Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

Ben çok umutluydum ama yine bir tane yumurta yola çıkmış gibi dedi burada bi cok kişide okudum femera ile 3 hatta 4 yumurtası olan benim neden olmuyor anlamadım ..
Bana doktor tek yumurta daha iyi demişti benimde tek 17 mm lik bende üzüldüm tek mi keşke bir kaç tane olsun dedim hayır bizim istediğimiz tek yumurta olsun boyut yeterli olsun sağlıklı olsun dedi inşallah güzel haberler alırız bizde

Boyut yeterli oluyor da bi türlü tutmuyor hani ne kadar çok yumurta olursa o kadar tutma şansı da çok olur gibi geliyor bana da burada ne zaman birinin 3 4 yumurtası olsa hamile kalıyor eşimin spermlerinde baş anomalisi var yumurtayı delemiyo bende pko var kalitesiz yumurta bu yüzden çok yumurta ile şans da cok olur gibi sanirim bakalım hayırlısı bu ay ne olacak bilinmez

Anladım hayırlısı inşallah canım belki sonrada yumurta olur gelişir

Üzülme canım, olacağı varsa o tek yumurtayı deler geçer, her şey bahane inşallah olur bu ay. Benim bat yarın, ama regl olacak gibiyim kasık ağrılarım başladı onun dışında belirti yoktu zaten. 3 yumurtam vardı de ne oldu

Hayırlısı canım kan verirsin bekle bakalım gecikir belki

Ben çok umutluydum ama yine bir tane yumurta yola çıkmış gibi dedi burada bi cok kişide okudum femera ile 3 hatta 4 yumurtası olan benim neden olmuyor anlamadım ..
Kullanırken ben ilk 3 gün baya ağrı hissettim kasıklarımda hatta sevindim demek ki işe yarıyor diye. 4 ve 5. günler kasik ağrılarım gitti ama dedim heralde durdu büyümesi. Ben de çok umitluyum aslinda ama pazartesi doktora gidip de küçük kalmış demesinden de çok korkuyorum. Yine bı stres işte

Bir de ben doktora gittiğimde extra inofolic falan kullanayım mi diye soracağım. Belki daha da büyütür hem de pko ya iyi geliyor bildiğim kadarıyla

Valla aynen ben de bu ay çatlama iğnesi yaptırıcam valla
Ah benim doktorum 3 ay çatlatma iğnesiz deneyelim dedi sonra gececekmis çatlatma iğnesiine. Yani işine karismak istemiyorum doktorun ama resmen para verip bir de üzerine doktoru ikna etmeye uğraşıyorum. Doğal yolla olsun çok istiyor doktorlar ama belli ki bı sorun var hızlandırmali süreci ama anlamıyorlar.

Bana da 3 ay klomen olmazsa hsg dedi o yüzden stres oluyorum olsun lütfen

Bana da 3 ay klomen olmazsa hsg dedi o yüzden stres oluyorum olsun lütfen
Kaçıncı aydasiniz şimdi? İnşallah bu ay olur hepimizin. Ben oruç tutuyorum biraz da zayıfladım gibi vücut aç kalınca dinleniyor gibi geldi bana bir de ilaç kullandım diye bu ay umutlu gibiyim ama her ay zaten böle oluyor. Ay başında aşırı umutlanip, ay sonuna doğru yine olmadı hissi yaşıyorum...

Klomeni ilk denemem canım, 1 senedir istiyoruz

Kızlar benim ağrılarım azaldı iyice 10. Gün bugün adet olacam zaman aşırı sinir oluyor sinir var bende bide göğüslerim ağrıyor bugün bende umudumu kaybettim biraz sanki adet olacam gibi bu ayda olmadı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…