Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

B Brs1691 canımm ne yaptın gittin mi doktora? Ne durumdaymış yumoşlar
Canım şimdi çıktım 17 cm olmuş iyimi sizce boyu bir tane var dedi iğne verdi bende bir tane mi ya dedim üzüldüm evet bir tane olsun istiyoruz biz zaten dedi daha sağlıklı daha iyi dedi ben çok olunca daha çok şans olur diye düşündüm dedim yok dedi güldü inşallah bu hayırlısıyla olur tek olsun istiyoruz dedi nasip artık

Doktordan gelince haber et meraklandırma bizi inşallah sağlıklı güzel yumurtaların oluşmuştur canım

Canım şimdi çıktım 17 cm olmuş iyimi sizce boyu bir tane var dedi iğne verdi bende bir tane mi ya dedim üzüldüm evet bir tane olsun istiyoruz biz zaten dedi daha sağlıklı daha iyi dedi ben çok olunca daha çok şans olur diye düşündüm dedim yok dedi güldü inşallah bu hayırlısıyla olur tek olsun istiyoruz dedi nasip artık

İyi canım 18 olunca iğne veriyorlar zaten yarın 18,19 olur. İğne verdi mi?

Bu akşamüstü 5 de vurun dedi yarını mı beklesem küçük mü ölçüsü acaba

Eklentiler

• F4787F92-2776-4639-8F4E-49ECD3615B7A.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 53
Bu akşamüstü iğneden sonra çatlama 24-36 saat içinde oluyormuş ya yine büyüme yapıyormuş yumurta yani yarında büyüyebilir bugün 17 yarın 18-19 olabılır sanırım

Evet canım hepsi bahane olunca oluyor

Zaten ufak bir iğneymiş insülin iğnesi gibi
Baksana 40 saat sonra çatlar diyor büyür daha benim bence ben şimdi havuç incir bal çörekotu tarçın yerim oruçtum oda gidicek ya dışardayım 4 gibi eve geçicem sonra iğneye dua et bana

Eklentiler

• 2803F53E-E03D-4B4C-AD16-6DE3869A1F51.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 52
Baksana 40 saat sonra çatlar diyor büyür daha benim bence ben şimdi havuç incir bal çörekotu tarçın yerim oruçtum oda gidicek ya dışardayım 4 gibi eve geçicem sonra iğneye dua et bana

Kuru incir ye mutlaka şimdiden başla inşallah tutar yavrum öncelikle stres yapma stres etkiler.

İlk ay klomen ovitrelle tutmadı ikinci ay adetin 3.gunu başladım ilaca ve adetin 14.gunu ovitrelle vuruldum iğneden de 12gun sonra kanda hamıle oldugum belli oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yumurta tuttuğu ay kaç mm tutmadığı ay kaç mm merak ediyorum benim şuan 17 iyimi acaba tutar mı

Kasıktan mı vurulcak kimileri öyle yazmış ben beceremem gidicem vursunlar
Yok kız karından vuruyorlar evde yapma canım aile hekimliğine felan git ben o iğneyi batıramazdım kendime sağlıkçı olduğum halde

Kuzum inciri 2 taneden fazla yeme kist yapıyor diyorlar sen bilirsin yinede ama herşeyin fazlası zarar sonuçta benim belirtilerimden bildiğim iğneden sonraki gün oldu çatlamam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…