- 10 Şubat 2011
- 2.071
- 932
- 373
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.481
inşallah kuzucum bakayım eşimde yarın gidelim dedi işten geç gelicekmiş bugün olmazsa yarın akşam haber veriririm bugün senin iğnenin klaçıncı günü ben geçen hafta çarşamba vuruldum o günü de sayıcazmı şimdi 7. cimi 8.ci günümü oluyor
Evet canım rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın zor bişey. Rabbimin kûn fe yakûn demesini bekliyoruz. İnş. Guzel haberler alırız. Sen ne kadarlık evlisin.
aynen kuzucum benim inancım sonsuz sadece bizimkinin zamanı daha gelmedi demek ki bu arada çıkmadı mı bebeğimALLAH razi olsun senden bitanem ,bende oyle burda kimse hamileyim dryince nasilll seviniyorum.Sonucta hepimiz umutla bekliyoruz o sevinci yasamak baska birsey herhalde bende oyle arkadaslar sevinince icim ferahliyor bizimde siramiz gelecek INSALLAH :) :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende iğneyi sayarsam o zaman 8.günüm ha gayret bişi kalmadı ya kuzum sen benden 2 gün öndesinigneyi yaptıgım günden itibaren saydım pazartesi oldum bende . 10.günüm heraLde
aynen kuzucum benim inancım sonsuz sadece bizimkinin zamanı daha gelmedi demek ki bu arada çıkmadı mı bebeğim
0.7negatif canim ......
0.7negatif canim ......
bende iğneyi sayarsam o zaman 8.günüm ha gayret bişi kalmadı ya kuzum sen benden 2 gün öndesin
ayyyy çok sıkıldım yaaa
o dediğinden bende de var malesef ama tek beni tesellim er ya da geç rabbim bu mutluluğu bize tattıracak inşallah az kaldı kuzum haftaya ak gün kara gün belli olurbende bi ümitsizlik başladı geneçok sıkıldım ya bu bekleyişten hiç olmuyacakmış geliyo bazen
Kizlar doktorumu aradm konustk kanama yoktuda kajverengi renkli leke ardndan bir iki damla kan geldi doktorum yumurtan catlamis korkma dedicok sukur problem yok icim rahatladi
Ohhh çok şükür canim. Bende Dr dan geldim yumos 21 mm olmuş. İğne verdi banada.
hadi yaaaaüzülme kuzucum ya demek ki daha bizim bebeklerimizin doğma zamanı değilmiş...moralini bozma bizim şuan tek ihtiyacımız olan şey moral ve motivasyon rabbim elbet bizim kucaklarımızı da dolduracak....herkesin bir sınanma şekli varmış bizim ki de bu demek ki rabbim bizi sınıyor...üzülme ama lütfen öteki aya bomba gibi başlamamız lazım
( hayırlısı olsun üzülme .vardır bir hikmet
hadi hayırlısı bakalım
:)
Ohhh çok şükür canim. Bende Dr dan geldim yumos 21 mm olmuş. İğne verdi banada.
Canim bende pazartesi ignemi yaptirdm doktor sana ne dedi kacinci gun test yaptircaksn
sen tedaviye başlamışmıydın?
Canim bende pazartesi ignemi yaptirdm doktor sana ne dedi kacinci gun test yaptircaksn
15 gun içinde adet olan laxum dedi. 15 gün sonra test yaptir dedi
evet canım hayırlısı .. Bırde ne sorucam sana seyranı bu rahmın ıncemı kalın mı nasıl anlıyorlar ? :26: Hsgs mı cekılmesı lazım yoksa ?????:26:
Canım bir ay sonra Allah nasip ederse 1 yıllık olacağız :) Sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?