Canım şimdi çıktım 17 cm olmuş iyimi sizce boyu bir tane var dedi iğne verdi bende bir tane mi ya dedim üzüldüm evet bir tane olsun istiyoruz biz zaten dedi daha sağlıklı daha iyi dedi ben çok olunca daha çok şans olur diye düşündüm dedim yok dedi güldü inşallah bu hayırlısıyla olur tek olsun istiyoruz dedi nasip artık
Doktordan gelince haber et meraklandırma bizi inşallah sağlıklı güzel yumurtaların oluşmuştur canım
İyi canım 18 olunca iğne veriyorlar zaten yarın 18,19 olur. İğne verdi mi?Canım şimdi çıktım 17 cm olmuş iyimi sizce boyu bir tane var dedi iğne verdi bende bir tane mi ya dedim üzüldüm evet bir tane olsun istiyoruz biz zaten dedi daha sağlıklı daha iyi dedi ben çok olunca daha çok şans olur diye düşündüm dedim yok dedi güldü inşallah bu hayırlısıyla olur tek olsun istiyoruz dedi nasip artık
Bu akşamüstü 5 de vurun dedi yarını mı beklesem küçük mü ölçüsü acabaİyi canım 18 olunca iğne veriyorlar zaten yarın 18,19 olur. İğne verdi mi?
Bu akşamüstü iğneden sonra çatlama 24-36 saat içinde oluyormuş ya yine büyüme yapıyormuş yumurta yani yarında büyüyebilir bugün 17 yarın 18-19 olabılır sanırımİyi canım 18 olunca iğne veriyorlar zaten yarın 18,19 olur. İğne verdi mi?
Evet canım doktor ne zaman vur dediyse o zaman vur senBu akşamüstü iğneden sonra çatlama 24-36 saat içinde oluyormuş ya yine büyüme yapıyormuş yumurta yani yarında büyüyebilir bugün 17 yarın 18-19 olabılır sanırım
Evet bugün vurulcam eczaneden alıcaz iğneyi dimi gider vurdururum burda var iğne vuran bir yerEvet canım doktor ne zaman vur dediyse o zaman vur sen
Baksana 12 de tutan bile olmuş ben üzüldüm küçüktür diye 17 ama nasip olunca oluyorEvet canım doktor ne zaman vur dediyse o zaman vur sen
Evet canım hepsi bahane olunca oluyorBaksana 12 de tutan bile olmuş ben üzüldüm küçüktür diye 17 ama nasip olunca oluyor
Evet canım hepsi bahane olunca oluyorBaksana 12 de tutan bile olmuş ben üzüldüm küçüktür diye 17 ama nasip olunca oluyor
Zaten ufak bir iğneymiş insülin iğnesi gibiEvet bugün vurulcam eczaneden alıcaz iğneyi dimi gider vurdururum burda var iğne vuran bir yer
Kasıktan mı vurulcak kimileri öyle yazmış ben beceremem gidicem vursunlarEvet canım hepsi bahane olunca oluyor
Zaten ufak bir iğneymiş insülin iğnesi gibi
Karından vuruyorlarmış canım yada koldan. Ama karın daha etkiliymişKasıktan mı vurulcak kimileri öyle yazmış ben beceremem gidicem vursunlar
Baksana 40 saat sonra çatlar diyor büyür daha benim bence ben şimdi havuç incir bal çörekotu tarçın yerim oruçtum oda gidicek ya dışardayım 4 gibi eve geçicem sonra iğneye dua et banaEvet canım hepsi bahane olunca oluyor
Zaten ufak bir iğneymiş insülin iğnesi gibi
Baksana 40 saat sonra çatlar diyor büyür daha benim bence ben şimdi havuç incir bal çörekotu tarçın yerim oruçtum oda gidicek ya dışardayım 4 gibi eve geçicem sonra iğneye dua et bana
Hayırlısı inşallah bakalım nasipse olurKuru incir ye mutlaka şimdiden başlainşallah tutar yavrum öncelikle stres yapma stres etkiler.
Yumurta tuttuğu ay kaç mm tutmadığı ay kaç mm merak ediyorum benim şuan 17 iyimi acaba tutar mıİlk ay klomen ovitrelle tutmadı ikinci ay adetin 3.gunu başladım ilaca ve adetin 14.gunu ovitrelle vuruldum iğneden de 12gun sonra kanda hamıle oldugum belli oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kuzum doktorun ne dediyse onu yap iğneden sonrada büyüyecek yumurtan çünkiBu akşamüstü 5 de vurun dedi yarını mı beklesem küçük mü ölçüsü acaba
Aaaa bu arkadaş hamile mi kalmışBaksana 12 de tutan bile olmuş ben üzüldüm küçüktür diye 17 ama nasip olunca oluyor
Yok kız karından vuruyorlar evde yapma canım aile hekimliğine felan git ben o iğneyi batıramazdım kendime sağlıkçı olduğum haldeKasıktan mı vurulcak kimileri öyle yazmış ben beceremem gidicem vursunlar
Kuzum inciri 2 taneden fazla yeme kist yapıyor diyorlar sen bilirsin yinede ama herşeyin fazlası zarar sonuçta benim belirtilerimden bildiğim iğneden sonraki gün oldu çatlamam daBaksana 40 saat sonra çatlar diyor büyür daha benim bence ben şimdi havuç incir bal çörekotu tarçın yerim oruçtum oda gidicek ya dışardayım 4 gibi eve geçicem sonra iğneye dua et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?