Karnında şişlik varmı seninde iğne çok fena ya karnım şiş ara ara midem tuhaf oluyorAynı benmikide öyle oldu canım bir gün olup kesilmişti dün oldu bide işte
Vardı kuzum bide sertleşmişti şimdi yok çok fazla ama kötü oluyor öyle olunca gaz var desen yok taş gibi şişlik sadeceKarnında şişlik varmı seninde iğne çok fena ya karnım şiş ara ara midem tuhaf oluyor
Hayırlısı canım bekle bakalım regl olcak mısın regl olana kadar bence olabilir şans varKızlar bugün bat günüm, test yaptım negatif, sanırım bende yok bu ay, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Canım düzene soktuğu oluyormuş inşallah düzene girerKızlar bu ilaçtan sonra gebelik oluşmazsa erken yumurtlama olduğu için hemen adetmi olunuyor 14 - 15. Günler yoksa normal gününde olduğumuz gibi mi oluyor bende pko olduğu için hep gecikiyor du 45 günde felan oluyordum şimdi erken mi olacak yoksa her zamanki gibi geç mi
Yaaa inşallah canım çok geç oluyor çünki benimCanım düzene soktuğu oluyormuş inşallah düzene girer
Canim bekle bugunde olmazsan kan veririsin insallah vardir belki gec dollenmeden dolayida cikmamis olabilirKızlar bugün bat günüm, test yaptım negatif, sanırım bende yok bu ay, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Neden ki banlıyorlar kendi mi gitti acaba
Evet ya yeni fark ettim bende
burda bi konu açılmıştı ben mesajlara baktımda linçlediler beni felan yazmış bilmiyorum canım kendimi istedi o yüzden mi banlandıNeden ki banlıyorlar kendi mi gitti acaba
Ne konusu açtı kiburda bi konu açılmıştı ben mesajlara baktımda linçlediler beni felan yazmış bilmiyorum canım kendimi istedi o yüzden mi banlandı
Galiba 3 gün felan sürüyorNe konusu açtı ki
Insallah gelirken de müjdeli haberi ile gelirBende üzüldüm şurda dört kişi derdimizi paylaşıyorduk olsun gelecek inşallah geri
İnşallah canımBende üzüldüm şurda dört kişi derdimizi paylaşıyorduk olsun gelecek inşallah geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?