Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

hahaha inşallah ama daha 5.gündü bugün 6. gün zaman durdu sanki allahtan işe geliyorum kafa dagıtıyorum evde olsam daha sıkıntılı olurdu:)))))

valla benim içinde zaman durdu ilerlemiyor ağrılarım yavaş yavaş azalıyo sanki iyiye mi yorsa kötüyemi anlamadım belirsizlik çok kötü çokkkk:)))

valla benim içinde zaman durdu ilerlemiyor ağrılarım yavaş yavaş azalıyo sanki iyiye mi yorsa kötüyemi anlamadım belirsizlik çok kötü çokkkk:)))

ya o ağrılar bende hiç olmadığı için ne diyeceğimi bilmiyorum acaba ağrı olması mı iyi olmaması mı senin bugün kaçıncı günü unuttum da ben :)

ahahahahaha yakalayan yeterki sen ol kuzucum can sıkıntısı napcan bir senle bir burdaki arkadaşlarla vakit geçiriyoruz kafayı bozdum ben akşama kan vermeye gitceem

Ahahah delisinn yemn ederim haber ver bana daa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahahah delisinn yemn ederim haber ver bana daa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamama kocaya da dedim ümitte böyleymiş gidelim yapalım en azından yalandan da olsa mutlu olurum diyor sıyırdın demet kafayı ama için rahatlıcaksa gidelim dedi akşam 5 te gidicem

tamama kocaya da dedim ümitte böyleymiş gidelim yapalım en azından yalandan da olsa mutlu olurum diyor sıyırdın demet kafayı ama için rahatlıcaksa gidelim dedi akşam 5 te gidicem

biz kafayı yemeden kocalar yıycek benden solemesı ahahaha

hahahah sanırım öle olcak amannnnn 1000.ci kk mesajımı sana atmışım bakk ilk mesajlarımda sanaydı kaderdaşım beraber bu ay hamile kalalım bari yanyana doğurururz

off aynen yaa yan yana da odaları tutarız acıbadem de tamam işte bizimkisi hayal ahahaha

Canım merhaba bişey sorucam rahim kalınlığı iyi bir şey mi oluyor doktor bana rahim duvarın kalın dedi acaba kötü bir şey mi ki

valla benim okuduğum ve de soruşturduğum kadarıyla incede kalında iyi değil.

döllenen yumurtayı tutabilmesi için en az 8 mm olmalıymış.

15 mm ve üzeri kalınlıkta yerleşme için uygun değil diye biliyorum.

senin kaçmış?

ahahahahaha yakalayan yeterki sen ol kuzucum can sıkıntısı napcan bir senle bir burdaki arkadaşlarla vakit geçiriyoruz kafayı bozdum ben akşama kan vermeye gitceem

Kız çok erken kandada iğnenin etkisiyle çıkabilir hcg .sabret kız 14.gün yap bende merak ediyorum :)):18:

Ya benim 7.5 du klomen inceltiyo herhalde

Kız çok erken kandada iğnenin etkisiyle çıkabilir hcg .sabret kız 14.gün yap bende merak ediyorum :)):18:

Selam canim benimde igneden 15.gunum kan verdim sonuci alacagim 1saate kadar .Kesinmidir acaba bu cikacak sonuc yani sonra regl zamaninda degisme olurmuki?Ay sanli negatif cikacak gibi hic pozitif olavak diye his yok icimde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya benim 7.5 du klomen inceltiyo herhalde

işte bizim gibi rahim inceliği sorunu olanlar için klomen zarar verici aslında.

seni yumurtlatıyor güzel ama, bi taraftanda rahimin yetrli kalınlığa ulaşmasını engelliyor.

2 ucu boklu deynek misali yani !

benim 2. kullanışım.

denize düşmüşüm yılana (klomene) sarılmışım :)

Canım tam bilmiyorum ama 15 den sonra azaliyo diye biliyorum.ınş çıkar haber ver bata kaç gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…