Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

Kuzum doktorun ne dediyse onu yap iğneden sonrada büyüyecek yumurtan çünki
Tamam canım çok sağol araştırdım öyleymiş evet iğneden sonrada büyüyormuş çatlayana kadar hayırlısı bakalım artık ilişki sıklığı için ne dedi sana

Kuzum inciri 2 taneden fazla yeme kist yapıyor diyorlar sen bilirsin yinede ama herşeyin fazlası zarar sonuçta benim belirtilerimden bildiğim iğneden sonraki gün oldu çatlamam da
Bir tane yerim günde bir tane de havuç 20 den büyüğü kist mi oluyor acaba

Eklentiler

• 8F80E832-7E57-4A61-A629-24229C4AC5AB.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 25
Tamam canım çok sağol araştırdım öyleymiş evet iğneden sonrada büyüyormuş çatlayana kadar hayırlısı bakalım artık ilişki sıklığı için ne dedi sana

Bende yapamam gidicem canım 5 gibi vurulcam

Bir tane yerim günde bir tane de havuç 20 den büyüğü kist mi oluyor acaba
3 gün üst üste dedi canım benim doktorum burda bazılarına doktorları ilk gün ilişki olmasın demiş ama benim ki öyle bişey demedi bizim 2 gün sonra gün aşırı oldu ilişki tam saatinde git canım olurmu iğneyi vurulmaya şuan zaten müdahale olduğu için kuzum yumurtalıklara incirde geliştirdiği için olması gereken den daha fazla büyütebilir yumurtanı havuç ye ama çok faydalı evet canım o boyutlara gelip çatlamazsa kist oluyormuş genelde bundan sonra dua et canım bol bol elinden geleni yaptın sen stres yapma gereken günlerde de ilişki olsun sonrada inşallah hamile kalırsın

Ben bugün 5 ye gidicem canım vuruncam bu akşam ilişki yok yarın akşam başla gün aşırı dedi ama ben bugün yok yarın itibariyle ilk üç gün arka arkaya ilişki sonda gün aşırı yapıcam hayırlısı kuzum bakalım

Bu iğne vurulurken aç tok farketmez herhalde dimi

Cnm yum iyi benimde 3 solda 1 sagda yum var bugun ovovtestim.koyulasmaya basladi cok.stres yaptim bende senin gibi acaba yumu kacirdimi diye gunde havuc ve incirr yiyorum bu gece catlar heralde benim pikle cat arasi cok kisa
Sen stres yapma canm hersey olacagina variri duadan baska care yok hakkinda hayirlisi olsun insllah rabbim isteyen herkese nasip.etsin

Çok sağol canım vurundum iğnemi şimdi hayırlısı artık Allah büyük

Hadi bakalım hayırlı olsun rabbim kucağını boş bırakmasın. Benim de reglime 6 gün kaldı ama kasık belim çok ağrıyor yer an regl olacak gibiyim
Hayırlısı canım sen iğne olmuşmuydun kaç mm yumurta tekmiydi? Olmazsın belki bekle bakalım inşallah bebiştir

Hayırlısı canım sen iğne olmuşmuydun kaç mm yumurta tekmiydi? Olmazsın belki bekle bakalım inşallah bebiştir
Yok canım benim sağ tarafta 3 tane oluşmuştu ama ben adetin 3.Günü başladım, 22,17,16 mm olarak üç tane vardı. Ama günde 2 tane içtim. Benim aklıma şey geldi, sen ilk muayeneye gittiğinde ilk yumurtaların var demişti ama son gittiğinde 1 tane var demesi kafamı karıştırdı, belki de iyice gelişen bir yumurta döllenmiş olabilir

Sanırım istenilen boyutta bir tane var onu söyledi herhalde çünkü 16-17 dedi ekrana baktım 16–17-bir tane daha sayı vardı okuyamadım

Keşke ekranın resmini çekeydim dedi ilk defa içtiğin için birer tane verdim olmazsa bidaki ay dozu yükseltcez dedi ben son iki gün ikişer içtim sen dedin ya keşke çok içeydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…