- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.701
bende aynı şekilde ama senin ara biraz fazla imiş ben 2 ay gitmicem artık doktora akışına bırakıcam olmadıysada aşılama tüp bebek denicem bişiler bu arada yaş kaç canım benim 27Âmin canım inşallh B'nde aynı durumdayım bu seferde olmadıysa eğer bır yıl ara vericrm cok yıprandım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende aynı şekilde ama senin ara biraz fazla imiş ben 2 ay gitmicem artık doktora akışına bırakıcam olmadıysada aşılama tüp bebek denicem bişiler bu arada yaş kaç canım benim 27
hakkımızda hayırlısı olsun inş gerek kalmadan meleklerimiz gelir26 bende evet direk tüp bebek yaptırıcam bende
canm 78.1 çıktı ilk doktora gösterdim çok düşük kmyasal gebel falanda olblr dedi 2 gn snra tekrar yaptr dedi içime kuşku dşürdüü başka doktora gösterdim çok yeni dedi hamilesin dedi ama çokk mu düşük sizceee??
bence degil canım hayrlı ugurlu olsun yükselir Allahın izniyle
Ahha ah canm nasil yapmicaz. Ben normalde de cok planci biriym olmayonca evhamlar iste anlarsnn.. Versene canm adini ilacn. Ne işe yariyormus ?
kızlar iyi akşamlar durumlar nasıl
Herkese merhaba, hepimiz bir umutla her yolu deniyoruz bebeklerimize kavuşmak için. Geçtiğimiz ay büyük bir hata yaparak doktor değiştirdim. Doktor Yumurta takibi yapacağımızı söyledi ve böylelikle ilk defa klomen kullandım ve üstüne de çatlatma iğnesi yapıldı. Yalnız iğneden sonra çatlayıp çatlamadığı kontrol edilmesi. iğneden sonran progestan ve estrofem verdi. Umutla beklerken üç gün önce adet oldum. Tıpış Tıpış eski doktorumun yolunu tuttum. Muayeneye gittiğimde Nur topu gibi üç tane folikül kisti oluştuğunu öğrendim. Şu anda doğum kontrol hapı kullanıyorum ve bu 21 gün sürecek. Tabi bir sonraki aya kistin kaybolup kaybolmayacağı belli değil. Bu bir-iki ayı bulabilir. Yazım umarım birilerinin işine yarar.
Hepimiz seni cok iyi anlıyoruz canım üzme kendını bunları yasayan bı tek sen değilsnki . Oyuzden bu forum cok kıymetli bizi anlayan insanlarla biraradayız. Dediğin gibi cevre baskısı insanı bunaltıyo artık nasıl cvp verıcegını bılemıyosun bıde benım eşimde sorun var biraz eşimin ailesi sureklı laf carpıyo ama bişey soyleyemiorum diyemiyorum oglunuz inat ediyo doktora gıtmıyo diye. Bu sürecte bişey öğrendm artık hiç kimseye, hıç bir yeni evliye bebek ne zaman diye sormuyorum. Beni üzdükleri gibi kimseyi üzmk istemiyorum. Gercektn ağır bi imtihan kanser gıbı bır hastalığn bile cok şükür bir sürü tedavisi var. Ama nekadar caba sarfetsende şartlar cok uygun olsada mevla evlat vermedi mi vermiyo. Ben bu ay ilk kez klomen + ovitrelle kullandm ama umudum yok içimden bi ses olmucak diyo. Ama inşallah Rabbım imtihanımızı daha ağır kılmaz ve hepimize butun bekleyenlere evlat sevgısını tattırır en kısa zamanda 😊
Yaşıtız o zaman canımbak ben de senin gibiyim :-( Allah bize dermansız ve çaresiz bırakmasın. Bizleri utandırmasın inşallah. Canını sıkma sen...
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Doğru söylüyorsun canım. Insanin elinde olmuyor ki. Evet kimse anlamıyor bizi. Senin eşinde ne sorun var canım. Amin amin insallah
Benim durum karisik yaatest yaptim pozitif cikti kasikalarimda dolgunluk var ve agri yapiyo sağ tarafim bkalim belki bisi vardır :/ basim catliyo şuan agridan ilaç alamiyorum
İĞneden sonra 10. günüm bugun canım varmıdır gercektenKaç gün geçti canım pozitifse vardır bebis kanda baktr
Sperm hareketliligi azmis canim buda hamilelik sansini dusuruyo malesef(
İĞneden sonra 10. günüm bugun canım varmıdır gercekten
adete son 5 !
bakalım bu ay becerebildik mi ?????
son 5 diyorum ama ilk klomen kullandığımda 3 - 4 gün geciktirmişti.
aynen son 5 benmde :18::18: :18:hiç belirtim yok benm akıntı varmı canım sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?