Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

igneyi yaptıgım günden itibaren saydım pazartesi oldum bende . 10.günüm heraLde

aynen kuzucum benim inancım sonsuz sadece bizimkinin zamanı daha gelmedi demek ki bu arada çıkmadı mı bebeğim

0.7negatif canim ......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi yaaaa üzülme kuzucum ya demek ki daha bizim bebeklerimizin doğma zamanı değilmiş...moralini bozma bizim şuan tek ihtiyacımız olan şey moral ve motivasyon rabbim elbet bizim kucaklarımızı da dolduracak....herkesin bir sınanma şekli varmış bizim ki de bu demek ki rabbim bizi sınıyor...üzülme ama lütfen öteki aya bomba gibi başlamamız lazım

bende bi ümitsizlik başladı gene çok sıkıldım ya bu bekleyişten hiç olmuyacakmış geliyo bazen
o dediğinden bende de var malesef ama tek beni tesellim er ya da geç rabbim bu mutluluğu bize tattıracak inşallah az kaldı kuzum haftaya ak gün kara gün belli olur

Hayirlisi kuzum isyan etmiyorum zamani gelince gelecek bebislerimiz ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım hayırlısı .. Bırde ne sorucam sana seyranı bu rahmın ıncemı kalın mı nasıl anlıyorlar ? :26: Hsgs mı cekılmesı lazım yoksa ?????:26:

ben hep alttan muayene oldum. o şekilde ölçtürdüm. ama karından da ölçülüyor.

hsg yi de çektirdim artık. o kalmasın aklımda diye. çünkü rahimde herhangi bir yapışıklık, lekelenme yada tüplerde tıkanma varsa hsg ile gideriyolar.

zaten bence "çocuğum olsun diye uğraşıyorum" deyipte hsg çektirmemek olmaz :) doktorlar kesin istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…