Aslında tam bugün ya da dün gitmen lazımmış kötü olduBitmek üzere şu an 4 uncu gundeyim
İşte randevu vermediler normal gittim randevusuz alamayız dediler kaldım ortada bulunduğumuz ilçede kovid vakalarında artış da baya var taviz vermiyor hastanelerAslında tam bugün ya da dün gitmen lazımmış kötü oldu
Neyse her işte bir hayır vardır bu ay ds böyle olsun bakalım, belki sürpriz olurİşte randevu vermediler normal gittim randevusuz alamayız dediler kaldım ortada bulunduğumuz ilçede kovid vakalarında artış da baya var taviz vermiyor hastaneler
Hadi insallahNeyse her işte bir hayır vardır bu ay ds böyle olsun bakalım, belki sürpriz olur
Evet bu ay ilk denememHadi insallahsizde mi klomen kullaniyorsunuz
Haha yarasınnnn .Son klomeni içtim hemde iki tane birden yine gaza geldim hadi bakalım büyücek mi
Yarar inş bende bugün çift hap içince gaza geldim iki kere çalışma yaptıkHaha yarasınnnn .Benim bugün çalışmadan sona çok ağrım oldu yaa, İnş sıkıntı yoktur. Kaldı 9 gün
Hayırlı haberler alırsınız inşallahEvet bu ay ilk denemem
Yarar inş bende bugün çift hap içince gaza geldim iki kere çalışma yaptık
Aynen aynen valla cmts pazar mola dedi inşallah o günler yumurtlamam ağlarım oturupHer hap için bi tane
Canım zaten anlıyorsun, kasıklarında yumru gibi kramp oluyor. Eğer öyle bir şey yaşarsan çalış benceAynen aynen valla cmts pazar mola dedi inşallah o günler yumurtlamam ağlarım oturup
Benim buara hep ağrı var ya neden bilmem haptandır belkiCanım zaten anlıyorsun, kasıklarında yumru gibi kramp oluyor. Eğer öyle bir şey yaşarsan çalış bence
Birde şeffaf bir kaç damla ıslaklık oluyor çamaşırımda hap içmeye başladığımdan belliCanım zaten anlıyorsun, kasıklarında yumru gibi kramp oluyor. Eğer öyle bir şey yaşarsan çalış bence
Ben de öyle karnıma bastıramıyorum çok ağrıyor. Ama ayıptır söylemesi kabızlık da var ondan da olabilirBenim buara hep ağrı var ya neden bilmem haptandır belki
Kimisinde de kuruluk oluyormuş, ıslak olması daha iyi spermler yumuşu daha çabuk buluyormuşBirde şeffaf bir kaç damla ıslaklık oluyor çamaşırımda hap içmeye başladığımdan belli
Hadi ya neler öğreniyorum valla bir hamile kalıcaz diyeKimisinde de kuruluk oluyormuş, ıslak olması daha iyi spermler yumuşu daha çabuk buluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?