Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

Karnında şişlik varmı seninde iğne çok fena ya karnım şiş ara ara midem tuhaf oluyor
Vardı kuzum bide sertleşmişti şimdi yok çok fazla ama kötü oluyor öyle olunca gaz var desen yok taş gibi şişlik sadece

Kızlar bugün bat günüm, test yaptım negatif, sanırım bende yok bu ay, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Kızlar bu ilaçtan sonra gebelik oluşmazsa erken yumurtlama olduğu için hemen adetmi olunuyor 14 - 15. Günler yoksa normal gününde olduğumuz gibi mi oluyor bende pko olduğu için hep gecikiyor du 45 günde felan oluyordum şimdi erken mi olacak yoksa her zamanki gibi geç mi

Canım düzene soktuğu oluyormuş inşallah düzene girer

Kuzum konuyu o açmadı akşam üzeri biri bi konu açtı konunun içeriği biraz değişikti herkse konu sahibini linç etti biizm kızda konu sahibini savunmuştu en son galiba o yüzden banlandı

Bende üzüldüm şurda dört kişi derdimizi paylaşıyorduk olsun gelecek inşallah geri

Selam kızlar B Brs1691 mavispreyboya M Maviayyy geri döndüm, hesabı banlamışlar bugün doktor kontrolüm vardı veee 3 cm nurtpu gibi kistim var. 3 yumurtadan ikisi kist olmuş. Çatlamamış bile, 1 i çatlamış ondan dolayı hcg testi yaptı ama maalesef 0. Batı 1 gün geçti şuan adet olmayı bekliyorum adetin 2. Günü gel dedi bende durumlar böyle, üzüldüm ama kafam rahatladı biraz, en azından tamam yok bu ay diyorum acaba acaba demek yoruyor insanı, sizde durumlar ne güzel haberler gelsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…