klomen kullananlar acil cvp lutfennn

ınsallhhh bebısten gecıkmıstırr. zaten benım hep gcıkır duzensız adetım ama bu ayy cok fazla akıntım var hıc boyle olmaamıtı umarımm bebıstırrbıde gogsumdekı yuvarlakları farkettım bıraz once kocaman olmus normalde kucucktu ne bılıyımm boyunaa ınsn kendınde belırtı arıyor hamıleysm yzrın yazacgm ınsallah

inşallah test sonucun pozitif çıkar kavuşursun meleğine... Bizlere de umut olursun....

Aynen cnm benım gıbısın bende surekli aaa bu hamılelık belırtısı olabılır mı aa evet evet bak bu ay degısık karnım butun hıslerım felan sonraaaaaa kırmızı
Kartı gorunce yerıme oturuyom napayım rabbım bızlerı caresiz bırakmasın rabbım bızlere care olsun ınsallah

malesef yıneee husrann sonucc bugun butun gun agladım durdum daha yenı kendıme geldım 1,5 snedır denıyorum olmuyorr elbet bır ıldıgı var rabbımın ne esımde nede bende hıc bır sorun yok sadece ben bıraz kıloluyum ama dokolar engel deıl dıyolar ma olmuyor ıstee psıkoljım yerle bır yanı suan hala da adet gormus degılım bugun tam 5. gundu gecıktıgı bakalım hayırlısı 2 ay daha klomen deneyıp olmadı hsg yanı rahım fılmı cekınecekmısım oktorum oyle solemısı bakalım artık ınsallah hayırlıısıyla alırız bebeıslerımızı kucagımıza

canımmm çok üzüldüüümmm =(( Rabbim tez zamanda hayırlısını versin inşallah... Rahim filmini mutlaka çektir.. Ben çektirdikten 1 / 2 ay sonra hamile kalmıştım ama maalesef bebeğim gelişemedi.. Hamile kalmaya etkisi oluyomuş doktorumda söylemişti bana... Üzülme.. Biliyorum bu imkansız ama streste çok etkiliyo biliyosun....

evet bnde duydum onuu . ınsallah gerek klmadan fılme gelır bebısım. bıde rhım fılmı cok zor dye duydumm korkuyoum

evet bnde duydum onuu . ınsallah gerek klmadan fılme gelır bebısım. bıde rhım fılmı cok zor dye duydumm korkuyoum

Cnm ben rahım fılmı cektırdım hıc de oyle abattıkları kadar bısey degıldı bılseydım canım o kadar yanmayacagını daha once yapardımbben korkudan tam 6 ay bekledım ama sonunda bebek ıstıyomusun dedım kendıme ee o zaman yapman lazım dıeeee
Cektırdım ıyıkıde cektırmsıım ıcım rahatladı temız çıktığı ıcın acısıda kadından kadına degısıyormus mesela bende dayanılmayacak agrı yapamdı altta muayenının bırazzzccıkkk agrıyan sekli gıbıydı

Ben rahim filmi cektirdim.iki uc sefer ilac verip cekiyolar filmi.ilk iki ucde biraz bir agri oldu ama ucuncusunde duramadim,istemiyorum yeter falan diye doktora soylendim.sakin yanlis anlama niyetim seni korkutmak degil.ama bu filmi narkozla bayiltarakta cekiyolarmis.eger benim kadar aciya dayaniksizsan bayilttiripta cektir filmi derim.birde cokda korkutma kendini.beni cok korkutmuslardi belki kendimi cok kastim ondan sancim oldu,onuda bilmiyorum.ama bugun film deseler bayilttirirda cektiririm.tekrar soyluyorum,niyetim korkutmak degil.ama en azindancektirki tuplerinde bi sorun varmi yokmu belli olur.:))

canım ben ilk defa kullandın veeeeeeeeeee şuan 4 haftalım hamileyiiiiiiimmmmmm.
bir arkadaşımda kullandığı ay hamile kaldı şimdi kucağında allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

o yaşadığın ağrılar yumurtlamadan kaynaklı bende de olmuştu. benim çatlama iğnesine bile ihtiyacım olmadı.

rabbime çok şükür bebişim benimle...

Ayyyyy o kadar mutlu oldum kı suan bana umut gıbı geldınız ınsallah bende de olur ama ben yumurtalama gunlerımde gun asırı ilişkıde bulundum
Fakat eltım bana dıyorkı gunde 2 defa yapman lazım mecburi oyleymıiş sonra bı an umutsuzluga kapıldım amaaaa ınşalllaaaah rabbım ol demıştır ve bende olmuştur ya rabbımmm banada nasıp et hayırlı evlattttt amınnnnn

Canım hiç korkma... Bende korkudan aylarca erteledim.. sonra netten ve doktorumun tavsiyesi ile fındıkzadede bi yere gittim ve hiç birşey hissetmedim vajinal muayeneden bile daha rahattı diyebilirim... İçini rahat tut hiç korma.. Ama yine de inşallah gerek kalmadan kavuşursun bebişine...

Kızlar merhaba.. Nasıl gidiyor gergin bekleyiş bakalım Benim 2 gün var adetime cumartesi evde erken gebelik testlerinden yaptım ikinci çizgi çook silikti pazar sabah tekrar yaptım normal bi testle onda negatif çıktı.. kafam allak bullak oldu varmı yokmu anlayamadım :44: Belirti desen sabahları mide bulantısı oluyor kasıklarımda ağrı var birde akıntım çok.. Her defasında adet oldum diye gidiyorum ama birşey yok.. En sonunda beklemeye karar verdim ama beklemekte çok zor

Ay cnm yıne senınkı ıyı benımkı daha 8 gun var ya cnm dedıgın gıbı beklemek cok zor ya

Ya canlarım galıba benım bu ay boşşşşşşşşşşşş
Cunku ben atesımı adetımın bıtımınden berı olcuyorum sadece bu son 4 gundur yuksek cıkıyor yaaaaaa bu 4 gun ıcınde de bız hıccc calışma yapmadık maleseffff
Benım kıcık kocamın yuzundennnnn

mrb cnm nasil oldun bat 25 di herha,gi bir belirtilerin varmi insallah hepimiz hamile kaliriz ya klomende vesile olmus olurrrrr aminnnnnnnnnnnnnn
merhaba canim.benim ilk zamanlar adet olacakmisim gibi sancilarim vardi.ama 2 gundur hic bisey yok.adet olacakmism gibide geliyo ama bilmiyorum.carsambayi bekliyorum iste.insallah hamileyimdir.yoksa gene gene ve gene cok uzulcem(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…