- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.461
Ayyy cokk strese girdim artik INSALLAH bebislerimiz gelirler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q
inşallah canm inşllah..
Hastanedeyim kuzum kan verdim sonic bekliyorum.Utaniyorumda hastaneye girmeye artik hep gebelik teati yaptiracagim demekten :)) 1saate kalmaz cikar herhalde sonuc
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya ne bilim yaaa duramıyorum yerimde sırf merakımdan valla bu ay sonuç negatif olsa bile üzülmücem öle karar aldım ama işte bana uğraş olsun yeterKız çok erken kandada iğnenin etkisiyle çıkabilir hcg .sabret kız 14.gün yap bende merak ediyorum :)):18:
Selam canim benimde igneden 15.gunum kan verdim sonuci alacagim 1saate kadar .Kesinmidir acaba bu cikacak sonuc yani sonra regl zamaninda degisme olurmuki?Ay sanli negatif cikacak gibi hic pozitif olavak diye his yok icimde
ya ne bilim yaaa duramıyorum yerimde sırf merakımdan valla bu ay sonuç negatif olsa bile üzülmücem öle karar aldım ama işte bana uğraş olsun yeter
işte bizim gibi rahim inceliği sorunu olanlar için klomen zarar verici aslında.
seni yumurtlatıyor güzel ama, bi taraftanda rahimin yetrli kalınlığa ulaşmasını engelliyor.
2 ucu boklu deynek misali yani !
benim 2. kullanışım.
denize düşmüşüm yılana (klomene) sarılmışım :)[/QUOTEaynen canım ya napicaz biz .fonal iğne falandami aynı etkiyi yapıyor acaba
banada heyecan yaptırdın yav !
bekliyorum......
benim regl çok var kuzum 7 gün falanNapiyosun kuzum regline kac gun var?ben geldim hastaneye sonucu bekliyorum :O
ya ne bilim yaaa duramıyorum yerimde sırf merakımdan valla bu ay sonuç negatif olsa bile üzülmücem öle karar aldım ama işte bana uğraş olsun yeter
Hastanedeyim kuzum kan verdim sonic bekliyorum.Utaniyorumda hastaneye girmeye artik hep gebelik teati yaptiracagim demekten :)) 1saate kalmaz cikar herhalde sonuc
canmm inş hamilesindir hadi iyi haberlerini bekliyorum :)
Hadi hayırlısi :) bizede sole değerini akıntın Varmi bu arada
benim regl çok var kuzum 7 gün falanben kurtluyum duramıyorum yerimde sende hayırlı haberlerle gel inş ne zaman çıkacakmış sonu.?
işte bizim gibi rahim inceliği sorunu olanlar için klomen zarar verici aslında.
seni yumurtlatıyor güzel ama, bi taraftanda rahimin yetrli kalınlığa ulaşmasını engelliyor.
2 ucu boklu deynek misali yani !
benim 2. kullanışım.
denize düşmüşüm yılana (klomene) sarılmışım :)[/QUOTEaynen canım ya napicaz biz .fonal iğne falandami aynı etkiyi yapıyor acaba
iğne hiç kullanmadım canım. o yüzden o konuda bilgim yok.
ama hiç bir şey doğal ı gibi olur mu ?
zorlayıp duruyoruz işte. kimyasalları alıp duruyoruz.
bide klomenle hamile kalıp düşük yapanda bayağı bi arkadaş var sanırım.
bu da beni çok tırstırıyor.
olmaması acı kaybetmek daha acı.
kuzum arkadaşların muhtemelen iğnenin 14 15.günü adet olmuşlardır çnkü öle diyorlar iğneden 14 15.gün adet kanaması geliyor diye...inşallah hamilesindir kuzum iyi haberlerini bekliyorumEn fazla 1saate kuzum 15:00ten burdayim.ay benimde regl gunum 16-17haziran.benimle ayni gun igne olan arkadaslarin reglleri oldu dun bugun acaba ben 31gunde hasta oluyor onlar 25-28gunde ondanmiki ayy bende kurtluyum ya kurcaliyorum kafamda aurekli dusunmel istemesemde :)) :))Az kalmis seninde bekleyelim INSALLAH bebisin gelecek :) :) :)
o da yok ağrıda yok hiçbişi yok bendesanırım bebekte yok o yüzden rahatım
iğne hiç kullanmadım canım. o yüzden o konuda bilgim yok.
ama hiç bir şey doğal ı gibi olur mu ?
zorlayıp duruyoruz işte. kimyasalları alıp duruyoruz.
bide klomenle hamile kalıp düşük yapanda bayağı bi arkadaş var sanırım.
bu da beni çok tırstırıyor.
olmaması acı kaybetmek daha acı.
aynen de olmuyo işte bu yedigimiz hormıonlu yiyeceklerden .ben oglumada klomenle hamile kaldım korkma canım
kuzum arkadaşların muhtemelen iğnenin 14 15.günü adet olmuşlardır çnkü öle diyorlar iğneden 14 15.gün adet kanaması geliyor diye...inşallah hamilesindir kuzum iyi haberlerini bekliyorum
inşallah kuzucum bakayım eşimde yarın gidelim dedi işten geç gelicekmiş bugün olmazsa yarın akşam haber veriririm bugün senin iğnenin klaçıncı günü ben geçen hafta çarşamba vuruldum o günü de sayıcazmı şimdi 7. cimi 8.ci günümü oluyoraman canım bende de yokkısmet artık .hadi sen hayırlı haberlerle gel inş mercimegin vardır çünkü seninde bi yumurtan vardı benm gibi ümit olursun bana
artar inşallah iyi düşün iyi olsun bebeğim ayyy inşallah hamişsindir yaa kendim kadar sevinirim wallaHaa evet oyle diyorlar ee benimde 15.gun niye gelmiyor kirmizilar gelsinde rahatlayim stres yaptim :)) :)) :)) birazdan yazacagim sonucu bebegimm grrci 10.gunumde 1.87cikmisti deger artacagi mumkun olmayacak gibi birsey :O
artar inşallah iyi düşün iyi olsun bebeğim ayyy inşallah hamişsindir yaa kendim kadar sevinirim walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?