- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.441
ınsallah ablacim insallah tabi atacam minikleri sende hep duamdasin hep zozitos abla diyrm ismini blmdgm icin
Kizlar doktorumu aradm konustk kanama yoktuda kajverengi renkli leke ardndan bir iki damla kan geldi doktorum yumurtan catlamis korkma dedicok sukur problem yok icim rahatladi
GORDUN MU BAKKK ...SEN DESEYDIN BANA CATLATMA IGNESI OLDUM DERDIM HEMENNNN HADI GECMIS OLSUN CANIMLMMM
hahaha inşallah ama daha 5.gündü bugün 6. gün zaman durdu sanki allahtan işe geliyorum kafa dagıtıyorum evde olsam daha sıkıntılı olurdu:)))))
valla benim içinde zaman durdu ilerlemiyor ağrılarım yavaş yavaş azalıyo sanki iyiye mi yorsa kötüyemi anlamadım belirsizlik çok kötü çokkkk:)))
ya o ağrılar bende hiç olmadığı için ne diyeceğimi bilmiyorum acaba ağrı olması mı iyi olmaması mı senin bugün kaçıncı günü unuttum da ben :)
ahahahahahasenı yakalarım kı burda da :)
ahahahahahayakalayan yeterki sen ol kuzucum can sıkıntısı napcan bir senle bir burdaki arkadaşlarla vakit geçiriyoruz kafayı bozdum ben akşama kan vermeye gitceem
Ahahah delisinn yemn ederim haber ver bana daa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamama kocaya da dedim ümitte böyleymiş gidelim yapalım en azından yalandan da olsa mutlu olurumdiyor sıyırdın demet kafayı ama için rahatlıcaksa gidelim dedi akşam 5 te gidicem
hahahah sanırım öle olcak amannnnnbiz kafayı yemeden kocalar yıycek benden solemesı ahahaha
hahahah sanırım öle olcak amannnnn1000.ci kk mesajımı sana atmışım bakk ilk mesajlarımda sanaydı kaderdaşım beraber bu ay hamile kalalım bari yanyana doğurururz
belki yanyana olmasa da ama en yakın zamanda hamile kalıp doğumumuzu allahın izniyle yapıcaz ben inanıyorum hayaldi gerçek oldu deriz artıkoff aynen yaa yan yana da odaları tutarız acıbadem de tamam işte bizimkisi hayal ahahaha
Canım merhaba bişey sorucam rahim kalınlığı iyi bir şey mi oluyor doktor bana rahim duvarın kalın dedi acaba kötü bir şey mi ki
ahahahahahayakalayan yeterki sen ol kuzucum can sıkıntısı napcan bir senle bir burdaki arkadaşlarla vakit geçiriyoruz kafayı bozdum ben akşama kan vermeye gitceem
valla benim okuduğum ve de soruşturduğum kadarıyla incede kalında iyi değil.
döllenen yumurtayı tutabilmesi için en az 8 mm olmalıymış.
15 mm ve üzeri kalınlıkta yerleşme için uygun değil diye biliyorum.
senin kaçmış?
Ayyy cokk strese girdim artik INSALLAH bebislerimiz gelirler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q
inşallah canm inşllah..
tamam canım soyledıklerını nor aldım sorucam ... ıyı oldu cunku randevumum yarınnnnn ogleden sonra 15.00 de
Kız çok erken kandada iğnenin etkisiyle çıkabilir hcg .sabret kız 14.gün yap bende merak ediyorum :)):18:
Ya benim 7.5 duklomen inceltiyo herhalde
Selam canim benimde igneden 15.gunum kan verdim sonuci alacagim 1saate kadar .Kesinmidir acaba bu cikacak sonuc yani sonra regl zamaninda degisme olurmuki?Ay sanli negatif cikacak gibi hic pozitif olavak diye his yok icimde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?