- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.681
İnş. Tsk. Ederim. Progesteron değerinin en iyisi kaç yani 23 iyimi. Kac olursa kalitesiz yumurta demek biliyormusun
Eki Görüntüle 1156583 kızlar yorum yapınnnn
canm 78.1 çıktı ilk doktora gösterdim çok düşük kmyasal gebel falanda olblr dedi 2 gn snra tekrar yaptr dedi içime kuşku dşürdüü başka doktora gösterdim çok yeni dedi hamilesin dedi ama çokk mu düşük sizceee??
canım bence düşük değil ama artış kontrolünü yaptır. doktorlar o zaman kesin bişey söylüyorlar. hadi hayırlısı olsun canım. bebeğin sana sıkı sıkı tutunsundarısı başımıza olsun.
inşallah canım benim. bu br mucize eşimde sorun varken ben hamile kaldım Rabbimden asla ümidi kesmeyin asla böyle bebeğimiz olması imkansızdı Rabbim bize ummadıgımız anda hediyemizi yolladı inşallah sıkı sıkı tutunur hala inanamıyorum inşallah değerlerim yükselir
canım bana doktorumun söylediği 0-3 arası olursa yumurta oluşmamış, 3-8 arası olursa yumurta oluşmuş ama oluşan yumurta çokta kalite değil demekmiş, 8-10 üzeri olursa evet kaliteli bir yumurta oluşmuş demekmiş. benim 16 çıkmıştı doktor gayet iyi demişti. senin 23 değerinde bence gayet iyi merak etme canımbenim 16 çıktığında doktorun bir başka hastasının 1 civarında çıkmış.
tsk. Ederim canım ya içimi rahatlattin. Bu ay ilk defa klomen kullandım ınş. Rabbim nasip eder sağlıklı hayırlı evlat. Benimle beraber isteyen herkese
bak arkadasım cektır bıde ıstersen hap kullandım onun adını vereyım
oncelıkle hıc stres yapma hamıle kalamamanın nedenı bu
canım senin baya düşük çıkmış adetinin üzerinden kaç gün geçti senin ya da daha var mıydı?inşallah bebeğin sana tutunmuştur hamişsindirKızlar benim testim de 6.27 cıktı poxıtıf dıyemem dedi doktor ıkı gun sonra tekrar istedi sizce hamilemiyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım senin baya düşük çıkmış adetinin üzerinden kaç gün geçti senin ya da daha var mıydı?inşallah bebeğin sana tutunmuştur hamişsindir
Bence hamile olabilirsin çünkü adet zamani kahverengi ve kırmızı pelte gibi akıntılar geliyor. Ama hamilelik belirtilerinde şeffaf ve beyaz akıntı diyorlar. İnş hamilesindir
Canım bizde bugün çalışmalara başladık10 gün boyunca 2 günde bir dedi doktor. Dün doktordaydim ignede vermedi zaten
inşallah değerin yükselir o zaman canım bu arada ben yanlış hatırlamıyorsam sen çatlatma iğnesi vurulmuşmuydun?Yarın adet gunum canım ;(
inşallah değerin yükselir o zaman canım bu arada ben yanlış hatırlamıyorsam sen çatlatma iğnesi vurulmuşmuydun?
ooo bayada olmuş o iğnenin etkisi değildir bence hamilelik var ama biraz değer düşük gibi geç döllenme olmuştur sanırım değerin inşallah artar kuzum...çünkü ben iğneden 9.gün kan testi verdiğimde 6 .81 idi seninki baya da geçmiş ayyy inşallah bebişin tutunmuştur sanaEvet canım çatlama ipnesinden sonraki 16.günüm bugun
ooo bayada olmuş o iğnenin etkisi değildir bence hamilelik var ama biraz değer düşük gibi geç döllenme olmuştur sanırım değerin inşallah artar kuzum...çünkü ben iğneden 9.gün kan testi verdiğimde 6 .81 idi seninki baya da geçmiş ayyy inşallah bebişin tutunmuştur sana
benim 11. gün canım ama benim hamilelik yok sanırım çünkü test gittikçe silikleşti hatta görünmeyecek derecede silik çıkıyor yani benim olmadı bu ay belliInlallh canım ya sen naptın kaçıncı günün test yaptın mı
benim 11. gün canım ama benim hamilelik yok sanırım çünkü test gittikçe silikleşti hatta görünmeyecek derecede silik çıkıyor yani benim olmadı bu ay bellisenin için dua edicem inşallah değerin yükselir
hayırlısı olsun inşallah rabbim bizede annaelik duygusunu tattırır inşallah çünkü çok üzülmeye yıpranmaya başladım ben artıkBence sende ümidini kaybetme benım de 11gun cıktı sonra kayboldu
hayırlısı olsun inşallah rabbim bizede annaelik duygusunu tattırır inşallah çünkü çok üzülmeye yıpranmaya başladım ben artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?