• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar bakabilir mi

Elfmrsn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
9
1
1
29
Ben klomen kullanıp sonrasında iğne olacağım eğer tutmazsa tekrar aynı tedavi mi olacak acaba öğrenmek istiyorum

06 Eylül’de klomen kullanmaya başladım günde 1 tane olacak şekilde 15 Eylül de ilacı bitirdim. 16 Eylül ve 19 eylülde hormon kan testi verdim ama sonuçları tam olarak anlamadım. Doktorum iki sonucu karşılaştıracağını söyledi Salı günü muayeneye çağırdı. Hemen yardımcı olacak olanlar var mı

Ben klomen kullanıp sonrasında iğne olacağım eğer tutmazsa tekrar aynı tedavi mi olacak acaba öğrenmek istiyorum
Sizin isteğinize bağlı bir şey 🤷🏻‍♀️ ben iki kere klomen ve çatlatma iğnesi denedim. Sonra bir kere aşılama denedim. Sonra da tüp bebeğe geçtim. Ama 6 kere Klomen tedavisi gören kişiler de var

İnşallah canım sağlıklı kolaylıkla tutar inşallah bu ay
İnşallah canım ben şeyden korkuyorum ya ilk defa kullanınca bu klomeni çatlatma iğnesini doktor da üç yumurta geliştiğini söyledi ikiz gebelik olursa diye korkuyorum doktor öyle bişey demedi ama ignede de klomen de de çoğul gebelik olasigi yüksek yazdığı için

İnşallah canım ben şeyden korkuyorum ya ilk defa kullanınca bu klomeni çatlatma iğnesini doktor da üç yumurta geliştiğini söyledi ikiz gebelik olursa diye korkuyorum doktor öyle bişey demedi ama ignede de klomen de de çoğul gebelik olasigi yüksek yazdığı için
Nasip de varsa olsun canım hiç korkma be artık ikiz olsa keşke demeye başladım süreç uzadıkça olmayacak gibi geliypr

Nasip de varsa olsun canım hiç korkma be artık ikiz olsa keşke demeye başladım süreç uzadıkça olmayacak gibi geliypr
Allah'ım çok isteyene nasip etsin canım da ikiz de zor diye bakımı doktor bu ilaçta o risk yok genellikle tek gebelik olur dedi de inşallah da öyledir yeterki sağlıklı bi gebelihimiz olsun

Back
X