Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

Herkese geçmiş olsun kızlar benimde yarın kontrol of valla sanki büyümediler gibi geliyor anlamadım garip sancı falan yok şuan takvimde yarını yumurtlama günü olarak gösteriyor

Eklentiler

• 04ECB54C-3935-4109-A9D4-23A5EFD2DE0F.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Onun ağrısı kalmaz ya o zaman döllenme ağrısı mı yoksa
Bilmiyorum kuzum enfeksiyon oldu diye korkuyorum sabah idrarım bulanıktı doktora gitsem kovid iyice arttı korkuyorum bol bol su içiyorum şuan yapacam başka bişey yok hayırlsı olsun

Herkese geçmiş olsun kızlar benimde yarın kontrol of valla sanki büyümediler gibi geliyor anlamadım garip sancı falan yok şuan takvimde yarını yumurtlama günü olarak gösteriyor
Kuzum keşke takip etmeseydin hiç stres yapıyosun böyle kendine ben klomen kullanırken vücudumu hiç dinlemedim bile burdan hiç bi konuyu araştırıp bakmadım sancı da bende çok hafif oluyor du iğneden sonra halada devam eden ağrım var sadece inşallah yarın hayırlı haberler alırsın

Kuzum yumurta büyürken hiç ağrı olmuyor merak etme, iğneden sonra olur, klomen kullanınca ovulasyon birkaç gün uzuyor. Endişe etme

Bilmiyorum kuzum enfeksiyon oldu diye korkuyorum sabah idrarım bulanıktı doktora gitsem kovid iyice arttı korkuyorum bol bol su içiyorum şuan yapacam başka bişey yok hayırlsı olsun
Canım idrar ilaç vitamin sebebiyle renk değiştirir, enfeksiyon olduğunu sanmıyorum bence iğne ve klomen etkisi. Yanma vs yoksa hiç gitme

İnşallah hayırlısı bakalım belkide çatladı geçti yumurtlama günü

Geçmemiştir zaten değerlendirme yaptın sen cumaya kadar 72 saat yaşıyor onlar
Evet 12 sinde regl başladı 15 inde bitti o günden başladım komple değerlendirdim sadece 20 si boş geçtim 24-25 de doktor boş geç dedi bakalım nasip

Canım idrar ilaç vitamin sebebiyle renk değiştirir, enfeksiyon olduğunu sanmıyorum bence iğne ve klomen etkisi. Yanma vs yoksa hiç gitme
Yaa ondanmı yanma hep var 5 aydır felan da dün artmıştı baya vazgeçtim zaten canım 2 gün oruca ara verecem bugün tutmamıştım suyu çok içince iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…