Bana doktor tek yumurta daha iyi demişti benimde tek 17 mm lik bende üzüldüm tek mi keşke bir kaç tane olsun dedim hayır bizim istediğimiz tek yumurta olsun boyut yeterli olsun sağlıklı olsun dedi inşallah güzel haberler alırız bizdeBen çok umutluydum ama yine bir tane yumurta yola çıkmış gibi dedi burada bi cok kişide okudum femera ile 3 hatta 4 yumurtası olan benim neden olmuyor anlamadım ..
Boyut yeterli oluyor da bi türlü tutmuyor hani ne kadar çok yumurta olursa o kadar tutma şansı da çok olur gibi geliyor bana da burada ne zaman birinin 3 4 yumurtası olsa hamile kalıyor eşimin spermlerinde baş anomalisi var yumurtayı delemiyo bende pko var kalitesiz yumurta bu yüzden çok yumurta ile şans da cok olur gibi sanirim bakalım hayırlısı bu ay ne olacak bilinmezBana doktor tek yumurta daha iyi demişti benimde tek 17 mm lik bende üzüldüm tek mi keşke bir kaç tane olsun dedim hayır bizim istediğimiz tek yumurta olsun boyut yeterli olsun sağlıklı olsun dedi inşallah güzel haberler alırız bizde
Anladım hayırlısı inşallah canım belki sonrada yumurta olur gelişirBoyut yeterli oluyor da bi türlü tutmuyor hani ne kadar çok yumurta olursa o kadar tutma şansı da çok olur gibi geliyor bana da burada ne zaman birinin 3 4 yumurtası olsa hamile kalıyor eşimin spermlerinde baş anomalisi var yumurtayı delemiyo bende pko var kalitesiz yumurta bu yüzden çok yumurta ile şans da cok olur gibi sanirim bakalım hayırlısı bu ay ne olacak bilinmez
Üzülme canım, olacağı varsa o tek yumurtayı deler geçer, her şey bahaneBoyut yeterli oluyor da bi türlü tutmuyor hani ne kadar çok yumurta olursa o kadar tutma şansı da çok olur gibi geliyor bana da burada ne zaman birinin 3 4 yumurtası olsa hamile kalıyor eşimin spermlerinde baş anomalisi var yumurtayı delemiyo bende pko var kalitesiz yumurta bu yüzden çok yumurta ile şans da cok olur gibi sanirim bakalım hayırlısı bu ay ne olacak bilinmez
Hayırlısı canım kan verirsin bekle bakalım gecikir belkiÜzülme canım, olacağı varsa o tek yumurtayı deler geçer, her şey bahaneinşallah olur bu ay. Benim bat yarın, ama regl olacak gibiyim kasık ağrılarım başladı onun dışında belirti yoktu zaten. 3 yumurtam vardı de ne oldu
Kullanırken ben ilk 3 gün baya ağrı hissettim kasıklarımda hatta sevindim demek ki işe yarıyor diye. 4 ve 5. günler kasik ağrılarım gitti ama dedim heralde durdu büyümesi. Ben de çok umitluyum aslinda ama pazartesi doktora gidip de küçük kalmış demesinden de çok korkuyorum. Yine bı stres işteBen çok umutluydum ama yine bir tane yumurta yola çıkmış gibi dedi burada bi cok kişide okudum femera ile 3 hatta 4 yumurtası olan benim neden olmuyor anlamadım ..
Tabiki gönlümüzden geçen o ama korkular peşimi bırakmıyorHayırlısı canım kan verirsin bekle bakalım gecikir belki
Valla aynen ben de bu ay çatlama iğnesi yaptırıcam vallaBir de ben doktora gittiğimde extra inofolic falan kullanayım mi diye soracağım. Belki daha da büyütür hem de pko ya iyi geliyor bildiğim kadarıyla
Ah benim doktorum 3 ay çatlatma iğnesiz deneyelim dedi sonra gececekmis çatlatma iğnesiine. Yani işine karismak istemiyorum doktorun ama resmen para verip bir de üzerine doktoru ikna etmeye uğraşıyorum. Doğal yolla olsun çok istiyor doktorlar ama belli ki bı sorun var hızlandırmali süreci ama anlamıyorlar.Valla aynen ben de bu ay çatlama iğnesi yaptırıcam valla
Bana da 3 ay klomen olmazsa hsg dedi o yüzden stres oluyorum olsun lütfenAh benim doktorum 3 ay çatlatma iğnesiz deneyelim dedi sonra gececekmis çatlatma iğnesiine. Yani işine karismak istemiyorum doktorun ama resmen para verip bir de üzerine doktoru ikna etmeye uğraşıyorum. Doğal yolla olsun çok istiyor doktorlar ama belli ki bı sorun var hızlandırmali süreci ama anlamıyorlar.
Kaçıncı deneme canım bu banada bir kaç ay dozu yükselterek bunu denicez olmazsa bakıcaz dediBana da 3 ay klomen olmazsa hsg dedi o yüzden stres oluyorum olsun lütfen
İlk dahaKaçıncı deneme canım bu banada bir kaç ay dozu yükselterek bunu denicez olmazsa bakıcaz dedi
Kaçıncı aydasiniz şimdi? İnşallah bu ay olur hepimizin. Ben oruç tutuyorum biraz da zayıfladım gibi vücut aç kalınca dinleniyor gibi geldi bana bir de ilaç kullandım diye bu ay umutlu gibiyim ama her ay zaten böle oluyor. Ay başında aşırı umutlanip, ay sonuna doğru yine olmadı hissi yaşıyorum...Bana da 3 ay klomen olmazsa hsg dedi o yüzden stres oluyorum olsun lütfen
Klomeni ilk denemem canım, 1 senedir istiyoruzKaçıncı aydasiniz şimdi? İnşallah bu ay olur hepimizin. Ben oruç tutuyorum biraz da zayıfladım gibi vücut aç kalınca dinleniyor gibi geldi bana bir de ilaç kullandım diye bu ay umutlu gibiyim ama her ay zaten böle oluyor. Ay başında aşırı umutlanip, ay sonuna doğru yine olmadı hissi yaşıyorum...
Evet benim de ilk. İnşallah sonuç alırız hep birlikte. Bana da klomen yazdı önce ben dedim ki femera diye bir ilaç varmış ben klomenden sonuç alamazsak onu yazacaktım dediİlk daha
İnşallah sağlıkla hayırlısıyla olur bu ayKlomeni ilk denemem canım, 1 senedir istiyoruz
Sabredicez benimde ilkİlk daha
Biliyom gız aşkolsonSabredicez benimde ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?