İnofolici çok duydum, hepsi aynı değil mi yaaa neden bu kadar çık çeşit varBanada ikidir folidoce veriyor burda baktım iyi diyorlar baya kullananda olmuş b12 var içinde bide inşallah iyidir daha öncede inofolic combi kullanmıştım pko olduğum için o pahalıydı bu daha uygun fiyatlı bide
Bu kullandığınızın fiyatı ne ben 70 aldım en son diafoluBanada ikidir folidoce veriyor burda baktım iyi diyorlar baya kullananda olmuş b12 var içinde bide inşallah iyidir daha öncede inofolic combi kullanmıştım pko olduğum için o pahalıydı bu daha uygun fiyatlı bide
Kuzum inofolic yumurta geliştirici gibi bişey demişti doktorum burada da okudum içinde inositolmü varmış ne pkolular içinmiş o yüzden galiba ben 3 ay kullandım geçen sene faydası olmadı bana onundaİnofolici çok duydum, hepsi aynı değil mi yaaa neden bu kadar çık çeşit var
Kuzum topluca aldık geçen ilaçları tam bilmiyorum fiyatına internette 21 lira yazıyor du burda biride 30 lira felan yazmış o civarlarda sanırsam daha fazla değil amaBu kullandığınızın fiyatı ne ben 70 aldım en son diafolu
Aaa öyle mi bilmiyordum bak aydınlandım şuanKuzum inofolic yumurta geliştirici gibi bişey demişti doktorum burada da okudum içinde inositolmü varmış ne pkolular içinmiş o yüzden galiba ben 3 ay kullandım geçen sene faydası olmadı bana onunda
Bende bitince onu alayım ozaman ucuzmuş hem de yumurta geliştiriyormuşKuzum inofolic yumurta geliştirici gibi bişey demişti doktorum burada da okudum içinde inositolmü varmış ne pkolular içinmiş o yüzden galiba ben 3 ay kullandım geçen sene faydası olmadı bana onunda
Kuzum yumurta geliştiren inofolic pahalı olanda o zaten bide doktor kontrolünde olması lazım onun geçen yıl 60 liraya almıştık ucuz olan da folidoce o da sadece b12li folik asit takviyesi aman inofolic i doktora sormadan alıp kullanma bide klomen kullandınBende bitince onu alayım ozaman ucuzmuş hem de yumurta geliştiriyormuş
İlişki sıklığını doktor söylemedi mi canım iğne sonrasıKızlar ben size asıl ne soracam iki gündür ilişki oluyor bugün 3. Gün iğneden sonra bugünde ilişki olmalımı gece duş yapıyorum üşütüyorum bide yoksa dursak 2 gündür ilikşi var zaten kafam karıştı zaten hep stresli oluyor nasıl zormuş bu işler
Anladım canım ben kendi folik asitini kullanayım ozamanKuzum yumurta geliştiren inofolic pahalı olanda o zaten bide doktor kontrolünde olması lazım onun geçen yıl 60 liraya almıştık ucuz olan da folidoce o da sadece b12li folik asit takviyesi aman inofolic i doktora sormadan alıp kullanma bide klomen kullandın
Söyledi canımda 3 gün üst üste dedi dediğim gibi oruç olunca gece duş yapınca üşütüyorum burda da okudum 36 saat iki gün yeter diyorlar kafam karıştı ondan sordum neyse zaten olmadı olduğu kadarıyla da olur inşallah bişeylerİlişki sıklığını doktor söylemedi mi canım iğne sonrası
Sorma ya o sıkıntı bendede var ilişki biraz yat sonra duş faslı derken sahur geliyor ben uyumuyorum hiç sahurdan sonra uyuyorum valla Rabbim bu güzel ayda nasip etsin inşallah yoruldumSöyledi canımda 3 gün üst üste dedi dediğim gibi oruç olunca gece duş yapınca üşütüyorum burda da okudum 36 saat iki gün yeter diyorlar kafam karıştı ondan sordum neyse zaten olmadı olduğu kadarıyla da olur inşallah bişeyler
Aynen canım doktorun ne verdiyse onu kullan senAnladım canım ben kendi folik asitini kullanayım ozaman
İşte o yüzden bunaldım bende artık canım normal de dünde olması gerekiyor saatlerce mumya gibi yat belimin altına yastık koyuyorum ayağımı da yatağın başına koyuyorum 5 - 6 saat sahura 2 saat kalaya kadar öyle duruyorumSorma ya o sıkıntı bendede var ilişki biraz yat sonra duş faslı derken sahur geliyor ben uyumuyorum hiç sahurdan sonra uyuyorum valla Rabbim bu güzel ayda nasip etsin inşallah yoruldum
Yaaa bence de iki gün artı günaşırı yeter, insanın iflahı kururİşte o yüzden bunaldım bende artık canım normal de dünde olması gerekiyor saatlerce mumya gibi yat belimin altına yastık koyuyorum ayağımı da yatağın başına koyuyorum 5 - 6 saat sahura 2 saat kalaya kadar öyle duruyorumama bi yandan da 72 saat yaşıyor spermler diyorlar amann olacak olunca olur biz böyle işte stres yapıyoruz oda fırlatıyor hormonları
Ramazanda Çok zor oluyor cidden günaşırı bile.Sorma ya o sıkıntı bendede var ilişki biraz yat sonra duş faslı derken sahur geliyor ben uyumuyorum hiç sahurdan sonra uyuyorum valla Rabbim bu güzel ayda nasip etsin inşallah yoruldum
Aynen nezaman sallamıcaz ozaman olcak bencedeİşte o yüzden bunaldım bende artık canım normal de dünde olması gerekiyor saatlerce mumya gibi yat belimin altına yastık koyuyorum ayağımı da yatağın başına koyuyorum 5 - 6 saat sahura 2 saat kalaya kadar öyle duruyorumama bi yandan da 72 saat yaşıyor spermler diyorlar amann olacak olunca olur biz böyle işte stres yapıyoruz oda fırlatıyor hormonları
Bende o kadar duramıyorum ya en fazla bir saatYaaa bence de iki gün artı günaşırı yeter, insanın iflahı kurursen iyi duruyormuşsun kız ben maksimum 1 saat duruyorum 6 Saat öyle dursam tutulurumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?