Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

Banada ikidir folidoce veriyor burda baktım iyi diyorlar baya kullananda olmuş b12 var içinde bide inşallah iyidir daha öncede inofolic combi kullanmıştım pko olduğum için o pahalıydı bu daha uygun fiyatlı bide
İnofolici çok duydum, hepsi aynı değil mi yaaa neden bu kadar çık çeşit var

Banada ikidir folidoce veriyor burda baktım iyi diyorlar baya kullananda olmuş b12 var içinde bide inşallah iyidir daha öncede inofolic combi kullanmıştım pko olduğum için o pahalıydı bu daha uygun fiyatlı bide
Bu kullandığınızın fiyatı ne ben 70 aldım en son diafolu

İnofolici çok duydum, hepsi aynı değil mi yaaa neden bu kadar çık çeşit var
Kuzum inofolic yumurta geliştirici gibi bişey demişti doktorum burada da okudum içinde inositolmü varmış ne pkolular içinmiş o yüzden galiba ben 3 ay kullandım geçen sene faydası olmadı bana onunda

Bu kullandığınızın fiyatı ne ben 70 aldım en son diafolu
Kuzum topluca aldık geçen ilaçları tam bilmiyorum fiyatına internette 21 lira yazıyor du burda biride 30 lira felan yazmış o civarlarda sanırsam daha fazla değil ama

Kuzum inofolic yumurta geliştirici gibi bişey demişti doktorum burada da okudum içinde inositolmü varmış ne pkolular içinmiş o yüzden galiba ben 3 ay kullandım geçen sene faydası olmadı bana onunda
Aaa öyle mi bilmiyordum bak aydınlandım şuan bu ay olmazsa onu da içelim haha

Bende bitince onu alayım ozaman ucuzmuş hem de yumurta geliştiriyormuş

Bende bitince onu alayım ozaman ucuzmuş hem de yumurta geliştiriyormuş
Kuzum yumurta geliştiren inofolic pahalı olanda o zaten bide doktor kontrolünde olması lazım onun geçen yıl 60 liraya almıştık ucuz olan da folidoce o da sadece b12li folik asit takviyesi aman inofolic i doktora sormadan alıp kullanma bide klomen kullandın

Kızlar ben size asıl ne soracam iki gündür ilişki oluyor bugün 3. Gün iğneden sonra bugünde ilişki olmalımı gece duş yapıyorum üşütüyorum bide yoksa dursak 2 gündür ilikşi var zaten kafam karıştı zaten hep stresli oluyor nasıl zormuş bu işler

İlişki sıklığını doktor söylemedi mi canım iğne sonrası

Anladım canım ben kendi folik asitini kullanayım ozaman

İlişki sıklığını doktor söylemedi mi canım iğne sonrası
Söyledi canımda 3 gün üst üste dedi dediğim gibi oruç olunca gece duş yapınca üşütüyorum burda da okudum 36 saat iki gün yeter diyorlar kafam karıştı ondan sordum neyse zaten olmadı olduğu kadarıyla da olur inşallah bişeyler

Sorma ya o sıkıntı bendede var ilişki biraz yat sonra duş faslı derken sahur geliyor ben uyumuyorum hiç sahurdan sonra uyuyorum valla Rabbim bu güzel ayda nasip etsin inşallah yoruldum

Sorma ya o sıkıntı bendede var ilişki biraz yat sonra duş faslı derken sahur geliyor ben uyumuyorum hiç sahurdan sonra uyuyorum valla Rabbim bu güzel ayda nasip etsin inşallah yoruldum
İşte o yüzden bunaldım bende artık canım normal de dünde olması gerekiyor saatlerce mumya gibi yat belimin altına yastık koyuyorum ayağımı da yatağın başına koyuyorum 5 - 6 saat sahura 2 saat kalaya kadar öyle duruyorum ama bi yandan da 72 saat yaşıyor spermler diyorlar amann olacak olunca olur biz böyle işte stres yapıyoruz oda fırlatıyor hormonları

Yaaa bence de iki gün artı günaşırı yeter, insanın iflahı kurur sen iyi duruyormuşsun kız ben maksimum 1 saat duruyorum 6 Saat öyle dursam tutulurumm

Ramazanda Çok zor oluyor cidden günaşırı bile.

Aynen nezaman sallamıcaz ozaman olcak bencede

Benim bugün kasık ağrılarım azaldı baya, yok gibi diyebilirim, başka da hiç bir belirti yok ha bir tek ateş 36,7 çıkıyor normalde 36,6 çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…