Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

Daha cok erken canim bir de herkeste ayni belirtiler olmuyor umudunu kaybetme cnm adet gününe kadar herzaman umut vardir

Daha cok erken canim bir de herkeste ayni belirtiler olmuyor umudunu kaybetme cnm adet gününe kadar herzaman umut vardir

İlla ağrı olcak diye bir şey yok bence sabırla bekle
Sağolun kızlarda bilemedim ki birden geçince iğne etkisindenmiş demekki bütün hepsi diye düşündüm neyse bekleyim bakalım 4 gün daha çok umutlu değilim yinede ben

Benimde ağrım kalmadı iğne etkisi geçti illa ağrılı olmazki bence herkeste başka
Bilmiyorum ki canım benimki aşırı ağrımıştı ya 4 gün felan lavaboya giremiyordum afedersin ağrıdan o zamanda kist mi olduki diyodum şimdide birden durdu bu seferde böyle hissetmeye başladım tuhaf geldi birden ağrılar geçince neyse bakalım 4 gün sonra belli olacak zTen nasibimizde ne varsa o

Benimde 4-5 gün ağrıdı otururken kalkarken lavaboda ilişkide yürürken vs bugün geçti bişey yok hayırlısı hepimiz için canım

Benimde 4-5 gün ağrıdı otururken kalkarken lavaboda ilişkide yürürken vs bugün geçti bişey yok hayırlısı hepimiz için canım
Yaaa ayy valla sevindim canım ağrıdan da korkmuştum dediğim gibi kaçıncı günün bugün senin

Pzts oldum iğne canım 6. Günüm hayırlısı bakalım beklicez nasipse olcak değilse sonraki aya
İnşâAllâh nasip olur kuzum hiç geçmeyecek gibi geliyor demi günler bana 4 gün kaldı 4 yıl gibi geçiyor şuan halbuki günler çok çabuk geçiyor vala bi imkan olacak test gününe kadar kapanacak vücudumuz hiç bişey düşünmeyecez

Pzts boş salı çrşb prşb değerlendirdik cuma boş cmts bu akşam yine değerlendiricem yarın boş geçicem öyle bir gün arayla bir hafta daha devam edicem
İyi düzenli bence ilişki sıklığı canım ben biraz bocaladım ilişki sıklığındada neyse 48 saattmi ne yaşıyor muş sperm hücreleri

İyi düzenli bence ilişki sıklığı canım ben biraz bocaladım ilişki sıklığındada neyse 48 saattmi ne yaşıyor muş sperm hücreleri
Evet spermler çok yaşıyor mu haftada iki ilişki bile ideal diyorlar zaten biz elimizden geleni yaptık kalan Allah’a kaldı artık canım sıkma stres yapma ben gün bile saymıyorum geçiyor zaman öyle böyle düşünmemeye çalış senin çok az kalmış kaç gün dolunca test yapcaksın şimdi

Aynen kuzum takmıyor dum bende gün yaklaştıkça takmaya başladım heyecandan benim bugün 10. Gün canım 5 gün daha mı beklesem diyorum ben tam garanti olsun sonuç diye normalde 14 gün diyorlarya test için

Aynen kuzum takmıyor dum bende gün yaklaştıkça takmaya başladım heyecandan benim bugün 10. Gün canım 5 gün daha mı beklesem diyorum ben tam garanti olsun sonuç diye normalde 14 gün diyorlarya test için
Bencede 15. Günde yap daha garanti beyaz akıntı oldumu hiç sende

Bencede 15. Günde yap daha garanti beyaz akıntı oldumu hiç sende
Şu son bi kaç gündür yokdu canım dün böyle bi yoğun kremsi akıntı oldu sende varmı devam ediyormu benim iğneden sonraki ikinci gün çok olmuştu bide dün 9. Gündü dünde

Canım bende de aynısı oldu ağrılar kesildi birden hiç belirti olmadı, yarın bat ama bugün yaptığım test negatif çıktı. 15 gün olmadan yapma test sonra hayal kırıklığı oluyor

Canım bende de aynısı oldu ağrılar kesildi birden hiç belirti olmadı, yarın bat ama bugün yaptığım test negatif çıktı. 15 gün olmadan yapma test sonra hayal kırıklığı oluyor
Yaaa tamam canım 15. Gün yapayım bende inşallah yoksa gelecek ay olur bebişlerimiz kuzum çoğunun ikinci denemesinde olmuş bide sana sadece klomen vermişti demi canım bu sefer iğnede verir inşallah bakalım benimde adet olursam ne diyecek doktorum dozunu mu arttıracak başka bi ilaç mı verecek hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…