Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Kız çok erken kandada iğnenin etkisiyle çıkabilir hcg .sabret kız 14.gün yap bende merak ediyorum :)):18:
ya ne bilim yaaa duramıyorum yerimde sırf merakımdan valla bu ay sonuç negatif olsa bile üzülmücem öle karar aldım ama işte bana uğraş olsun yeter

banada heyecan yaptırdın yav !

bekliyorum......

ya ne bilim yaaa duramıyorum yerimde sırf merakımdan valla bu ay sonuç negatif olsa bile üzülmücem öle karar aldım ama işte bana uğraş olsun yeter

Napiyosun kuzum regline kac gun var?ben geldim hastaneye sonucu bekliyorum :O

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

banada heyecan yaptırdın yav !

bekliyorum......

INSALLAH birazdan yazacagim sonucu bebegim :) :) :) Olursa cok buyuk surpriz olur.RABBimin kudreti buyuk kim bilir belki bende yasayacagim bugun heyecan :O :O kafam uyusmus suan ne dusunecegimi bilemiyorum :)) :))

Napiyosun kuzum regline kac gun var?ben geldim hastaneye sonucu bekliyorum :O

benim regl çok var kuzum 7 gün falan ben kurtluyum duramıyorum yerimde sende hayırlı haberlerle gel inş ne zaman çıkacakmış sonu.?

benim regl çok var kuzum 7 gün falan ben kurtluyum duramıyorum yerimde sende hayırlı haberlerle gel inş ne zaman çıkacakmış sonu.?

En fazla 1saate kuzum 15:00ten burdayim.ay benimde regl gunum 16-17haziran.benimle ayni gun igne olan arkadaslarin reglleri oldu dun bugun acaba ben 31gunde hasta oluyor onlar 25-28gunde ondanmiki ayy bende kurtluyum ya kurcaliyorum kafamda aurekli dusunmel istemesemde :)) :))Az kalmis seninde bekleyelim INSALLAH bebisin gelecek :) :) :)

kuzum arkadaşların muhtemelen iğnenin 14 15.günü adet olmuşlardır çnkü öle diyorlar iğneden 14 15.gün adet kanaması geliyor diye...inşallah hamilesindir kuzum iyi haberlerini bekliyorum

Son düzenleme:
kuzum arkadaşların muhtemelen iğnenin 14 15.günü adet olmuşlardır çnkü öle diyorlar iğneden 14 15.gün adet kanaması geliyor diye...inşallah hamilesindir kuzum iyi haberlerini bekliyorum

Haa evet oyle diyorlar ee benimde 15.gun niye gelmiyor kirmizilar gelsinde rahatlayim stres yaptim :)) :)) :)) birazdan yazacagim sonucu bebegimm grrci 10.gunumde 1.87cikmisti deger artacagi mumkun olmayacak gibi birsey :O

aman canım bende de yok kısmet artık .hadi sen hayırlı haberlerle gel inş mercimegin vardır çünkü seninde bi yumurtan vardı benm gibi ümit olursun bana
inşallah kuzucum bakayım eşimde yarın gidelim dedi işten geç gelicekmiş bugün olmazsa yarın akşam haber veriririm bugün senin iğnenin klaçıncı günü ben geçen hafta çarşamba vuruldum o günü de sayıcazmı şimdi 7. cimi 8.ci günümü oluyor

artar inşallah iyi düşün iyi olsun bebeğim ayyy inşallah hamişsindir yaa kendim kadar sevinirim walla

artar inşallah iyi düşün iyi olsun bebeğim ayyy inşallah hamişsindir yaa kendim kadar sevinirim walla

ALLAH razi olsun senden bitanem ,bende oyle burda kimse hamileyim dryince nasilll seviniyorum.Sonucta hepimiz umutla bekliyoruz o sevinci yasamak baska birsey herhalde bende oyle arkadaslar sevinince icim ferahliyor bizimde siramiz gelecek INSALLAH :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…