bugun oglen catlatma igneni yap dedi
Ben kendim nasl yapacagmmn kiii
Ben aile hekimliğine yaptırdım, zaten çok ince uçlu bi iğne hissetmedim bile,o yüzden insanlar kendileri bile yapabiliyor

Ben aile hekimliğine yaptırdım, zaten çok ince uçlu bi iğne hissetmedim bile,o yüzden insanlar kendileri bile yapabiliyor
Merhaba gunaydın canm ,nereden yaptılar igneni peki? Kac gun once oldun birde son durum nedir sizin:)

Merhaba gunaydın canm ,nereden yaptılar igneni peki? Kac gun once oldun birde son durum nedir sizin:)
Son durum açıkçası iğnenin etkisi geçti mi diye test yapıyorum ama silik çizgi çıkıyor,dün sol kasık ağrısı vardı geçti o da hafifti zaten. Başka da bişi yok bende

Son durum açıkçası iğnenin etkisi geçti mi diye test yapıyorum ama silik çizgi çıkıyor,dün sol kasık ağrısı vardı geçti o da hafifti zaten. Başka da bişi yok bende
Koldan yaptırdım ben acır diye korktum, 29 Eylül de iğne oldum

Igneden 36 saat sonra ve gun asiri birliktelik oldu degilmi
Ayy insallah haýrli haberler aliriz canm benim
Ovulasyon testi ile takip ediyorsun degilmi

Merhabaa

Aynı gün iğne vurunmuştuk. Ben bu ay hiç ovulasyon testi yapmadım. Sadece doktorun dediği gibi gün aşırı ilişkiyi değerlendiriyoruz o kadar.

Merhabaa

Aynı gün iğne vurunmuştuk. Ben bu ay hiç ovulasyon testi yapmadım. Sadece doktorun dediği gibi gün aşırı ilişkiyi değerlendiriyoruz o kadar.
Hayırlı haberler alalim kızlar insallah
Son durumlar nedir yazın da destek olalm birbirimize:)

Igneden 36 saat sonra ve gun asiri birliktelik oldu degilmi
Ayy insallah haýrli haberler aliriz canm benim
Ovulasyon testi ile takip ediyorsun degilmi
Benim yumurtayı doktorum takip etti,çatladığını teyit etti. Ovulasyon değil de şimdi gebelik testi ile iğne etkisi ne zaman geçecek diye takip ediyorum.
Söylediği saatleri değerlendirdik hatta ben garanti olsun diye sonrasını ve öncesini de hep değerlendirdim.

Merhabaa

Aynen ben de ovulasyon testi yapmıyorum. Değerlendirdik söylenen saatleri. Beklemedeyiz.inşallah güzel haberler alırız

Aynen ben de ovulasyon testi yapmıyorum. Değerlendirdik söylenen saatleri. Beklemedeyiz.inşallah güzel haberler alırız
Bende cuma iğne vurundum cumartesi 26. Saatte ilişki oldu. 3 saat sonra kalktım duşa girdim.
Pazar olmadı.
Pazartesi akşam oldu sabaha kadar hiç kalkmadan yattım duş aldık sabah.
Dün olmadı
Bu gece yine olacak sabaha kadar yatarım
Bugün karnımın alt kısmında ağrı var sancı giriyor arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…