Bilmiyorum kuzum enfeksiyon oldu diye korkuyorum sabah idrarım bulanıktı doktora gitsem kovid iyice arttı korkuyorum bol bol su içiyorum şuan yapacam başka bişey yok hayırlsı olsunOnun ağrısı kalmaz ya o zaman döllenme ağrısı mı yoksa
Kuzum keşke takip etmeseydin hiç stres yapıyosun böyle kendine ben klomen kullanırken vücudumu hiç dinlemedim bile burdan hiç bi konuyu araştırıp bakmadım sancı da bende çok hafif oluyor du iğneden sonra halada devam eden ağrım var sadece inşallah yarın hayırlı haberler alırsınHerkese geçmiş olsun kızlar benimde yarın kontrol of valla sanki büyümediler gibi geliyor anlamadım garipsancı falan yok şuan takvimde yarını yumurtlama günü olarak gösteriyor
Kuzum yumurta büyürken hiç ağrı olmuyor merak etme, iğneden sonra olur, klomen kullanınca ovulasyon birkaç gün uzuyor. Endişe etmeHerkese geçmiş olsun kızlar benimde yarın kontrol of valla sanki büyümediler gibi geliyor anlamadım garipsancı falan yok şuan takvimde yarını yumurtlama günü olarak gösteriyor
Canım idrar ilaç vitamin sebebiyle renk değiştirir, enfeksiyon olduğunu sanmıyorum bence iğne ve klomen etkisi. Yanma vs yoksa hiç gitmeBilmiyorum kuzum enfeksiyon oldu diye korkuyorum sabah idrarım bulanıktı doktora gitsem kovid iyice arttı korkuyorum bol bol su içiyorum şuan yapacam başka bişey yok hayırlsı olsun
İnşallah hayırlısı bakalım belkide çatladı geçti yumurtlama günüKuzum keşke takip etmeseydin hiç stres yapıyosun böyle kendine ben klomen kullanırken vücudumu hiç dinlemedim bile burdan hiç bi konuyu araştırıp bakmadım sancı da bende çok hafif oluyor du iğneden sonra halada devam eden ağrım var sadece inşallah yarın hayırlı haberler alırsın
Ay hadi inşallah bakalım canımKuzum yumurta büyürken hiç ağrı olmuyor merak etme, iğneden sonra olur, klomen kullanınca ovulasyon birkaç gün uzuyor. Endişe etme
Geçmemiştir zaten değerlendirme yaptın sen cumaya kadar 72 saat yaşıyor onlarİnşallah hayırlısı bakalım belkide çatladı geçti yumurtlama günü
Evet 12 sinde regl başladı 15 inde bitti o günden başladım komple değerlendirdim sadece 20 si boş geçtim 24-25 de doktor boş geç dedi bakalım nasipGeçmemiştir zaten değerlendirme yaptın sen cumaya kadar 72 saat yaşıyor onlar
Çatlatma iğnesinde. Mesajını şimdi gördüm kusura bakma canım. Bugün 14 oldu.Neyde 10. Günün canım?
Yarın test yap, 15. Günde çıkıyor diyorlarÇatlatma iğnesinde. Mesajını şimdi gördüm kusura bakma canım. Bugün 14 oldu.
Ay heyecanlandımYarın test yap, 15. Günde çıkıyor diyorlar
İnşallah canım güzel haberini paylaş bizimle grubumuza uğur gelsinAy heyecanlandıminşallah bebeğim benimledir
İnşallahİnşallah canım güzel haberini paylaş bizimle grubumuza uğur gelsin
Yaa ondanmı yanma hep var 5 aydır felan da dün artmıştı baya vazgeçtim zaten canım 2 gün oruca ara verecem bugün tutmamıştım suyu çok içince iyi geldiCanım idrar ilaç vitamin sebebiyle renk değiştirir, enfeksiyon olduğunu sanmıyorum bence iğne ve klomen etkisi. Yanma vs yoksa hiç gitme
Vücut susuz kalıncada yanma oluyor bende bol bol su iç canımYaa ondanmı yanma hep var 5 aydır felan da dün artmıştı baya vazgeçtim zaten canım 2 gün oruca ara verecem bugün tutmamıştım suyu çok içince iyi geldi
Ayy hadi inşallah güzel bir haber alalımAy heyecanlandıminşallah bebeğim benimledir
Oruçlu olunca ondanda oldu galiba dünle bugün tutmuyorum kazasını yapacam sonra çok şükür bugün daha iyiyim canımVücut susuz kalıncada yanma oluyor bende bol bol su iç canım
Doktordan gelince haber et meraklandırma bizi inşallah sağlıklı güzel yumurtaların oluşmuştur canımAyy hadi inşallah güzel bir haber alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?