Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

İnş. Tsk. Ederim. Progesteron değerinin en iyisi kaç yani 23 iyimi. Kac olursa kalitesiz yumurta demek biliyormusun

canım bana doktorumun söylediği 0-3 arası olursa yumurta oluşmamış, 3-8 arası olursa yumurta oluşmuş ama oluşan yumurta çokta kalite değil demekmiş, 8-10 üzeri olursa evet kaliteli bir yumurta oluşmuş demekmiş. benim 16 çıkmıştı doktor gayet iyi demişti. senin 23 değerinde bence gayet iyi merak etme canım benim 16 çıktığında doktorun bir başka hastasının 1 civarında çıkmış.

canım bence düşük değil ama artış kontrolünü yaptır. doktorlar o zaman kesin bişey söylüyorlar. hadi hayırlısı olsun canım. bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun darısı başımıza olsun.

inşallah canım benim. bu br mucize eşimde sorun varken ben hamile kaldım Rabbimden asla ümidi kesmeyin asla böyle bebeğimiz olması imkansızdı Rabbim bize ummadıgımız anda hediyemizi yolladı inşallah sıkı sıkı tutunur hala inanamıyorum inşallah değerlerim yükselir

inşallah canım inşaallah hayırlı haberlerini bekliyorum

Herkese merhaba, hepimiz bir umutla her yolu deniyoruz bebeklerimize kavuşmak için. Geçtiğimiz ay büyük bir hata yaparak doktor değiştirdim. Doktor Yumurta takibi yapacağımızı söyledi ve böylelikle ilk defa klomen kullandım ve üstüne de çatlatma iğnesi yapıldı. Yalnız iğneden sonra çatlayıp çatlamadığı kontrol edilmesi. iğneden sonran progestan ve estrofem verdi. Umutla beklerken üç gün önce adet oldum. Tıpış Tıpış eski doktorumun yolunu tuttum. Muayeneye gittiğimde Nur topu gibi üç tane folikül kisti oluştuğunu öğrendim. Şu anda doğum kontrol hapı kullanıyorum ve bu 21 gün sürecek. Tabi bir sonraki aya kistin kaybolup kaybolmayacağı belli değil. Bu bir-iki ayı bulabilir. Yazım umarım birilerinin işine yarar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tsk. Ederim canım ya içimi rahatlattin. Bu ay ilk defa klomen kullandım ınş. Rabbim nasip eder sağlıklı hayırlı evlat. Benimle beraber isteyen herkese

Kızlar benim testim de 6.27 cıktı poxıtıf dıyemem dedi doktor ıkı gun sonra tekrar istedi sizce hamilemiyim

canım senin baya düşük çıkmış adetinin üzerinden kaç gün geçti senin ya da daha var mıydı?inşallah bebeğin sana tutunmuştur hamişsindir

Son düzenleme:

Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah tez zamanda sen de bebeğine kavuşursun. Biz kadınlar için gerçekten annelik çok önemli çünkü bu duyguyla doğuyoruz Rabbim hepimize yardım etsin.

Evet canım çatlama ipnesinden sonraki 16.günüm bugun

ooo bayada olmuş o iğnenin etkisi değildir bence hamilelik var ama biraz değer düşük gibi geç döllenme olmuştur sanırım değerin inşallah artar kuzum...çünkü ben iğneden 9.gün kan testi verdiğimde 6 .81 idi seninki baya da geçmiş ayyy inşallah bebişin tutunmuştur sana

Inlallh canım ya sen naptın kaçıncı günün test yaptın mı

Inlallh canım ya sen naptın kaçıncı günün test yaptın mı

benim 11. gün canım ama benim hamilelik yok sanırım çünkü test gittikçe silikleşti hatta görünmeyecek derecede silik çıkıyor yani benim olmadı bu ay belli senin için dua edicem inşallah değerin yükselir

Bence sende ümidini kaybetme benım de 11gun cıktı sonra kayboldu

Bence sende ümidini kaybetme benım de 11gun cıktı sonra kayboldu

hayırlısı olsun inşallah rabbim bizede annaelik duygusunu tattırır inşallah çünkü çok üzülmeye yıpranmaya başladım ben artık

hayırlısı olsun inşallah rabbim bizede annaelik duygusunu tattırır inşallah çünkü çok üzülmeye yıpranmaya başladım ben artık

Âmin canım inşallh B'nde aynı durumdayım bu seferde olmadıysa eğer bır yıl ara vericrm cok yıprandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…