Yumuşlar büyüyooooorHadi ya neler öğreniyorum valla bir hamile kalıcaz diyebenim ıslaklık var anlamadım valla bide şişlik var karnım kasıklarımda
Valla keşke evimizde bir alet olsa görsek ölçüsünü falanYumuşlar büyüyooooor
Var kuzum dün çatladı yumurtam galiba baya akıntım oldu çünki bugünde karnım bi tuhaf ağrıyor yumurtanın olduğu taraf diğer tarafta hiç ağrı yok sırtıma bile vuruyor inşallah boşuna değildir tüm bunlarmavispreyboya var mı belirti ağrı sancı sende??
Benim de aynısı oldu yumru gibi ağrıdı kıpırdayamadım hatta oturtamadım yumurta olan taraf sağ tarafımdaydı. Üstünden 4,5 gün geçti şimdi heryeri ağrıyor karnımın. Ama göğüs hassasiyeti vs hiçbir şey yokVar kuzum dün çatladı yumurtam galiba baya akıntım oldu çünki bugünde karnım bi tuhaf ağrıyor yumurtanın olduğu taraf diğer tarafta hiç ağrı yok sırtıma bile vuruyor inşallah boşuna değildir tüm bunlar
Akıntın nasıl şeffaf mı hayırlısı hadi inşallahVar kuzum dün çatladı yumurtam galiba baya akıntım oldu çünki bugünde karnım bi tuhaf ağrıyor yumurtanın olduğu taraf diğer tarafta hiç ağrı yok sırtıma bile vuruyor inşallah boşuna değildir tüm bunlar
Canım göğüs hassasiyeti herkeste olmayabiliyormuş yada sonraki aylarda çıkabiliyormuş inşallah o ağrıların sebebi bebeğin dir sana tutunmaya çalışıyordur inşallah canımBenim de aynısı oldu yumru gibi ağrıdı kıpırdayamadım hatta oturtamadım yumurta olan taraf sağ tarafımdaydı. Üstünden 4,5 gün geçti şimdi heryeri ağrıyor karnımın. Ama göğüs hassasiyeti vs hiçbir şey yok
Sabah şeffaf dı baya geldi akşam üstüde iç çamaşırıma su gibi gelmiş baya ıslanmış afedersin altıma yapmışım gibiydi aynıAkıntın nasıl şeffaf mı hayırlısı hadi inşallah
İnşallah canım yaaCanım göğüs hassasiyeti herkeste olmayabiliyormuş yada sonraki aylarda çıkabiliyormuş inşallah o ağrıların sebebi bebeğin dir sana tutunmaya çalışıyordur inşallah canım
Bende öyle ya kaçırmışım gibi sanki üç dört damla ıslanmış şeffaf anlamadım sürekli değil ama ara ara o ıslaklıkSabah şeffaf dı baya geldi akşam üstüde iç çamaşırıma su gibi gelmiş baya ıslanmış afedersin altıma yapmışım gibiydi aynı
Benimde dün çok fazlaydı canım bugün akıntı yok bide oruçtan haliyle su içmiyorum lavabo ihtiyacı olmuyor ondan belki durdu bugün sadece ağrım var sen şuan klomen kullanıyodun demi canım yanlış hatırlamıyorum benBende öyle ya kaçırmışım gibi sanki üç dört damla ıslanmış şeffaf anlamadım sürekli değil ama ara ara o ıslaklık
18 nisanda başladım 22 nisanda bitti dün sonuncuyu içtim canım oruçta tutuyorum ama ıslaklık oluyor ara ara ilaçtan belkide anlamadım pzts olsada doktora gitsem artıkBenimde dün çok fazlaydı canım bugün akıntı yok bide oruçtan haliyle su içmiyorum lavabo ihtiyacı olmuyor ondan belki durdu bugün sadece ağrım var sen şuan klomen kullanıyodun demi canım yanlış hatırlamıyorum ben
Yumurtan gelişiyordur canım bende de öyle oldu klomen kullanırken kasığımda ağrıda vardı iğneden sonra daha da artıyor ağrı akıntı benim yine geldi akıntım ama dün daha fazlaydı iki gündür sürekli çamaşır değiştiriyorum ama bunların olması iyi bişey öyle stres yapma canım kendine pazartesiye kadar yürüyüş felan da yap iyi olur yumurtalıkların için18 nisanda başladım 22 nisanda bitti dün sonuncuyu içtim canım oruçta tutuyorum ama ıslaklık oluyor ara ara ilaçtan belkide anlamadım pzts olsada doktora gitsem artık
Canım Bu aralar sık ilişki olduğu için akıntının çok olması normal çünkü içerideki sıvılar ertesi gün falan geliyor bazen akıntı ile karışıyorBenimde dün çok fazlaydı canım bugün akıntı yok bide oruçtan haliyle su içmiyorum lavabo ihtiyacı olmuyor ondan belki durdu bugün sadece ağrım var sen şuan klomen kullanıyodun demi canım yanlış hatırlamıyorum ben
Oladabilir canım bilmiyorum ya çatlıyor yumurtam ya içeri temizleniyor yürüyüşün iyi geldiğini de duydum şimdi çıkıyorum avakado da yumurtalıklara iyi geliyor muş onuda temin edebilirseniz bu aralar yiyin kızlarCanım Bu aralar sık ilişki olduğu için akıntının çok olması normal çünkü içerideki sıvılar ertesi gün falan geliyor bazen akıntı ile karışıyor
Bugün çıktım yürüdüm biraz canım inşallah öyledir bakalım büyüsün yumoşçuklarYumurtan gelişiyordur canım bende de öyle oldu klomen kullanırken kasığımda ağrıda vardı iğneden sonra daha da artıyor ağrı akıntı benim yine geldi akıntım ama dün daha fazlaydı iki gündür sürekli çamaşır değiştiriyorum ama bunların olması iyi bişey öyle stres yapma canım kendine pazartesiye kadar yürüyüş felan da yap iyi olur yumurtalıkların için
Ay o avokadonun da hiç yenilecek hali yokOladabilir canım bilmiyorum ya çatlıyor yumurtam ya içeri temizleniyor yürüyüşün iyi geldiğini de duydum şimdi çıkıyorum avakado da yumurtalıklara iyi geliyor muş onuda temin edebilirseniz bu aralar yiyin kızlar
Aynen avokada damak tadıma benimde uymadı ya oruçlu yürüyüş valla zor çıktık biraz yürüdük ama pert oldum ilişki sık dediğin gibi o ıslaklık o yüzden olabilirAy o avokadonun da hiç yenilecek hali yokramazanda yürüyüş yapacak hal de kalmıyor ki
Kızz öyle deme ben çok seviyorum limon sıkıyorum biraz bide biraz sert olanlar daha güzel oluyor bidene limonlaAy o avokadonun da hiç yenilecek hali yokramazanda yürüyüş yapacak hal de kalmıyor ki
Ayy inşallah canım senin yerine bende meraklanmaya başladım inşallah güzelce büyür yumurtaların pazartesi bizede haber ver sonuçlardanBugün çıktım yürüdüm biraz canım inşallah öyledir bakalım büyüsün yumoşçuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?