Haber vericem kuzumAyy inşallah canım senin yerine bende meraklanmaya başladım inşallah güzelce büyür yumurtaların pazartesi bizede haber ver sonuçlardan
Arkadaşım da salatasını yapıyordu ama ben beceremedim sanırım yiyecek gibi değildi. Bence avokado en çok yüz maskesine yakışıyorKızz öyle deme ben çok seviyorum limon sıkıyorum biraz bide biraz sert olanlar daha güzel oluyor bidene limonlabende çok yoruluyorum canımda mecbur 40 dakka yürüyüp geliyorum iftara da bir buçuk saat var baya susuyorum ama bilerek akşam üstü çıkıyorum o yüzden
Kız öyle deme çok faydası var ben yiyorum kabuklarında kalanlarıda yüzüme sürüyorumArkadaşım da salatasını yapıyordu ama ben beceremedim sanırım yiyecek gibi değildi. Bence avokado en çok yüz maskesine yakışıyor
İşte feraset, işte cesaretKız öyle deme çok faydası var ben yiyorum kabuklarında kalanlarıda yüzüme sürüyorum
Kız sen yine kendi doktorunu bulmuşsun ben bi ara önüme gelen doktora mesaj atıyordum durumum böyle böyle ne yapayım diye tüp bebek doktorları düşünDoktorumu instagramdan bulup hem 21. Gün kan testi olayını hem de progesteron kullanma olayını sordum. İnş rezil olmam
Cevap veriyorlar mıydı bariKız sen yine kendi doktorunu bulmuşsun ben bi ara önüme gelen doktora mesaj atıyordum durumum böyle böyle ne yapayım diye tüp bebek doktorları düşün
Progestana neden taktın ki sen o adet düzenleyici yada gebeysen düşük tehlikesi olanlara veriliyor bebek tutunabilsin diyeDoktorumu instagramdan bulup hem 21. Gün kan testi olayını hem de progesteron kullanma olayını sordum. İnş rezil olmam
Yaaaa ama klomen kullanan herkese verilmiş genelde öyle okudum, bebe daha iyi tutunabilsin diye. Bide ben zayıf Bi tipim sanki bana tutunamayacak Allah korusun bişiler yapmak istiyorumProgestana neden taktın ki sen o adet düzenleyici yada gebeysen düşük tehlikesi olanlara veriliyor bebek tutunabilsin diye
Bazısı veriyor du Allah razı olsun bazısı da hiç bakmıyor du bileCevap veriyorlar mıydı bari
Kuzumm canımm bak sen çatlatma iğnesi vermedi diyede çok üzülüyordun biz burda çatlatma iğnesi olduk şu belirtim var böyle belirtim var heyecandan paylaşıyoruz seni etkiliyor belki ama senin durumun daha iyiki sana çatlatma iğnesi vermedi vücudun kendi kendine yapabiliyor demekki bazı şeyleri benim polikistik overim var kendi kendine geliştirmiyor sağlıklı bi yumurta oluşturmuyor vücudum bana o yüzden verdi pozitif ol banada vermedi progestan mı neyse hamile felan olursun boş yere kendine stres yapma inşallah gerek kalmaz ama eğerki olmazsa gelecek ay kullanırsın doktorunla görüşüp bu kadar kendinin üstüne gitme folik asit felan başlamışmıydı doktorun vermediyse eğer görüş önce onu kullanYaaaa ama klomen kullanan herkese verilmiş genelde öyle okudum, bebe daha iyi tutunabilsin diye. Bide ben zayıf Bi tipim sanki bana tutunamayacak Allah korusun bişiler yapmak istiyorum
Canım benim haklısın aslında, bu stresin bana hiç faydası olmayacak en iyisi oluruna bırakmak, rabbim ol derse olur gerisi bahane. Diafol vermişti ama bitince folic trio aldım onu içiyorum şuan..Kuzumm canımm bak sen çatlatma iğnesi vermedi diyede çok üzülüyordun biz burda çatlatma iğnesi olduk şu belirtim var böyle belirtim var heyecandan paylaşıyoruz seni etkiliyor belki ama senin durumun daha iyiki sana çatlatma iğnesi vermedi vücudun kendi kendine yapabiliyor demekki bazı şeyleri benim polikistik overim var kendi kendine geliştirmiyor sağlıklı bi yumurta oluşturmuyor vücudum bana o yüzden verdi pozitif ol banada vermedi progestan mı neyse hamile felan olursun boş yere kendine stres yapma inşallah gerek kalmaz ama eğerki olmazsa gelecek ay kullanırsın doktorunla görüşüp bu kadar kendinin üstüne gitme folik asit felan başlamışmıydı doktorun vermediyse eğer görüş önce onu kullan
Diafol neden bıraktın bende onu içiyorum memnun değil misinCanım benim haklısın aslında, bu stresin bana hiç faydası olmayacak en iyisi oluruna bırakmak, rabbim ol derse olur gerisi bahane. Diafol vermişti ama bitince folic trio aldım onu içiyorum şuan..Hayırlısı olsun buraya güzel şeyler yazalım bu ay
Yok canım yaa aslında daha iyiydi folic trio günde 3 tane içiliyor unutuyorum bazen. Diafol bitince internetten alayım dedim trendyolda indirim çekim vardı, Diafol yoktu bunu aldımDiafol neden bıraktın bende onu içiyorum memnun değil misin
Söylemiştin demi folik asitiCanım benim haklısın aslında, bu stresin bana hiç faydası olmayacak en iyisi oluruna bırakmak, rabbim ol derse olur gerisi bahane. Diafol vermişti ama bitince folic trio aldım onu içiyorum şuan..Hayırlısı olsun buraya güzel şeyler yazalım bu ay
Ben diafolu günde bir içiyorumYok canım yaa aslında daha iyiydi folic trio günde 3 tane içiliyor unutuyorum bazen. Diafol bitince internetten alayım dedim trendyolda indirim çekim vardı, Diafol yoktu bunu aldımbiraz araştırdım genelde tavsiye etmişler
Yaaaa ben de öyleyim süreli konudan konuya atlayıp yorum okuduğum için kime ne sorduğumu unutuyorum tekrar soruyorum, ama muhtemelen onlar da bana verdiği cevabı unutuyor tekrar sabırla cevap veriyorlar hahahSöylemiştin demi folik asitiben çok unutmaya başladım bu aralar sürekli şeyide soruyorum fark ettim klomen kullandınmıydı felan valla unutuyorum gerçekten sen bak onlara devam et hamilelik ten 3 ay önce başlanacak diyorlar zaten kafanı seni rahatlatacak sevdiğin şeyleri yaparak meşgul et inşallah olacak tabi ben inanıyorum güzel haberleri verecez ama zamanını Rabbim bilir canım
Diafol günde bir tane zaten 400 mg oluyor, folic trio o mg üçe bölmüş, 3 hapta al diyor, ben böyle olduğunu bilmiyordum aldıktan sonra öğrendimBen diafolu günde bir içiyorum
Bende o yüzden unutuyorum galiba neyse insanız olur böyle şeylerYaaaa ben de öyleyim süreli konudan konuya atlayıp yorum okuduğum için kime ne sorduğumu unutuyorum tekrar soruyorum, ama muhtemelen onlar da bana verdiği cevabı unutuyor tekrar sabırla cevap veriyorlar hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?