Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Âmin canım inşallh B'nde aynı durumdayım bu seferde olmadıysa eğer bır yıl ara vericrm cok yıprandım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende aynı şekilde ama senin ara biraz fazla imiş ben 2 ay gitmicem artık doktora akışına bırakıcam olmadıysada aşılama tüp bebek denicem bişiler bu arada yaş kaç canım benim 27

bende aynı şekilde ama senin ara biraz fazla imiş ben 2 ay gitmicem artık doktora akışına bırakıcam olmadıysada aşılama tüp bebek denicem bişiler bu arada yaş kaç canım benim 27

26 bende evet direk tüp bebek yaptırıcam bende

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar yardım edin bana...bn ayin 9 da igne oldum sagda 16 mm çatlamıs solda 20 mm catlamamis yumurtam vardi igne oldum.ilk 2 gun cok ağrım vardı sonra gecti doktorum ilk 3 gun ilişki dedi bnde ayin 13 unde adanaya gitmem gerekti doktora sordum dedim ignenin 5. Günü adanaya gitmem gerekli hamile kalma sansm azalir mi dedi ilk 3 hun önemli sonrası onemli değil gidebilirsin dedi ama bn suan adanadaym ama tereddutteyim acaba gelmekle hata mı ettim (

bence degil canım hayrlı ugurlu olsun yükselir Allahın izniyle

Evet canm ben de çok dusundm degstrmeyi ama hep aynisinda kalıyorum. Sebepsiz. O ne herseyimi biliyor kalayim diyorm. Hepsi aynı bence artık karar verdm. Allah isterse de hepsi bi vesile.. ayrıca ben de onu dinlemedim diye kistlerm oluştu kendi kendine. Şimdi tipis tipis dogm kont hapi kullaniyrm. Benmkiler adetin 5. Günü eriyor. Bi sonraki aya bunlardan olusmasin diye verdi bana da. Benim Kistler catlayan yumurtann kalıntıları dedi bana doktorum. Folikul kisti dediğin bu mu ben de ogreniym canm ???

Doğru söylüyorsun canım. Insanin elinde olmuyor ki. Evet kimse anlamıyor bizi. Senin eşinde ne sorun var canım. Amin amin insallah

Amin canım öyle diyoruz işte. Hayırlısı demekten baska da bişey gelmiyor elimizden. .

adete son 5 !

bakalım bu ay becerebildik mi ?????

son 5 diyorum ama ilk klomen kullandığımda 3 - 4 gün geciktirmişti.

aynen son 5 benmde :18::18: :18:hiç belirtim yok benm akıntı varmı canım sende

akıntı her zamanki gibi. az.

ilk klomende adet gününe yaklaştıkca şakır şakır akıyodu.

şimdi o yok.

belimde hafif, der,nden bi sızı var.

sende ne var ne yok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…